Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova
  • Motocikl: 4x4

Kad se pojavio Prime od 1000din, deca treći razred su ga donosila u školu za užinu. Moj mali mi tražio, kaže donose taj i taj. I baš pitam jednog od tih odakle mu, kupila mu mama. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r
2 hours ago, mrle said:

Kad se pojavio Prime od 1000din, deca treći razred su ga donosila u školu za užinu. Moj mali mi tražio, kaže donose taj i taj. I baš pitam jednog od tih odakle mu, kupila mu mama. 

Videh to njesra u prodavnicama jos pre pola godine i vise, s obzirom da je to promovisao i smislio Logan Paul ne moze da bude dobro uopste s obzirom da je lik teska debilcina

Promenio član PetraBG
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova
  • Motocikl: 4x4
pre 30 minuta, cezarpa je napisao:

Sta je to Prime od 1000d?

Nešto kao 6 koka kola ili par redbulova... Nešto fensi, prestižno... U početku je moglo da se kupi samo na Nis pumpi. I roditelji koji vole svoje debile su im kupovali da deca budu glavna. 

• Podržavam 2

• -, 1745 postova
  • Motocikl: /

Bez veze je pice. Mnogo je slatko.

Popio ih par komada, 300din u Amanu. Bez kofeina i taurina je, ima kao dosta A B6 i B12 i Leucin. Probali da naprave kopiju svedskog Nocca koji je mnogo bolji i jos jeftiniji.

Cak je i onaj Jamnicin Pro game mnogo bolji, a kosta 100din...

Nego klinci lozane, da nije bio 1000din niko ga nikad ne bi ni probao, ko sto nisu probali ni ove gore spomenute.

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Brate,koji će ti to andrak,zajebi.Šećera koliko hoćeš i veštačkih aroma,kofein slab i kratkog dejstva.

Ako hoćeš kofein uzmeš kofein,ima neke što se razgradjuju polako 200mg kofeina brat,ako može uopšte nešto i da te "radi" posle toliko popijenih energetskih pića.

I to se uzima kad baš ajde mora,inače izgradiš rezistenciju pa ništa ne radi kako treba,samo trzaš glavom bzv🤣

Osim ako nemaš L-teanin da se ispraviš😛

Promenio član Bojan82

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Joj,kad se setim,naručim ja neki psiho pre-workout na Amazonu,zato što bio neki bolestan popust,inače mi ne treba ni za šta.Stigne to,ja dam kolegi,kad sam pročitao sastav reko nema šanse da pijem ovo,neka hemija spisak beskrajan.

Počnemo da radimo u 6.30 on ne zaklapa do podne,radi i skače ko jarac po fabrici,djuska,usta ne zatvara.

Kaže brate,šta je ovo,ne mogu se smirim,ubrzaj traku,rokaj.

Sutra isto sve,radi i non stop priča nešto,kaže jes da ke... zeleno al ovo je do jaja🤣

Promenio član Bojan82
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 9

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 13 sati, pronto je napisao:

Potrošnja energetskih napitaka je u drastičnom porastu....a u urgentni centar sve češće dolaze mladi ljudi sa neurološkim i srčanim tegobama

Energetska pića ne bi trebala sama po sebi da budu štetna u normalnoj količini i za zdravu osobu. 

Pre 1 sat, ser je napisao:

Popio ih par komada, 300din u Amanu. Bez kofeina i taurina je, ima kao dosta A B6 i B12 i Leucin. Probali da naprave kopiju svedskog Nocca koji je mnogo bolji i jos jeftiniji.

Koja je svrha ako nema kofeina? Nocco ima kofein.

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)
12 hours ago, ivica744 said:

Pijem 5 kafa (domacih ) dnevno,sa 2,5 kasicice secera. 

Koliko je to kofeina i secera?😜

Grubo 5x50mg kofeina (dnevno ne bi trebalo preko 300-400mg),  i secer 5x12grama, sto je nista. Ukupno 240Kcal, kao jedna mars cokolada.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 6512 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kofein je jedna vrlo štetna supstanca...al' kako ti to da dokažeš ljudima. Uz činjenicu da je psihostimulator, koji u određenoj količini može da poveća budnost...to je i INSEKTICID i najopasnije za čoveka...MUTAGEN (mislim da se tako kaže). Znači nešto što menja genetsku strukturu.

Istina je, da je od početka ove godine skinut sa liste zabranjenih suspstanci u sportu...ali sama činjenica da se tu i  nalazio, ne govori ništa dobro

• Haha 2

• Ne silazi, 7293 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ne znam za kofein ali šećer... Za mene je šećer NARKOTIK. Ne znam da li išta stvara gadnu zavisnost kao prokleti šećer.

• Podržavam 2

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Pre 16 sati, Bojan82 je napisao:

Joj,kad se setim,naručim ja neki psiho pre-workout na Amazonu,zato što bio neki bolestan popust,inače mi ne treba ni za šta.Stigne to,ja dam kolegi,kad sam pročitao sastav reko nema šanse da pijem ovo,neka hemija spisak beskrajan.

Počnemo da radimo u 6.30 on ne zaklapa do podne,radi i skače ko jarac po fabrici,djuska,usta ne zatvara.

Kaže brate,šta je ovo,ne mogu se smirim,ubrzaj traku,rokaj.

Sutra isto sve,radi i non stop priča nešto,kaže jes da ke... zeleno al ovo je do jaja🤣

Šta kaže za sex ? 😂

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Ne silazi, 6512 postova
  • Motocikl: konzerviran

Da ne idemo u biohemiju i slično...tema su bahati mamlazi. Ja ih lično ozbiljno povezujem sa konzumacijom bilo čega što je psiho stimulans. Naravno da je osnova jedan potpuni nedostatak cele jedne liste vrlina i osobina...i prisustvo jednako dugačkog spiska svega suprotnog. Kada tome dodate bilo kakvu stimulaciju,  koja vrlo često okreće na agresiju...eto ti eksplozivne smeše za čas...i za sitne pare.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)
2 hours ago, pronto said:

Kofein je jedna vrlo štetna supstanca...al' kako ti to da dokažeš ljudima. Uz činjenicu da je psihostimulator, koji u određenoj količini može da poveća budnost...to je i INSEKTICID i najopasnije za čoveka...MUTAGEN (mislim da se tako kaže). Znači nešto što menja genetsku strukturu.

Istina je, da je od početka ove godine skinut sa liste zabranjenih suspstanci u sportu...ali sama činjenica da se tu i  nalazio, ne govori ništa dobro

Gde si ovo naucio, u zoni sumraka :):

Promenio član Blackened

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure
2 minutes ago, Blackened said:

Ovaj komentar  treba obrisati. Gde si ovo naucio, u zoni sumraka :):

To je problem kada neko načuje nešto, pa onda ispiše na fejsbuku sa još manje informacija i onda neki peti malo izmeni i priča nekome. 

Verujem da to sve pođe iz dobre namere, ali zbog nerazumevanja ljudi dalje dele polovične info.

Neke biljke proizvode kofein jer radi kao pesticid, ali je mnogo komplikovanije od toga. 

A što se tiče mutiranja, opet ...
image.png.a3bbeeae376ba4247b2d6e4989c88489.png

Summa summarum, pijte kafu, s vremena na vreme napravite pauzu i nastavite, manje je štetna nego pljeskavica u obližnjem fast foodu u koju ide sve osim mesa. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 459 postova
  • Motocikl: V2- americki

Silom prilika svaki dan dva ili cetiri tocka. Lokal, malo Bg, malo NS .. Ovom saibracajnom kolapsu moze da doaka samo periodicno testiranje SVIH ucesnika u saobracaju. Znaci na 5 godina jedan termin za pokazivanje kognitivnih i fizickuh sposobnosti za volanom, kormanom i sto da ne parom patika.

Bukvalbo je saobracaj od Silvane do Nirvane. Osobe koje je strah da voze, koje ne znaju sta je levo a sta desno, zasto sluze oni"pipci" iza upravljaca...

Na drugom kraju sve moj do mojeg, u stvari sve Max do Maxija. Obilaze sa sviju strana, lepe se uz branike( vracam se u petak iz NS, obilazim na AP dva kamiona, oko 120 km, dolece napalheni debilko iz moje varosi sa cipelom( bmw1) i umal me ne opizdi. Cekam da ga navatam da mi pokaze znanje.

• Drug član, 1386 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Јуче се враћам са посла и у вожњи чујем како ми се мотор приближава.
Погледам леви ретровизор, али га не видим.
Почињем из навике да се склањам ка десној страни траке јер чујем да је све ближи.
После пар секунди лик са КТМ-ом ме обилази са десне стране.
Мало је фалило да инстиктивно цимнем волан на десно и да га оборим.
Невероватно колико је дебила последњих година село на мотор.

• Podržavam 4

• Integrisan, 9282 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Uhh kako mrzim taj osećaj kad ga čujem iza, gledam a ne vidim..... ništa u tom trenutku ne radim, ne mrdam nikud.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 7293 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pre neki dan zamalo da srokam jednog skuteraša na 50cc i to TDM-om. Oboje se isključujemo sa glavnog puta, prolazimo kroz parking. Posle parkinga stoje betonske kugle tu ima jedna da kažem šira stazica i motori se obično parkiraju odmah tu par metra nakon kugli. Sa strane da nikom ne smetaju.

Ja prolazim po sredini, a skuteraš šikno gas, prolazi izmeđju kugli sa desne strane baš u trenutku kad i ja idem na desno da stanem. Zamalo ga nisam poklopio. To je sve u 4 - 5 metra razdaljine. Koji ga đavo tera da me tu obilazi da stane prvi pojma nemam šta mu je u glavi. 

Kažem mu čoveče šta ti bi da se guraš zamalo da te zaklopim. Bajko kaže ma sve super nisi ti mogao da pređeš preko kugle. On je računao valjda na tih pola metra fore da me šišne. Gledam ga, nosi neku bezveze džet kacigu, vrljav, jedno oko gleda u mene a drugo gleda u krst na crkvi koja je tu blizu :D

Vidim budala, zaneo se nešto i napalio jer me je pratio kroz provlačenja par raskrnica iza. Eto... Pa ti njemu daj 600cc umesto 50cc.

• Drug član, 895 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Kako sam se preselio, dosta prolazim bivšim autoputem kroz BG, kao pravi bahati mamlaz provlačim se između traka - redovno se desi da se neki od kolega uključi na put i direkt nakon uključenja uleće između traka bez da pogleda da li ima još nekog tu već...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja