WoodyRider 817 Napisano Septembar 8, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Nisu slučajno skuplje. Pravi ZRX je samo onaj sa kockastim farom, i taj se proda jako brzo. Klasik je, kao Yamaha XJR 1300. Ta dva motora su legende! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, legenda je ovaj sa kockastim farom.... Kolega mi je inace (za motor ciju sliku zadnju postavih) trazio 300 e doplate i da mi ga doveze u Kg. Odbio sam, obzirom da nije u fabrickom stanju i registrovan. 300 njemu, jos toliko za registraciju i sigurno jos 300 da poradim osnovno... Stotka neka bude za prenos, porez i resto zezancije... Mnogo mi je 1000e za mator motor, pocetna doplata je privid troskova, dooosta jos treba da bih se vozio onako kako ja volim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Septembar 9, 2019 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, N.F.S. said: Probao sam i da uslikam jedino sto na skuteru moze biti "mana"... Na gepeku ima ogrebotina koje se pod nekim uglom vide, povrsine kao pola paklice cigareta, nije skinuta farba niti lak ali tu su... (ako skuter ostane preko zime bice ofarbano). Pre mesec dana sam kroz Aleksinac vozio jedno 10km nasutog puta, spremaju za asvaltiranje i ja uletim u to, posle 3km sam se iznervirao zbog prasine i duzine dodao gas! Vozio tako jos 25min! Zbog ogromnih vibracija i truckanja "otvorila" se plastika iznad levog nogostupa, jedno 5/6mm "zeva" u duzini 6cm... Iskocilo iz zabice koja se vidi, nije pukla... Odvijem par okolnih srafova i vratim na mesto, posle par udaraca u voznji opet se vrati u stanje sa slike, to cu ovih dana videti u cemu je problem, moram skinuti i tunel i plastiku bocnu a da bih to uradio demontira se pola skutera! Meni bar preko slike liči da ovo može da se skine poliranjem i vodenom šmirglom. Pređi noktom preko ogrebotine da bi procenio dubinu iste. Ne bih rekao da je preterano duboka jer ne vidim osnovni sloj boje... Gre'ota ga farbati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh drug! Volim sto si se ukljucio u temu i problematiku... Farbao bih samo ovaj mali deo plastike gde je ogrebotina (vidi sliku), toliko mi oci bode da sam lepio one reflektujuce trakice, crnu foliju....:D Nije za poliranje, probacu da opisem... Ostecenje kao da je utisnuto, i lak i boja su "gurnuti" u plastiku, oko 1mm dubine... Verovatno je guran u rikverc i tako naslonjen na nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sveza fotka, dok suprugu pred prodavnicom cekam P.S. Nudi mi covek na viber upravo cagivu navigator 1000 u zamenu... Ima sva tri kofera, plave boje iz Nis-a (ima oglas na PA) jedva cekam da kuci stignem i pogledam sta je to! Na slikama deluje interesantno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pix bre, niko da ponudi vfr, bigone,xjr, x11.... Sve neke egzotike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88, javljaj se drug da mi pogledas jedan motor na Zvezdari!!! Sav sam kao na iglama, mislim da je to Tooooooooooooo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, N.F.S. said: @Markone88, javljaj se drug da mi pogledas jedan motor na Zvezdari!!! Sav sam kao na iglama, mislim da je to Tooooooooooooo! Javljam stanje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Baci link oglasa da se i mi pržimo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka za sada bude tajna! Ali evo mali hint... Fabrika nosi prezime velikog Soicira, naj bolji motor na svetu, pocinje sa CBR, sufiks duplo X Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 10, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Opa 1100? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaaa, ali da Sacekamo izvestaj... Grickam nokte....Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5595 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, N.F.S. je napisao: Neka za sada bude tajna! Ali evo mali hint... Fabrika nosi prezime velikog Soicira, naj bolji motor na svetu, pocinje sa CBR, sufiks duplo X Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Ipak si zvao Tehnodrom? Ili je ovaj drugi, tamniji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Crna, poslednji model, ubrizgavanje Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5595 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Crna, poslednji model, ubrizgavanje Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Lepo deluje na slikama. Aj javljaj sta bude. Držim palčeve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covek je kaze profesor, 8god vlasnik, odrzavana kod Joce profimoto... Iscvrkana sa svih strana, ne lomljena, mehanicki dobra... Tako kaze, javljam...Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je za americko trziste inace, tabla je u miljama i zmigavci bocni uvek svetle kao gabaritno svetlo... Zadnje dve god nije registrovan... Hoce li biti problema posto je iz USA? Par ljudi ne moze harley registrovati a bili su registrovani u Srbiji godinama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @bdada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki i Harley za „ukras“ POTROSACKISAVETNIK.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Septembar 10, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo biti ukoliko su homologovani (i da nisu zameni se staklo) a to sto svetle uvek mozes raskaciti ukoliko ima ta opcija, ja bih "pustio" bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tabla u miljama nije problem? U Kg harley koji se godinama registruje vec dve godine na "foru" covek registruje... Novim pravilnikom vise nije regularan... Hvala druze za info! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Septembar 10, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto si okacio vazi za uvoz, ako je vec reg. nema problema, izuzetak je sto vozila za USA trziste recimo ne mogu proci ispitivanje (atest) na motociklu npr kres bar, maglenke i to (kod putnickih TNG, duple komande) ... a vec su registrovani kod nas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Septembar 10, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je odo metar ispravan. Nista, tu smo edit: verovatno tako mora jer je ispisano samo u miljama a kada je ispod u km nije problem (mislim na brzinu kretanja) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno ovaj, poslednji model za USA trziste 2003god, za Evropu se radio do 2007... Honda CBR 1100 xx WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1100 xx, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 31000 km, Beograd. Cena 3.000 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Septembar 10, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gledao malo pre Nema slike sata, ali 100% ima km/h ispod mph, nije cistokrvni amer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...