Darko SB 391 Napisano Octobar 8, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, jasminko VIR said: Idemo dalje. Nesto mislim da nema dalje.. Alal vera admini. Kome je smetalo nije morao da cita. I lepo sto ste obrisali svoje poruke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 8, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo jedna od pozitivnijih aktuelnih tema na forumu. Dobar vajb što bi rekli, ne može da smeta. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Octobar 8, 2019 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je oglas. Ako imate nešto da kažete o predmetu prodaje, a da već nije rečeno, neki novi detalj, slika je o.k., eventualna promena cene itd.. dakle nešto u vezi skutera koji se prodaje, slobodno napišite. Sve ostalo je običan off i biće obrisano. Što reče neko, ako nemate šta da radite, nemojte to da radite ovde . 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22536 Napisano Octobar 9, 2019 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolih, G. Jasminka da u temi pobrise sve sem prva dva posta, objasnio mi je da to iziskuje dosta vremena tako da cu ja temu zakljucati. Obracacu se svima sa postovanjem i uvazavanjem kao i do sada, to je stvar vaspitanja. Zbog velikog odlaska svih nas u off cesto sam ponavljao sta je oglaseno u temi, to ovim postupkom (zakljucavanjem) prekidam. Ho hard feelings, idemo dalje.... Da sumiram, (po poslednji put) Prodajem skuter, nema ulaganja nikakvih, cena za drugare ovde 2800eura, svi troskovi oko prenosa vlasnistva na moj teret. Uzdravlje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...