3OPAH 1477 Napisano Jun 4, 2025 Drug član, 1222 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se vrtimo u krug, sto je lose, lose smo organiziovani i svaki put "Jovo nanovo.." Evo predloga (doduse ponovljenog) mozda je sad sazrelo vreme, nove generacije,.. ---- ko sto rekoh 2016 a tekst: "nije predvidjeno" treba citati mi to nismo trazili na tenderu, zato za motocikle besplatno dok ne "zatrazimo"! predlog: 1. pravnik da sastavi text i osmisli kako da potpisemo, podrzimo peticiju! za / protiv ---- obrazlozenja istorijat: ---- https://forum.bjbikers.com/topic/112636-peticija-pa-bojkot-placanja-putarine/#comment-1823194 https://forum.bjbikers.com/topic/127737-tag-za-motore/page/3/#comments Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3125 Napisano Subota u 19:23 Drug član, 1393 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 5. 2025. at 21:33, vasa.93 je napisao: Vozim ga od 2017-te, mislim da vredi probati, inače ili ću da usporavam maltene do zaustavljanja da budem siguran da je očitan, ili ću da odnesem nekad rampu. Rekoh ja… Danas mi se po prvi put od kad imam tag desilo da mi se rampa nije otvorila. Opustio sam se previše u poslednje vreme, vozim auto put barem četiri puta mesečno, i prolaz kroz naplatnu stanicu mi bude oko 50km/h. Danas sam možda išao i brže, i onda…škripa guma, rampa se nije podigla iako mi je tag dao zvučni signal koji daje uvek. Probao sam opet, isto - zvučni signal ok, ali na stanici piše da tag nije očitan. Sreća nije bio niko iza nas, inače bi bilo belaja… A da, ovo je novi tag, od prošle godine. Ovaj koji sam pomenuo prošle godine kada sam pitao za bateriju…radi uredno. Sad se i oporavio pa i on opet daje zvučni signal… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2969 Napisano Subota u 22:35 Drug član, 1290 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Stajes na naplatnoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3125 Napisano Nedelja u 07:18 Drug član, 1393 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo iznad važi za auto. Ali da, i motorom stajem, mislim plaćam, ako na to misliš. Nekad ponesem i tag pa onda ni sa motorom ne stajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9247 Napisano Nedelja u 10:52 -, 1941 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Do rampe je, desava se. Npr ulaz u Ns skroz leva cesto zeza i na izlazu iz Bgd ka NS predzadnja (s leva na desno). Ocita, a ne pusta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10100 Napisano Nedelja u 15:14 Drug član, 1985 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Šta onda uradiš, žališ se i sačekaš da podignu rampu "ručno"? Pretpostavljam da čim očita da i naplati putarinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9247 Napisano Nedelja u 15:34 -, 1941 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma da. Samo da te uoce i dignu odmah. Svirnes cisto da te vide ako su u guzvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...