Gnjilanac 6 Napisano Jul 22, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Zanimaju me iskustva navedenog modela.BMW K1200 ,2000 Model, 1 vlasnik. Imam ga povoljno u ponudi , pa bi svaki savet dobro dosao, ipak je to 445 kg , sto ne sumnjam da je za krstarenje vrh. Trenutno sam vozim Burgmana 650 exe 07.,koji isto nije lak... Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Jul 23, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pronasao da je 445kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 23, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Divan motor za putovanje tezak je dosta pa ne bi imao rikverc da nije potrebno. Vozio je moj drugar takvog i super je zadovoljan cak ni potrošnja nije velika, prava ladja za drum sa muzikom i napred i nazad, grejač sedišta i ručki, milina ko ima snage 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjilanac 6 Napisano Jul 23, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sveta 5. je napisao: Gde si pronasao da je 445kg Ispravka 378 kg , pomesao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 23, 2019 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pretezak, prekomplikovan za odrzavanje, dosta problemcica na celoj seriji. Mene nije odusevio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Jul 23, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan O kakvim problemima ti govoriš, kolega? Jedino što mu se može dogoditi je da propiša brza spojnica na crijevu benzina koja služi pri skidanju tanka. Ostalo peri-deri. Genijalac, uzmi taj motor, nećeš se pokajati.Jbt 44tkm, nije se ni razradio kako treba.Govorim iz iskustva.Vozim k1200rs, imaju isti motor, getribu, elektroniku i sve osim plastičnih oplata. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 23, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Genijalac, Gnjilanac, Gniljane, Kosovo i Metohija Ovo sam napisao el classico-permutovao nick. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, el classico said: O kakvim problemima ti govoriš, kolega? Jedino što mu se može dogoditi je da propiša brza spojnica na crijevu benzina koja služi pri skidanju tanka. Ostalo peri-deri. Genijalac, uzmi taj motor, nećeš se pokajati. Jbt 44tkm, nije se ni razradio kako treba. Govorim iz iskustva. Vozim k1200rs, imaju isti motor, getribu, elektroniku i sve osim plastičnih oplata. Vozim motor, nisam bajker. Koega nista licno nisam mislio. Creva kociona pucaju, jede gume, samo 2 proizvodjca rade gume u toj dimenziji za tu tezinu. ABS zna da zeza. Drug menjao semering kod lamele, zlo od rasklapanja itd. K1200RS je pero laka za njega. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Ninja66 said: Koega nista licno nisam mislio. Creva kociona pucaju, jede gume, samo 2 proizvodjca rade gume u toj dimenziji za tu tezinu. ABS zna da zeza. Drug menjao semering kod lamele, zlo od rasklapanja itd. K1200RS je pero laka za njega. kočiona creva pucaju na svim motorima,gume "jedu" svi teški motori sa kardanom, ABS radi svoj posao i ne zeza, problem se javlja kada ljudi pogrešno sastave nazad senzore za ABS (čitaj bez podložaka),itd.... Jedino zlo od rasklapanja je skidanje plastika, koje tu oduzme dodatnih sat vremena..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 24, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan To je nepoderiva masina kao i bokseri, ovaj od mog drugara primerak iz 99god je uvezao covek iz ch sa 140hkm i promenio set kvacila u delti i vozio za Moskvu i jos kojekuda presao 26000km za godinu dana bez problema ikakvih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 24, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Pa čoveče gde u temi imena bavarskog proizvođača punoj korisnika pomenutog brenda da kažeš da nešto ne valja, hoćeš da te razapnu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2005.godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 25, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ninja66 said: 2005.godina. Priznaj sad na kom je motoru bila lepša vožnja, tom sa slike ili tvom sadašnjem. Pogledaj kako sedite kao u dnevnoj sobi u fotelji sa 131ks medju nogama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 25, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da predsednik MC Sremac vozi takvog sivog ako nije prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, duledjo said: Mislim da predsednik MC Sremac vozi takvog sivog ako nije prodao U pravu si. Osim MC Srem, Debeli Sremci su druga grupa. Mada nas predsednik ima kvalitete da i njima bude vodja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, duledjo said: Priznaj sad na kom je motoru bila lepša vožnja, tom sa slike ili tvom sadašnjem. Pogledaj kako sedite kao u dnevnoj sobi u fotelji sa 131ks medju nogama Ne bih da raspirujem medjusektasku mrznju. Gospodarici udobniji LT a meni za par klasa bolji FJR. Po svim merilima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 25, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad i žene treba poslušati. Meni je taj model želja ali nemam snage da ga držim pa ni ovaj sadašnji pokušavam da prodam da bih vozio 250ccm nakeda, sačuvaj bože kako li će to da ide ali probaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sa kojim sam se dosta vozio pre par godina je vozio LT-a par sezona i mnogo puta smo sipali gorivo zajedno. Većeg motora, a da manje troši, nisam video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 25, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, doktor said: Drugar sa kojim sam se dosta vozio pre par godina je vozio LT-a par sezona i mnogo puta smo sipali gorivo zajedno. Većeg motora, a da manje troši, nisam video! Tako je, slično je i sa bokserom al ne smem to da kažem optužiće me da trujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: Aj ne seri.... ovo nije wc. Povraće mi se na ove balkanske klišee. Oni su čuli i znaju sve bolje od samih korisnika istih..... Vozim motor, nisam bajker. Što si nepristojan tako? Jesam ja tebi rekao da sereš? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Jul 25, 2019 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Ninja66 said: Ne bih da raspirujem medjusektasku mrznju. Gospodarici udobniji LT a meni za par klasa bolji FJR. Po svim merilima. Ne pokušavaj da objasniš zašto, nikad neće razumeti (dok ne probaju) magiju kad se uključi "nuklearni reaktor"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Jul 28, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.7.2019. at 13:26, Alexa90 je napisao: Što si nepristojan tako? Jesam ja tebi rekao da sereš? Sta Evropa napravi od coveka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim teme u kojima ljudi mnogo propituju da li da kupe ovakav motor, pa nisam ni pitao. Svima bi trebalo biti jasno da ovo izlazi iz standarda. Manje ili više svako ko iza sebe ima 10+ godina na ozbiljnijim putovanjima zna šta je ovaj motor i čemu služi. Eh sad, ja sam ovog sa slike kaparisao i uskoro stiže u garažu. U pitanju je primjerak od mog druga iz Švice, prvi vlasnik i stvarnih 40.000 km pređene kilometraže, mažen i pažen.... Nakon Honde Varadero ovo je u najmanju ruku interesantna promjena.... Ono što me interesuje iz iskustva vlasnika je: Šta bi bilo dobro preventivno pogledati na ovoj kilometraži imajući u vidu da je redovno servisiran? Brza spojnica koja služi prilikom skidanja tanka, da li da odmah ugradim neprovratni ventil jedan ili ne (ili nešto drugo), obzirom da se ovo uglavnom javlja kao problem kod svih BMW-a sa ovom ili sličnom mašinom? Neki drugi komentar slobodno.....? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Za spojnicu sa nepovratnim je bio opoziv, provjeri u servisu ili pitaj kolegu AJ nek ti pogleda po broju šasije.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...