Motorcyclist 16556 Napisano Jul 6, 2019 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP, Porto tested Energica: The MotoE bike? It rides like a WWW.GPONE.COM MotoGP: Seb liked it: "Agile and easy to handle, it has great grip, it's as powerful as a Moto2 bike" and he talks about the GP: "The bomb went off between Rossi and Marquez" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16556 Napisano Jul 6, 2019 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Jul 6, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo rade nagibe velike, i powerslide je prisutan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi zao zenske sto se ispalila i krenula pre vremena Adrenalin je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Jul 6, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mala krivonoga će sutra da ih proganja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Ovo su vremena za respect. S obziram da se radi o potpuno novom nacinu upravljanja, zbog mase i tezista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Jul 6, 2019 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne voze na plin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16993 Napisano Jul 7, 2019 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj, pa nek je sa srecom! Sk1, 10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16993 Napisano Jul 7, 2019 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trka zavrsena crvenom zastavom, zbog izletanja u 6. krugu (ostecena vazdysna barijera). Tuli (i Aki Ajo) , prvi pobednik. Bredli Smit odlično deluje. Djibernau brz! Sveukupno ni pola stinta na Navaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno... Primetna je ozbiljna težina. Mislim da u tom smislu neće moći da bude puno poboljšanja...jer je i propisima određena na 260kg sa svim tečnostima (da, ima ih više). Eto i pri ovom padu, možda malo i zbog spleta okolnosti, mašina je klizala bez okretanja. Ne sećam se kada je zadnji put "air fence" probijen od strane, da kažem običnih sprava. Sve u svemu, kratko...na tome će se sigurno još raditi. Uslovi su za sve isti, pa se nadam interesantnoj borbi i čestu promenu na pobedničkom postolju. Bravo Tulli...upisan u istoriju trkanja i tehnike, koja će po svemu sudeći jako brzo postati svakodnevica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaniljivo. Ne znam da li ste primetili koliko se zadnji pneumatik raspada. Sve vreme lete delovi. Jel imaju drugacije gume od GP motora (s obzirom na mnogo vecu masu)? Malo je jezivo koliko motor nije gubio brzinu prilikom klizanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16556 Napisano Jul 7, 2019 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekako deluje da niste bas odusevljeni trkom? Maria ce biti novi Abraham Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto? Nije bila losa trka u opste! Mene samo interesuje kako hlade baterije i ceo skop. Tu bih voleo da zavirim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo djeluje sasvim obećavajuće. Pogotovo ovako kad se veliki igrači uključe i prislone na cirkus, to svima bude zanimljivo za razvoj. Umjesto kratko i slatko, bilo je kraće i slađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Astral je napisao: Sto? Nije bila losa trka u opste! Mene samo interesuje kako hlade baterije i ceo skop. Tu bih voleo da zavirim. Nisam baš 100% siguran...ali mi se čini da sam možda baš u pravilniku pročitao da se hlade destilovanom vodom. Oko elektrogeneratora je ulje. Ono pokrivanje slupanog motora mi je interesantno...izgleda da su bezbednosne procedure ipak malo različite u odnosu na gp klasiku. Ja recimo nisam razočaran, iako sam iskreno očekivao više. Recimo da sam progutao priču, ako je to uopšte tačno, da se ide polako napred sitnim koracima. Eto i taj pad...iako ih je bilo već, prvi put se odigrava na samoj trci. Trebaće im sigurno vremena da malo pohvataju šta u tim situacijama...i ove su mašine izuzetno podložne paljenju i ozbiljnom gorenju. U svakom slučaju, ovo je nešto što može i mora samo ozbiljnije da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16993 Napisano Jul 7, 2019 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavesa je upravo bila zbog mogućnosti pozara, što je ocajan PR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne izmisle baterije koje mogu da izdrze 20 krugova cepanja do daske, i da nisu bukvalno bombe - nema nista od ovoga.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Trkanje je odlična laboratorija. Dok se svet i forumi dele na pristalice ovoga ili onoga...iza svega neumorno šljaka armija pametnjakovića. Mnoga tehnička rešenja, naročito vezana za saobraćaj i vozila, pre početka upotrebe u masovnoj proizvodnji imaju svoje epizode života na trkačkoj stazi...2, 4 ili više točkova, nije bitno. Tehnologija litijumske baterije je postala da kažemo tako, javno dostupna, početkom devedesetih. Pre toga je bila strogo čuvana vojna tajna. Pošto se predviđa ogroman porast upotrebe litijuma (i drugih materijala, kao kobalta recimo) potrebno je iskustveno proveriti gomilu stvari. Da ne bude da pravim ja sad ovde miniranje teme...ovaj pomalo stidljivi početak, iza kojeg ipak stoji već puno iskustva i ozbiljnog rada, sigurno će zaživeti. Uz konstantnu evoluciju. Brže, bolje, jače (zvući kao politički slogan ) je uvek bio moto trkačima, pa ne vidim zašto se ne bi primenio i na motoE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ok prvi kucici i macici se u vodu bacaju. polako za sada imam previse tabua, ali nastavicu da pokazujem razumevanje, pa cemo videti. ono sto me plasi opasniji su po vozace i publiku od SUS-ovca, na tome treba poraditi dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мени је ово тркање скроз ок. Лепо су пеглали, мада је Симеон показао исте манире буздована као из предходних категорија. Кад су кренули чујем неку справу, рекох шта је сад, кад оно bmw иде за њима... А можда је и ово шанса за Сетеа да скине Росијеву клетву да више никада неће победити у гп-у А да једу гуму, то стоји. Изгледа биће то већи проблем од батерије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pronto said: Nisam baš 100% siguran...ali mi se čini da sam možda baš u pravilniku pročitao da se hlade destilovanom vodom. Oko elektrogeneratora je ulje. Ono pokrivanje slupanog motora mi je interesantno...izgleda da su bezbednosne procedure ipak malo različite u odnosu na gp klasiku. Ja recimo nisam razočaran, iako sam iskreno očekivao više. Recimo da sam progutao priču, ako je to uopšte tačno, da se ide polako napred sitnim koracima. Eto i taj pad...iako ih je bilo već, prvi put se odigrava na samoj trci. Trebaće im sigurno vremena da malo pohvataju šta u tim situacijama...i ove su mašine izuzetno podložne paljenju i ozbiljnom gorenju. U svakom slučaju, ovo je nešto što može i mora samo ozbiljnije da bude. Hmm. Te baterije prilikom proboja slojeva gore visokim intenzitetom,a voda u blizini nije bas prijatelj u borbi protiv pozara, moze biti bas velika pecurka. Mada 100 inzenjera je uganulo gangliju, verovatno znaju sta rade. Neka im je sa srecom. Nadam se uspehu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To pokrivanje mislim da je predostroznost. Nisam siguran, nego sam masinac pa pokusavam da razmisljam logicki. Paravan verovatno sluzi da ako dodje do paljenja, bace preko motora, da sto manje kiseonika dolazi do plamena. Reakcija je burna prilikom paljenja i ne treba joj kiseonik da bi gorela, ali uz kiseonik iz atmosfere bude jos agresivnije. Bice ovo za par godina vrlo zanimljivo trkanje. Jedino ce nam trebati vremena da se naviknemo na zvuk. Jutros mi suoruga rekla da smanjim TV dok smo gledali, kaze ne prija joj zvuk. A klinac gleda u TV pa, u mene (2.5 god). Navikao da brunda a ne da zuji. Pita me kakvi su to motori u krug? (interni naziv za trke motocikala od kad je progovorio) Reko isti kao tvoj (pegla one decija na akumulator) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 11, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je bila MotoE trka u Austriji? Nisam gledao ali vidim neke komentare na tviteru da je bila dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Гледао сам само крај, последња два круга.Зуји као код зубара, слушали смо гуме како се чују и нико се није самозапалио.Треба још времена да се навикнем на то...Иначе, један чика је другог мунуо лактом на излазу из кривине, да направи места А и један рођа, неки на "Г" је био други и у последњем кругу излети у кривини, преврне се и закопа ручицу за гас и резервоар у песак.Добро, не резервоар, него оно што га глуми... Толико се закопало да није могао да ископа и настави трку Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 11, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledao si pola trke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...