JoeD 910 Napisano Octobar 27, 2025 Drug član, 710 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2024 at 6:05 PM, KoleD said: Otišao da tražim led sijalice a izadjoh sa ovim. Woby Hous, celih 419 dinara i izgleda sasvim solidno.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka nesto vrlo slicno imam i ja. koristim ga dve godine, radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 528 Napisano Octobar 27, 2025 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan E za ovo mogu da dam recenziju..Imao sam dva komada. Prvi prošle godine, prilikom zatezanja pukao jedan krak štipaljke kojom se hvata korman. Onda sam kupio isti pred ture ove godine i na tom je posle nekih 2k km, usred puta, pukao vrat koji ide od štipaljke gore do prihvata za telefon. Ostadoh bez navigacije. Dakle jeste jeftino, funkcionalno, ali ne baš kvalitetno.Mada, koliko košta nije problem ni da se kupi opet, jer sasvim korektno radi posao za telefon koji služi za navigaciju. Stoji kako treba, drži telefon kako treba i može zgodno da se uključi kabal punjača. Mana mu je i što zuji ako telefon nije na njemu. Tada je bolje da se skine. Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 846 Napisano Octobar 28, 2025 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se za+ quad locku sa alija,za 300 din koliko sam ga platio prosle godine odlicno radi posao.kod mene je namestem na kormanu,na nakedu brzina max 110,115 izdrzao put C.G. I nazad bez ikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10816 Napisano Decembar 10, 2025 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji nosac za quad lock , na kuglu ? Lagano ne nalazim ni na KP ni na temu ni na aliju Jel nema ili sam samo glup ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11020 Napisano Decembar 10, 2025 Drug član, 3440 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Wobby. Imaju nosač, kao quad, za 500 kinti, pa možda možeš da iskoristiš kačenje sa kuglom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 286 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko koristio SP Connect? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 92 Napisano Jul 17 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko preporuku za držač telefona da se kaci na korman po sredini? Mislim da je to najbolja opcija. Da moze da se nađe u našim prodavnicama ili na KP. Ne bih da čekam nešto preko. Vidim ove neke plastikandere ali plašim se da će se brzo to sjebati. Ne treba mi ništa fensi samo da bude funkcionalno. Verovatno ću stari telefon koristiti kao navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 282 Napisano Jul 17 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, suarez je napisao: Jel ima neko preporuku za držač telefona da se kaci na korman po sredini? Mislim da je to najbolja opcija. Da moze da se nađe u našim prodavnicama ili na KP. Ne bih da čekam nešto preko. Vidim ove neke plastikandere ali plašim se da će se brzo to sjebati. Ne treba mi ništa fensi samo da bude funkcionalno. Verovatno ću stari telefon koristiti kao navigaciju. Ja sam uzeo onaj kineski quad lock , ima amortizer , onaj deo što se lepi na mobilni drži extra . Menjao sam mob koji koristim za navigaciju pa sam naručivao posebno te delove za lepljenje , isto su dobri . Koristim žaomi 9 pro , povelik je i težak ali drži sve . Prešao s njim 500-600km po svakakvim putevima , nisam off . Nekad ga ubodem iz prve a nekad jbg...kao i ključ kontakta na yamahi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 534 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Takođe dobra iskustva da kineskim Quad lock, imam I onaj gumeni trokraki amortizer uz njega drži odlično i na 150-160kmh ne mrda ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8424 Napisano Jul 17 Ne silazi, 3620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pisano vise puta, radi posao, evo kod mene 3g i 30k km, nije mrdnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 92 Napisano Jul 17 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Jel možete da mi pustite link ka tim modelima koje imate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8424 Napisano Jul 17 Ne silazi, 3620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa na Aliju quad lock sa absorberom. Vidis koji su vise prodati i taj uzmes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 92 Napisano Jul 17 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo čudo? Gledam na KP, ne bih uzimao preko Alija ako ne mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8424 Napisano Jul 17 Ne silazi, 3620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To, samo jos i absorber. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 846 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i na temu,mnogo brze stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10816 Napisano Jul 18 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, suarez je napisao: Jel to ovo čudo? Gledam na KP, ne bih uzimao preko Alija ako ne mora. Imam ja ovo kuci , sa absorberom.. Nisam stigao da ga oglasim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...