srbenda 513 Napisano Septembar 17, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Plava mast koju konstantno godinama koristim je SKF a dobivam je od prijatelja iz Nemacke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ucinilo mi se da je neka egzotika za nase uslove, samo nisam znao koja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale... Pretpostavljam da nastavka nema posto je dosta proslo od poslednjeg posta..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @srbenda Pozdrav.. Gde ima da se kupi ona pistalica za migavce i modul za svetla? Jel tesko povezati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod @Arakis-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alexa90 je napisao: Kod @Arakis-a Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 24, 2022 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da bi u pola brze zavrsio da nisi zeleo da podelis sa nama,male tajne velikih majstora! Postovanje za svaku sliku i informaciju! Zapratio sam temu jer je Junior drmilan_ uzeo beverija 250,ostavio ga dok ne resi papire. dobro je da sam uz jutarnju kafu osetio benzin,rastavi,vidi gde curi,izvlaci gorivo,na karju bukvalno ovaj komad creva ostao u ruci a rekoh mu zameni sva creva......sada ce menjati...... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoky 0 Napisano Jul 22, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 6. 2019. at 2:07, srbenda je napisao: Kako sam prodao moju predivnu Hondu SILVERWING 600 jer mi je bila po kilazi preteska krenuh u potragu za laksim skuterom. Naravno trazio sam da je po mogucstvu Honda ...da ima ravan patos bez one grede (grbe) i da ima minimum 16 coli tockove. Nisam mogao naci za planiran novac Hondu a bilo je 2 komada...pa sam suzavao izbor da ne duljim i kupio Beverlija 250 iz 2004god. 8 komada sam gledao potrosio oko 200e za gorivo vozeci se po Srbiji dok na kraju ne ubode bas dobar agregat ali motor samo vozen ne ODRZAVAN....Cile matoriji od mene i drugi vlasnik u Sr.oko 8g.kod njega... Krenuh u detaljno rastavljanje i kontrolu naravno od prednjeg kraja .iako sam ga doterao na tockovima do Kragujevca. Detaljno sam se informisao po internetu oko tog modela i usledio je pravi SOK ! Ima radionickuh knjiga za njega ali su sve nedorecene i uskracene za full informaciju pa moras debelooo ukljuciti mozak ili zvati servisere koji su ovlasceni a oni onako drsko mi uglavnom kazu preko telefona.....pa kupi informaciju uplati mi toliko i toliko ili kaze ....ja to od oka sipam sta stignem, .....mislim na ulje za viljusku prednju i zazore ventila Honda je ipak BR 1 u svemu...imam pravo uporedjivati jer sam rasturao i jedan i drugi i video sta Piagio radi i kako a i kvalitet materijala ...Honda bezi svima celu svetlosnu godinu u svemu.... UTISAK moj....posle detaljnog rasturanja i zagledanja delova i plastika .. Beverly kao i ostali talijani te kupi dok je nov izgledom ( dizajnom i kolor semom) dajuci lazni utisak da si kupio skupocen motor i da si medju elitom....Uostalom i na forumu se da cesto procitati ....Kupi BV i bices svugde zapazen i okretace se svi za tobom......serem im se onda u motor koji ima bar 1,500,000 ljudi na planeti .Koja crna elita skorojevici sve Sta me odusevilo kao starijeg vozaca koji zna sta da trazi od motora i koji pre svega zna za sta mu treba motor Ciklista ! sam vrh ! povozan kao pero pristupacan za servisiranje( nas koji sami odrzavamo ) prelepo rasporedjena tezina napred - pozadi...vesanje prednje i zadnje...I pre svega obrtni momenat!!! Fantazija za tu kubikazu i konjazu (tuce po tom pitanju mog omiljenog Kymca i jos mnoge koje sam probao) Motor koji ce mi sluziti za grad i za put univerzalac dakle Druze, moze pomoc oko zamene lezajeva prednjeg tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...