milanns 193 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vazdusnu pusku bilo bi pozeljno Slavia 631 lux ili neka u tom rangu u sto bolljem stanju naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4074 Napisano Jun 30, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan To u NS neki trend skoro jedan iz NS sa vazdusnom bio u novinama. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Jul 5, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan mogu ti ponuditi moju Cometa 220 Galaxy 4,5mm 195m/s Puska je u mom vlasnistvu nova kupljena,sa futrolom racuni fiskalni i overenom garancijom u Magnumu i sa fantasticnom optikom....prodao bi je jer planiram preci na sledeci model dosta jaci ali isto Cometa evo i linka da se informises...o mom modelu V.P Cometa 220 Galaxy 4.5mm 195 m/s | Vazdušne puške | Magnum d.o.o OnlineShop WWW.MAGNUMSERBIA.RS Vazdušna puška Cometa 220 Galaxy Wood, visoke preciznosti sa manje trzaja, jake konstrukcije, modernog dizajnaSintetički... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jul 6, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali to je puska sa kratkom cevi,a meni treba puska sa dugom cevi.Puska koja meni treba je za gadjanje u streljani na 10m,Sto je duza cev to je puska preciznija.Imamo u firmi ligu u streljastvu pa za te potrebe trazim pusku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Jul 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Shvatio sam namenu....moja ti definitivno onda neodgovara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17617 Napisano Nedelja u 16:54 Integrisan, 9742 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bogome bas stara tema, dižem je iz naftalina Do sada pucao iz vazdušne kao klinac, potom u vojske (Vršac 2005) iz kalasa AB2 i evo sad pre 10-ak dana iz Zastavine 4.5mm kalibra. Ovaj vid sporta uvek me je privlačio, dobro sam pogadjao u vojske, sad se mora vežbati a i vid srediti no želja je jača od svega. Tako ti ja odlepim jer sam pre 7 dana kod prijatelja konzumirao Zastavu...... i odem ti ja u petak do Snajpera da vidim Gamo Big Cat 1000 IGT koja sa optikom stiže. Puska ima finu snagu od 24J, 305m/s ispaljuje. Medjutim nemaju u radnji, slatko smo se ispričali, dali mi da probam pusku koja ispaljuje 350-380m/s i uputili da odem do....... Tu ti ja saslusam, probam i bez dileme pazarim mačku Optiku montirao čisto da vidim srafljenje, dobii vizitku da je odnesem na upucavanje. Mehanički nišan je već upucan tako da će optika sačekati jer mi to nije draž ka mehanika gde oko sa rukom treba služiti nišane podjednako. Dijabole sam odmah uzeo, ove H&M nisam probao, imaju jos veću preciznost i veću stetu prave od Gamo dijabola 4.5 Gadjao sam korito od lima sa 12 i 15m Slabija dijabola busi kao od šale sa te razdaljine. Probao preciznost, gadjao sam nosač antene na krovu, pogodio iz prve. Danas u tazbini gadjao sa starijim deranom čep flase 5L na razdaljini 12,13,15m .....klinja me je dobio. Više xje pogodio/oborio čep no ja. I tako.....ludaja u glave, odo praviti mete. Zivuljke nemam sraca oboriti. Iskustva su dobrodošla jer ja o ovome ne znam gotovo ništa. Iskusni pucajte slibodno 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5634 Napisano Nedelja u 17:04 Drug član, 1955 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelamača brzo dosadi, prava zabava počinje sa PCP i nekim većim kalibrom. Inače uopšte ne treba juriti puške sa velikom brzinom, dijabola je lagana i usporava brzo, a prelazak iz nadzvučnog u podzvučni let je destabilizuje. Takmičari koriste podzvučne puške zbog konstantnosti i generalno bolje preciznosti. Povedi računa o zaštiti, ni Gamo ni Cometa ni Norica se nisu nešto usrećili sa bruniranjem i znaju da korodiraju. I naravno, prijavi je u policiju, da ne budeš u prekršaju 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 191 Napisano Nedelja u 17:09 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vredi uzeti nesto, a da ne mora da se prijavi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10571 Napisano Nedelja u 17:17 Drug član, 1054 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Imam istu. Sličan setap dijabola. Ispucala do sad oko 2500 dijabola. Besprekorna. Prezadovoljan. Srećno da te služi i da kvalitetno ubiješ vreme. Upucaj je sam, ili zovi ako treba pomoć. Zadovoljstvo bi mi bilo da ti pomognem. PS: Sednem tako, stavim je na postolje od presavijenog ćebeta i sedim par sati uz piće pucajući mete na 30ak, 40m. Dobar relax skroz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1201 Napisano Nedelja u 17:21 Zainteresovan, 516 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, VPetar said: Jel vredi uzeti nesto, a da ne mora da se prijavi? Ja imam stoeger rx5, 190 m/s, ne prijavljuje se. Prilicno je precizna. Imas recenziju na DumDum kanalu. Moje misljenje je da vredi, ispucao sam vrv izmedju 8 i 10 hiljada dijabola, nikakvih problema nije bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17617 Napisano Nedelja u 17:24 Integrisan, 9742 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uz rakiju da zagreje stomak, pivo da opusti živci, meso smiri ruku.....upucace se sama Za sada da uvezbam mehaniku, kad taj stepenik predjem idem na optiku. Bilo bi mi drago da probaš moju i vidiš da li joj nešto fali jer je poznaješ. PS. Do kraja nedelje idem je prijaviti....probleme ne želim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 191 Napisano Nedelja u 17:30 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ako može pitanje, šta treba za prijavu i kako to izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10571 Napisano Nedelja u 17:35 Drug član, 1054 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Pustio br. na pp. Iskopao jednu staru sliku. Malo motor do sela, pa onda puca par sati, pa kući opet motorom. Budem ko bubica narednih par dana. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17617 Napisano Nedelja u 17:37 Integrisan, 9742 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo milunkaaaa ima se razbolim. VPetar.....poneses pušku sa sobom, račun, papir njen da je legalna, licnu kartu i par stotina dinara pa pravac MUP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 191 Napisano Nedelja u 17:38 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nije strasno. Onda se isplati uzeti jaču pušku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14007 Napisano Nedelja u 17:48 Ne silazi, 1425 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, VPetar je napisao: A ako može pitanje, šta treba za prijavu i kako to izgleda Treba račun iz prodavnice sa karakteristikama oružja i ugovor ako je od nekog kupljena. Čak ugovor i nije morao biti overen.Samo se evidentira i mislim da i ništa nisam plaćao. Ja imam nekih 5 godina Gammo shadow istih karakteristika (305 m/s). Isprobao sam bar 10 vrsta diabola i najpreciznije su se pokazale JSB EXACT 0.547g. Gammo diabole nisu nešto. Moraš sam probavati jer svaka puška "voli" odredene diabole. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1034 Napisano Nedelja u 21:21 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana sam prijavio vazdušnu pušku,plaća se taksa oko 2400 dinara.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11754 Napisano Nedelja u 21:34 Hronični Motociklopata, 7784 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I ja razmisljam da uzmem nesto, mocni su mi klipovi na YT kada likovi tamane pacove sa termalnom nocnom optikom 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9895 Napisano Nedelja u 22:22 (promenjeno) Drug član, 3341 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Amateri, konformisti... Komšija otišao nazad u ŠvedCku i na stolu u kuhinnji ostavio otvorene ostatke hrane (meso, hleb...). Sve vidim jer mi terasa gleda pravo na njegovu kuhinju. Navukli se pacovi. Gledam i sve mi je jasno... kad nestane hrane, eto ih kod mene. Tad smo imali samo dva, tri psa, stare i teže pokretne. Od njih nemamo zaštitu. A i dobrice su bile, pre bi se igrale sa pacovima nego da ih podave. Mada, ipak su ulovile pet, šest komada. Sedim kao Wistlerova majka iz nekog crtaća, u stolici na ljuljanje i vazdušarom (Slavija) u krilu. I čekam. Za veče, po četiri, pet pacova. Sve u dnevnom boravku (koji je jedna prostorija od 10x12 m). Tako nekoliko dana, jer smo se plašili da se psi ne otruju od otrova za pacove. Nađosmo onda neki Ratimor, kao ne deluje na kućne ljubimce (jes, zagađena voda koja truje samo Šiptare - ako se sećate). To je rešilo problem pacova. Jeste da ova priča nema veze sa nabavkom novih pušaka, ali praktično je imati je. Mada, voleo bih jednu od ovih modernijih, sa CO2 bočicom i šaržerom, da je ne prelamam posle svakog metka. I optika, naravno. Mada, koliko sve to košta, pametnije mi je da gledam novi par opanaka za motor. Promenio Nedelja u 22:24 član misa-pei 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10612 Napisano Nedelja u 23:10 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Miroslav91 je napisao: Ja imam stoeger rx5, 190 m/s, ne prijavljuje se. Prilicno je precizna. Imas recenziju na DumDum kanalu. Moje misljenje je da vredi, ispucao sam vrv izmedju 8 i 10 hiljada dijabola, nikakvih problema nije bilo Koliko je para puška? I za @Satelis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1201 Napisano Nedelja u 23:13 Zainteresovan, 516 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Ova koju ja imam je trenutno 15.990 u GreenSport-u. Optika je bila negde izmedju 6 i 7 hiljada pre nekih 5 godina kad sam ja kupovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17617 Napisano pre 13 sati Integrisan, 9742 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, mrle je napisao: Koliko je para puška? I za @Satelis Slabija oko 21k, jača skoro 25K https://www.ddacanona.com/artikal/gamo-big-cat-1000-e-igt--4-5mm-305m-s---optika-4x32wr 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...