milanns 193 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vazdusnu pusku bilo bi pozeljno Slavia 631 lux ili neka u tom rangu u sto bolljem stanju naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3982 Napisano Jun 30, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan To u NS neki trend skoro jedan iz NS sa vazdusnom bio u novinama. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 5, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan mogu ti ponuditi moju Cometa 220 Galaxy 4,5mm 195m/s Puska je u mom vlasnistvu nova kupljena,sa futrolom racuni fiskalni i overenom garancijom u Magnumu i sa fantasticnom optikom....prodao bi je jer planiram preci na sledeci model dosta jaci ali isto Cometa evo i linka da se informises...o mom modelu V.P Cometa 220 Galaxy 4.5mm 195 m/s | Vazdušne puške | Magnum d.o.o OnlineShop WWW.MAGNUMSERBIA.RS Vazdušna puška Cometa 220 Galaxy Wood, visoke preciznosti sa manje trzaja, jake konstrukcije, modernog dizajnaSintetički... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jul 6, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali to je puska sa kratkom cevi,a meni treba puska sa dugom cevi.Puska koja meni treba je za gadjanje u streljani na 10m,Sto je duza cev to je puska preciznija.Imamo u firmi ligu u streljastvu pa za te potrebe trazim pusku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Shvatio sam namenu....moja ti definitivno onda neodgovara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...