Skyrunner 5054 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi polovna ispravna pokretna klima. Pa ako neko ima ili zna nekog ko se time bavi neka javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih i ja, kada su ovakve kise vrati mi se vlaga u zidovima koja se navukla 2014 posle poplave. Susaci su skuplji, mislim da i ova klima moze solidno da posluzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5054 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne prodaje ili zna nekog ko se time bavi Ko koristi nešto slično, da da savet Izgleda da ću morati da postavim temu u opšte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega je kupio skoro tu pokretnu klimu marke Womaks čini mi se. Kao onaj alat iz Woby housa. Tamo je i uzeo tu klimu. Kaže da je zadovoljan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj prijatelj baš tu pokretnu klimu na prodaju. Kao nova je, radila je samo jednu sezonu u njegovoj kancelariji. Na putu sam do nedelje, strpi se još par dana i rešićemo to. Pošalji mi broj telefona na PP pa te zovem čim se vratim radi detaljnijih informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jun 26, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Skyrunner said: Ko koristi nešto slično, da da savet Koristim pokretnu klimu dva leta.Prednosti su te sto je pokretna,cim je uneses u prostoriju samo montiras plasticno crevo-tunel da izbacuje topao vazduh kroz prozor.Dobar je samo za jednu prostoriju tipa kancelarija ili soba.Mora se voditi racuna o izbacivanju kondenza-vode,ja crevo za odvod vode stavim u plasticni kanister i kada se napuni, izbacim vodu.To je sva muka.Po meni,mana tih uredjaja je buka,narocito nocu,bruji kao helikopter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu, radila je par meseci i od tada stoji. Morao bi da proverim gde sam ostavio ona creva i daljinski, mislim da je Vox ili Vivax 12. Nema problem sa prepunjavanjem vode, ima i signalizaciju ali stvarno se čuje kao helikopter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7815 Napisano Jun 26, 2019 -, 1764 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja pokretnu vivax 12cu... Pocela je da vrsi funkciju tek kad sam izbusio rupu u zidu i direktno je nabio da izbacuje topli vazduh napolje bez onog tubusa. Sa njim je dizala temperaturu u prostoriji... Takodje, njeno cance za vodu sam skinuo (brzo se napuni), natakao crevce i sproveo ga direktno u odvod. Sluzi mi da rashladi prostoriju 2 sa 2 u kojoj ker spava kad przi napolju. Npr danas u podne spusti na 25, ispod nema sanse... Ne znam sta ce ti, al generalno je klasicno govno koje trosi struju!! Mozda moze za jednu manju prostoriju sa ful izolacijom... 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 27, 2019 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ser je napisao: Ne znam sta ce ti, al generalno je klasicno govno koje trosi struju!! Vrhhhh .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5054 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Треба ми за канцеларију, Овде је зајебанција уградити праву климу а планирам да мењам место па нећу да плаћам 100€ за уградњу да бих је после овог лета селио. Довољно је да спусти на тих 25. Ја задовољан Нова кошта доста, тако да је само половна опција Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14435 Napisano Jun 30, 2019 Ne silazi, 6122 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio juce novu Vox 14 i sve mi se cini da cu je prodavati. Platio 34.000 din ako prodajem dacu solidan popus' ako te zanima a znacu u utorak jel uspevam da resim ili prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5054 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Потрага је и даље актуелна Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...