gox 1864 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, antic je napisao: Važi gox, videću na sledećoj plati da uzmem neki dodatak, hvala ti Nisu neophodni al meni jesu. Suviše kratak blatobran, uporedi sa drugim motorima. Taj plasticni dodatak nije skup. Zastita hladnjaka isto poželjna a onda kad sam to uradio, shvatio sam da mi je donji deo nezaštićen od blata, kamenčića, turio i taj spoiler i na kraju, mislim da mu lepo leži. U zdravlju da se služiš, SV izgleda kao iz fabrike. Dobar motor, lagan, lak za manipulaciju u mestu. Ima snage, lako se vozi, pouzdana mašina. Naked je pa stim u vezi i vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jun 28, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, gox said: Nisu neophodni al meni jesu. Suviše kratak blatobran, uporedi sa drugim motorima. Taj plasticni dodatak nije skup. Zastita hladnjaka isto poželjna a onda kad sam to uradio, shvatio sam da mi je donji deo nezaštićen od blata, kamenčića, turio i taj spoiler i na kraju, mislim da mu lepo leži. Mislim da je ovo produženi blatobtan i da nije fabrički, a što se tiče zaštite hladnjaka o tome sam i razmišljao, moraću to da uzmem što pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na prednji blatobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro da su vraćeni ovi normalni retrovizori. Čestitam na kupovini, odabrao si odličan primerak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Stavio te caferacer bezveze. Kvalietni al ne čuče mu. Sad iz Louisa poručio Magazi i super su legli. Nego da ne prisvajam temu. Red je da vlasnik turi još neku sliku i prve utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jun 28, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisak je odličan, obzirom da mi je ovo prvi motor, ne računajući skutere, baš lagano se vozi, odličan u krivinama, brutalan zvuk sa ovim auspuhom. Biću detaljniji i opširniji kad se malo bolje upoznam sa motorom, ali za sada sam prezadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 28, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Drug zelim ti puno predjenih kilometara !! U zdravlju da te sluzi i da uzivas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Puno pređenjih km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jul 1, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek’ je sa srecom, bas lepo izgleda! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...