bikus 17 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=61848 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smo mi daleko od ovoga? I zakonski, i na druge nacine?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smo mi daleko od ovoga? I zakonski, i na druge nacine?? I zakonski, i asfaltno Brat ga preterao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno, kada se vec slikao, mogao se malo i sakriti. Ovako sam sebe stvaio na izvolte, a koliko znam da njihov zakon o bezbednosti saobracaja poznaje kaznene poene ...... ugasio je sam sebi vozacku na neko vreme. Laza - kamikaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bolesnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog treba odvesti na Veterinarski i uspavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se chini da to nisu te brzine, nego da j u pitanju neka vrsta "Photoshopa" ili neshto josh gore. U svakom slucaju ce imati dovoljno slobodnog vremena da razmislja o svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom divljaku treba oduzeti zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan OMG! :o Bar imaju dobre puteve puteve za tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Maj 11, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je imao losh dan,ili mu se nezivi ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro,,coveku se nezivi vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako, nije covek kriv! Kako je mogao znati da ide 320, kad mu cajger kuca samo do 299! ;D P.S. Jel moze neko da mi objasni kako je moguce na osnovu ovog snimka utvrditi identitet vozaca? Mislim, GSX-R 1000 K5-6, mora da ih ima svega... hiljadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Suska se da je i nasa milicija krenula u avanture zvane snimanje kamerom. Videcemoo sta ce biti od toga. Kad tad i mi cemo postati uredjeno drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Jel moze neko da mi objasni kako je moguce na osnovu ovog snimka utvrditi identitet vozaca? Mislim, GSX-R 1000 K5-6, mora da ih ima svega... hiljadu! Posto ima mnogo GSX-R 1000,mora da ga je odala kaciga ;D...Sigurno su ga po tome prepoznali ;D ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan 320 ?!??!??!? Auuuu, taj mu ga je dao... Zanima me da li je ikako moguce skrenuti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pitaj Obelixa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako, nije covek kriv! Kako je mogao znati da ide 320, kad mu cajger kuca samo do 299! ;D P.S. Jel moze neko da mi objasni kako je moguce na osnovu ovog snimka utvrditi identitet vozaca? Mislim, GSX-R 1000 K5-6, mora da ih ima svega... hiljadu! Nije prepoznat po snimku vec po internet adresi sa koje je poslao snimak. Posto se vidi da nema mnogo sive mase, pametnjakovic je verovatno sa kucnog racunara poslao snimak :D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...