lukavb 25 Napisano Maj 27, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav manijaci Naime imam problem sa nsrom, vuce u desnu stranu kad vozim, skrecem, a kad kocim koci normalno, gledao sam viljuske cini mi se da nisu krive Inace motor sam kupio pre nedelju dana tako da nista nisam radio na njemu, malo me samo bune ovi vijci za zatezanje lanca jer jedan je duzi od drugog, da li to treba tako ili treba da budu jednaki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 27, 2019 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi subler i izmeri na prednjoj strani tocka koliko ima od ivice gume do vile,rastojanje mora biti isto na obe strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukavb 25 Napisano Maj 27, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, izmericu sutra pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti znaci nesto mogu da ti slikam vijake za stezanje lanca pa da uporedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...