Astral 6236 Napisano Maj 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam gume na mom Garonji. Zadnju cu baciti ali ova prednja, moze jos, realno. Ne previse ali sezonu ce izgurati. Eto, kome treba neka dodje po nju. Preuzimanje je moguce i na NBG blizu Novak restorana. 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 5, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Ja zamjenio prednji tocak na ex TDM zbog 18-tki guma, a sad ih ima na poklanjanje. Svaka pohvala za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Novih 18 guma ima ali je definitivno ponuda 17 guma jedno 20 puta bolja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze menjaza,ti meni gumu ja tebi zadnje plocice da imas u rezervi.Ako moze ostavi mi broj telefona na PP da te zovem sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Vlada malinoa said: Ako moze menjaza,ti meni gumu ja tebi zadnje plocice da imas u rezervi.Ako moze ostavi mi broj telefona na PP da te zovem sutra. Pa ja sam planirao da poklonim, al ako vec insistiras na tim plocicama saljem ti tel u P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...