milan_zadravec@siol.net 19 Napisano Maj 4, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Slovenije Ako možda nekog interesuju Ruski motori Ural ili Dnepr može da pomognem.Imam zbirku 7 kom. generalno sređenih prikoličara.Može da nabavim takav motor za obnovo. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aaau.....Milane, koje papire imaju ti Rusi???Mogu li ih unijeti u npr. HR??Hvala Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_zadravec@siol.net 19 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi ovi moji motori su bili bez papira i za sve sam pridobio vlastništvo.Več sam više komada također prodao u Hrvatsku, i svi su več registrirani.Preko granice u Hrvatsko se vozi bez problema -EU.Papiri se pridobijo preko oldtimer kluba jer ovo spada pod starodobna vozila-oldtajmere. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kolekcija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 5, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A papiri za MG42 ili je to samo komunikativno sredstvo za uspostavljanje diplomatskih odnosa u saobracaju P.S. Prelepa kolekcija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_zadravec@siol.net 19 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ovo je jugo šarac M-53.Imam papire za oružje.Kod nas mitraljez neseš kod puškara,da ti prevrta cijev,onesposobi mehanizam,dobiješ potvrdu i tako se možeš legalno voziti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Maj 5, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se kada bi kod nas izasao na put sa M-53 da li bi i onda "automobilisti" rekli "nisam te video"? 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9671 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za motore. Što se "šarca" tiče kod nas bi te priveli a M53 zaplenili i poslali na veštačenje sa kog se verovatno nikad nebi vratio kao puno airsoft replika koje su zaplenili pod sumnjom da je vatreno oružje.Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8039 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Milane, imaš divan hobi i prelepu kolekciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni sarac??? Ovde prave ogroman problem za bocnu prikolicu... Nemoguca misija. Ali treba sa sarcom otici na tehnicki pa da vidimo dal ne prelazi... 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_zadravec@siol.net 19 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu vjerovati da je to kod vas tako strogo,zajebano.Evo ja se vozim sa mitraljezom kad si zaželim.Opšte ne stavljam na njega pokrivalo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7661 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ljudi u takvi zakoni!Daj ga ovamo nama, pa da vidis osposobljen sedmi dan i roka na veseljuПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 5, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, milan_zadravec@siol.net said: Ne mogu vjerovati da je to kod vas tako strogo,zajebano.Evo ja se vozim sa mitraljezom kad si zaželim.Opšte ne stavljam na njega pokrivalo. Mislim stvarno ! Nama je najveći problem što ne možemo da se vozimo sa mitraljezima U svakom slučaju kolekcija ti je sjajna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...