Danilo VG 0 Napisano Maj 1, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Umrla mi je pumpa za gorivo u rezrvoaru na Crnoj Ptici(Honda CBR 1100 XX)!Zato sto je jako skupa kod Japanaca,resio sam da doticnu zamenim pumpom za neke japanske automobile (Honda,Toyota,Mitsubishi).Zna li iko da li je to izvodljivo i koja pumpa odgovara kao zamena Hondinoj denso pumpi!Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skini i rasturi pumpu, izvadi motoric, uslikaj sa svih strana i napisi dimenzije motorica. Mozda moze da se nadje u jendoj radnji na Medaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam je vec,samo da slikam i da je izmerim,pa pustam na forum!Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ima u NS-u prodavnica benzin pumpi za auta, pa kad utvrdis dimenzije i pritisak napisi da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 2, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je fabricki Mitsubishi pumpa, ako ti to nesto znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Dane deda.Hvala unapred!Cim stignem slikam i pustam na forum!Ne znam pritisak pumpe,sve sam sajtove preturio ali nigde ne pise pritisak!p.s.Ako ti je ime Dane,onda si iz Like!Moj deda se zvao Dane!Veliki pozdrav svim kolegama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan sreten 75.Hvala,cuo sam od jos par ljudi da moze,ali nisam siguran pa sam zato postavio temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan 3,8 sirina odprilike i 11,5 duzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti kontakti u BG i NS (ja ne mogu ovih dana ) AUTO MARKET 011 firma . Tosin bunar 188 o11 2602 392 Novi BG i Ustanicka 128a BG 011 3471 182 i NS Temerinska 83 021 444 101 . Po slici mi se cini da je oko 3,5 bara (svakako proveri) i trazi po tim dimenzijama neku od kola kao zamensku za tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je rezervoar zardjao kao i pumpa resavaj i njega obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidi se Densov kataloški broj. Ispada da se ugradjuje u Toyote...kaže ma nekom mestu da dobaci do 3bar (2,94). Potapajuća je sa protokom od 80l u minuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Maj 2, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima regulator pritiska na samom kucistu, pre bi rekao da taj motoric gura do 6b. Posto vec imas slike, ako ne nadjes na predhodnim stanicama motoric.... probaj Ovde, ima raznih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno na informacijama!Probao sam u par prodavnica ali dok ne saznam pritisak-nista!Probao sam i u Hondinom servisu ali su me fino otkacili (proizvodjac stiti proizvod informacijom o pritisku)!Guram dalje!Naci cu je kad-tad!Veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 3, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sto se cimas, naruci sa ebaya, nisu skupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu velike nauke pumpa od Aprile Atlantic 500ccm (na oko, slican motoric) bez regulatora gura sa regul. pritisak je Ovako bi i kod tebe trebalo biti (predpostavljam), regulator ti je na pumpi ili rampi goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Opet potrebna mala pomoc!Nasao sam jeftino komplet pumpu za crnu pticu ali je za 2005.-o godiste!Zna li iko da li odgovara modelu iz 2000.-ite!Iste su na oko apsolutno ali ne mogu da nadjem nigde bilo kakvu informaciju!Malo mi je hitno da se ne proda!Molim za siguran i pouzdan odgovor!Hvala puno svima unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Jun 2, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Honda 16700-MAT-505 - PUMP UNIT, FUEL | Partzilla.com WWW.PARTZILLA.COM Buy Honda 16700-MAT-505 - PUMP UNIT, FUEL. This OEM part is guaranteed by Honda's limited part warranty ✓ FREE Shipping on qualified orders - Partzilla.com https://www.internationalmotoparts.com/oemparts/partsearch/honda_motorcycle?partsearch=16700-mat-505 1999-2000 Honda 16700-MAT-E21 - PUMP UNIT, FUEL | Partzilla.com WWW.PARTZILLA.COM Buy Honda 16700-MAT-E21 - PUMP UNIT, FUEL. This OEM part is guaranteed by Honda's limited part warranty ✓ FREE Shipping on qualified orders - Partzilla.com https://www.internationalmotoparts.com/oemparts/partsearch/honda_motorcycle?partsearch=16700-mat-e21 2001-2003 Izgleda da ipak ima razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo VG 0 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Veliko Gradiste Motocikl: Honda CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno!Znaci mi bilo kakva informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Jun 2, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan CBR1100XX - Differences in model years - Important/Useful Threads - CBR1100XX.org Forum WWW.CBR1100XX.ORG This topic has been broached every month on the forum since the advent of the new model...which was...hmmm.....8 years ago? Anyway, here is a consolidation of the data which will be... Ako ti zatreba info za jos neki deo sa XX-a, moze se naci korisnih informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...