Juan 266 Napisano Avgust 9, 2019 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze u kratkim crtama da mi objasni kako i sta da skinem da proverim da li je losa opruga ili zupcanik kurble, bio bih zahvalan. Ili da mi prosledi link sa ytuba.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6853 Napisano Avgust 10, 2019 Ne silazi, 6599 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh...pa nije to baš 5 minuta da proveriš, jer mora da se rasturi po pola. Ako ti nije baš, baš frka sačekaj zimsku pauzu, pa napravi ozbiljan servis....dihtunzi, semerinzi, možda neki ležaj, pretreseš sve i voziš se kao kralj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 266 Napisano Avgust 10, 2019 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem... Ostace onda za zimu, i sve sto ne valja menjam, narucujem delove, i na prolece da ne razmisljam. Ovo se cimam da l ce da upali ili prokliza.. pre neki dan malo je falilo da je guram. A oko mene 10 coveka.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...