FFBikerSar 804 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Slovenačka startup firma Wipey razvila je brisač koji se može pričvrstiti na kacigu. Cijena još nepoznata, spremaju kickstart kampanju... Ja sam već prije kod Louisa kupovao mali gmeni brisač koji se nosio na kažiprstu rukavice, i to je dosta dobro funkcionisalo https://www.motorradonline.de/bekleidung/wipey-motorradhelm-scheibenwischer/?utm_source=newsletter&utm_campaign=manually https://wipey.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Meni ova baterijica izgleda nestandardno, to su one sto ih je obično veoma teško naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Samo 5 € https://www.louis.de/artikel/proof-finger-scheibenwischer-paar/20018000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano April 26, 2019 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vozim ni po vlažnom asfaltu a kamoli po kiši ... parkiram motor i pijem pivo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano April 26, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, FFBikerSar said: Meni ova baterijica izgleda nestandardno, to su one sto ih je obično veoma teško naći To je tip C najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo cekam da dodje kod nas na trziste Resenje za kisu, odavno su trebali da izume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano April 26, 2019 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim verujem da ce vizir biti izgreban posle dve kise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano April 26, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, aca-pn je napisao: Sa ovim verujem da ce vizir biti izgreban posle dve kise Kada kamion ispred tebe digne vodu sa puta (zajedno sa prašinom i peskom), a brisač to lepo prevuče preko vizira , teško da ćeš sa takvim vizirom da čekaš drugu kišu Teško da će od ove ideje nešto da ispadne. Jednostavno viziri od kacige su suviše osetljivi i tu za sada nema pomoći. A i inače ima načina da se voda uopšte ne zadržava na viziru, pa je ovo potpuno nepotrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano April 26, 2019 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Budalaština na kvadrat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 26, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1887 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji rain repellent na vizir i ne treba ti brisac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano April 26, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zika56 said: Kada kamion ispred tebe digne vodu sa puta (zajedno sa prašinom i peskom), a brisač to lepo prevuče preko vizira , teško da ćeš sa takvim vizirom da čekaš drugu kišu Teško da će od ove ideje nešto da ispadne. Jednostavno viziri od kacige su suviše osetljivi i tu za sada nema pomoći. A i inače ima načina da se voda uopšte ne zadržava na viziru, pa je ovo potpuno nepotrebno. I nisu toliko osetljivi. Moj npr ima nekih sitnih ogrebotina koje je zaradio vremenom, ali kada se kaciga stavi na glavu i gleda kroz vizir, potpuno je sve cisto sa druge strane i ne vide se te ogrebotine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7660 Napisano April 26, 2019 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji rain repellent na vizir i ne treba ti brisacTo je zakon, ja ga na autima godinama koristim, ne treba brisac, a najbolje se pokazao tokom preticanja kamiona po kisiПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7660 Napisano April 26, 2019 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih napomenuti da je rain repellent efikasan samo pri brzinama vecim od 60km-hПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano April 26, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taman kad te pandur zaustavi u gradu po kisi, kazes, prika, rain repellent jebiga. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano April 26, 2019 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: I nisu toliko osetljivi. Moj npr ima nekih sitnih ogrebotina koje je zaradio vremenom, ali kada se kaciga stavi na glavu i gleda kroz vizir, potpuno je sve cisto sa druge strane i ne vide se te ogrebotine. Izgleda ne vozis nocu. Tek noću se vide sve te danju nevidljive ogrebotine, posebno kad neko ide u susret. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano April 27, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, aca-pn je napisao: Izgleda ne vozis nocu. Tek noću se vide sve te danju nevidljive ogrebotine, posebno kad neko ide u susret. A još kada ti noću malo opiči kišica, veselje jedno za vožnju (čak i sa idealnim vizirom). A sa vizirom koji bi bio "tretiran" ovim brisačem mogao bi da voziš u takvoj situaciji jedino ako bi ga podigao i vozio sa otvorenom kacigom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano April 27, 2019 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo se kad sam podizao i spustao vizir kako vozila idu u susret kao sto ukljucujem i iskljucujem duga svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, aca-pn said: Izgleda ne vozis nocu. Tek noću se vide sve te danju nevidljive ogrebotine, posebno kad neko ide u susret. Vozim nocu svaki dan od posla do kuce. Automobili mi smetaju i sa podignutim i sa spustenim vizirom nema razlike, tako da drzim duga sto duze i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 27, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti vizir nije pogodan za noćnu vožnju onda ga promenis, ili npr ne voziš noću. Prosto. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li postoje viziri za noc npr. ali znam samo da vozim providne i nikako drugacije. Samo dobro pranje pre voznje od musica itd. i nema problema, sa njim kao i bez njega ne vidim razlike niti ogrebotine. Mada bih far mogao da namestim da baca malo dalje snop, narocito kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14415 Napisano April 27, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako far namestis da baca dalje pogorsaces situaciju, koncentrise snop do 80 metara i podizanjem gubi intezitet, "razlije" se svetlost jer je dugo prakticno polovina fara (ogledala). Meni nocna voznja nije problem za sada, imam zuti vizir ali nije homologovan a i kaciga mi je za menjanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano April 27, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bdada said: Ako far namestis da baca dalje pogorsaces situaciju, koncentrise snop do 80 metara i podizanjem gubi intezitet, "razlije" se svetlost jer je dugo prakticno polovina fara (ogledala). Meni nocna voznja nije problem za sada, imam zuti vizir ali nije homologovan a i kaciga mi je za menjanje. Sada baca previse nisko jer ga je prethodni vlasnik sjebao padom, znaci ne bih ja da dizem vise od propisanog, nego sada stoji suvise nisko. Nego , resenje uvek postoji a ono je kod mene USPORI! Znaci slabija vidljivost, uspor. Klizav, mokar kolovoz , uspori. I stici ces svuda. Neko vece sam vozio po nekoj salauki, samo sam video belu i markere sa strane, mokar do gaca. Nista, 40km/h i lagano...i stigao. Dobro bi dosao pinlock ili taj repelent svakako ali se prilagodis situaciji. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11450 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo onaj u luisu na prst pre 10 godina i nikad ga nisam ni koristio,nemam naviku, repelent i to je to,a nema voznje da me kisa nije stigla i prestigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 27, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Okrenes kacigu malo ulevo malo udesno,i odeeeeee... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...