Ljuti 23 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Na pitanje koja je razlika izmedju fazer 600 S1 i S2 modela , pored gore navedenih je i snaga motora , S1 ima 78 KS , sivo ofarban agregat S2 ima 98 KS , crno ofarban agregat . Ljuti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 218 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan 78hp je bio samo za neka tržišta ja mislim. Moj je bio S1 sa sivim agregatom i 98hp. Takodje postoji S1 sa crnim ramom i agregatom i on je 2006 godište samo. Znači S1 siv ram i agregat (2004-2005). S1 crni ram i agregat (2006) S2 crni ram i agregat (2007-2009) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 766 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan mozda grijesim, ali mislim da je 77-78ks bila samo XJ6 Deiversion koja je na drugim trzistima samo nosila Fazer ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11117 Napisano Jun 17 Hronični Motociklopata, 7591 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ljuti je napisao: Pozdrav svima Na pitanje koja je razlika izmedju fazer 600 S1 i S2 modela , pored gore navedenih je i snaga motora , S1 ima 78 KS , sivo ofarban agregat S2 ima 98 KS , crno ofarban agregat . Ljuti .. Nije tačno ovo za S1, ima istu snagu kao S2, a Diversion XJ6 ima 78ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2137 Napisano Jun 17 Drug član, 1315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo da su osim očiglednih estetskih izmena opeglane i neke trzavice koje kao ima S1. Meni se taj Fazer oduvek svidjao ali nikako da dodje do mene. Moze li neko da da poređenje izmedju Fz6 i Fz8 koji mi je jedan od najlepših motora uopšte. Beli sa zlatnim felnama mmmm.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 459 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju fz6 i fz8 je puno manja nego izmedju fz8 i fz1. Fz8 je značajno bliži fz6 nego litri....Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19692 Napisano Jun 17 Integrisan, 6090 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 800 mi je najlepsi od fejzera. Ima jedan crni u oglasima mada sve mu boje stoje! Najveca zamerka kada je izasao bila je na cenu, koja je i sada visoka. Nestelujuce ogibljenje osim nazad preload-a. FZ1 za iste pare nudi mnogo vise, kome treba toliko snage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2137 Napisano Sreda u 10:04 Drug član, 1315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazao motor na Fz8? Šestica i hiljadarka vuku korene od R6 i R1 i to je uglavnom uvek sve ok. Sa druge strane motor na Fz8 se tad pojavio i dalje ga ne viđam u drugim motociklima, tu je već počela era 2 i 3 cilindra. Da li je pokazao neku izraženu manu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14531 Napisano Sreda u 10:27 Integrisan, 7869 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je revidiran motor iz FZ1. Smanjen je prečnik i hod klipova, lakša radilica, manji ventili... Pripitomljen što se kaže. Kad je Yamaha imala loš motor, nikad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5265 Napisano Sreda u 11:02 Drug član, 1295 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sa mojih 165cm FZ8 bio visok (nisam ga ni probala), a i cenovno mi je bio jak u vreme kad sam prodala CBR600. Ruku na srce, retko koji motor iz te klase sa ovom mojom visinom može da bude taman... FZ6 mi je ok, kad sklopim fuzastere uz motor, obe pete su mi na zemlju. Žao mi što nisam imala sredstva da mi odmah zameni CBR-ku, mogla sam samo da ih listam po oglasima i to je to. S1 nisam htela zbog table, S2 mi je celokupno lepši motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5205 Napisano Sreda u 11:20 Drug član, 1905 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I zadnja viljuška je drugačija na S2. Izgleda kao da je namenski pravljena za motor a ne da im je zafalilo pa su uzeli sa gomile kutijasti profil 3x2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5265 Napisano Sreda u 11:23 Drug član, 1295 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Skyrunner je napisao: I zadnja viljuška je drugačija na S2. Izgleda kao da je namenski pravljena za motor a ne da im je zafalilo pa su uzeli sa gomile kutijasti profil 3x2. Tako je i kod Honde CBF 1000, kutija i na kraju ima onaj poklopčić gde je šteler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...