sloboleo 210 Napisano Mart 26, 2020 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno stavljao samo relej preko kojeg sam prekudao struju pre prekidaca svetala a aktivirao preko alternatora bez ikakvih dodatnih komšlikacija i uvek je savrseno radilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.3.2020. at 11:04, BaneVuk58 je napisao: Ја сам прикачио дневна светла Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Jel to bilo pre tehnickog ili posle? Pitam ozbiljno. Ako je pre, kako si prosao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Mart 27, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boki.64 je napisao: Jel to bilo pre tehnickog ili posle? Pitam ozbiljno. Ako je pre, kako si prosao? Naravno posle. Sve montažno demontažno 2 min. Govorim od samim svetlima, relej je ispod plastika u haubi Što je najbitnije nikad niko me nije ni pitao ništa kako naši tako ni u CG a zaustavili su me kao i svakog u proseku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 2, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @labandimas li jos ovoga? Trebao bi mi jedan komad i sema za povezivanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 3, 2022 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam ,naravno, posalji adresu pa sutra da ti posaljem. Uvek ima toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Januar 3, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stvar, pogotovo za motore koji nemaju prekidač za svetlo i gde nije potrebno povlačiti kvačilo pri paljenju. Ja sam hteo kod sebe na motoru da ugradim, ali sam ipak odustao. Promenio sam način paljenja motora. Pre nego što dam kontakt, desnom rukom drzim start dugme i svetla ostaju ugašena sve dok se dugme ne pusti. Nakom toga levom rukom povlačim kvačilo i motor se pali, puštam start dugme i tek onda se pale svetla. Na suzukiju su svakako potrebne obe ruke za paljenje, samo sam promenio redosled operacija, i postigao sam ono što sam hteo, a to je da balast od xenona i sijalice duže potraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...