Darko Mihajlovic 5624 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , imam neka dva datuma , jedan je 1.jun a drugi je negde u septembru , kada mi je potreban krovni nosac . Jel ima neko ko bi mi iznajmio / pozajmio , na dan , tj danas uzmem , sutra vratim .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 7, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Za koje vozilo? Razlikuju se po modelima automobila. Edit: Kofer nemam, pozajmljujem, a za nosač mogu da pomognem ako ti auto ima krovne šine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 7, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac ili kofer?Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5624 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam passat 6 karavan. On fabricki ima sine. Trebaju mi one poprecne i kofer. Nista tesko ne bih vozio , klavijature . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 7, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Poprečne nosače imam po meri za tebe. Ako se snađeš za kofer a fale nosači javi. Šaljem broj na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 8, 2019 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas da iznajmis i nosace i kofere na mnogo mesta. Ja sam kod jednog od njih (preko puta piramide kod teretane Kocovic) kupio nosace za skije. Ima ogroman prostor pun raznih nosaca, krovnih kofera i sl. Pitao sam za cenu, 5€/dan za kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5624 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu i to je top ! Hvala puno !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 8, 2019 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Darko, imam ja kofer Thule Ocean 500. Javi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 9, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si planirao da kupiš, Vlada iz Surčina ima ogroman broj polovnih nosača (thule), za skoro sva vozila, u korektnom stanju, po korektnim cenama. Kontaktiraj ga pa proveri. 064/1580-880 Pozdrav, Miloš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...