Zenit 17 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad - Niš Motocikl: Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/28/2019 at 8:31 AM, Marek1987 said: Al si ovo dobro uradio, svaka cast. Ja sam taman mislio da se ne zajebavam i uzmem ovako nesto, sto je sigurno sigurno je: Al sad si me opet pokolebao. Gde si nasao onu lepljivu traku, kako li se vec zove.. kojom si pricvrstio kalup za kacigu? Hvala, ja sam resio da zalepim dvokomponentim lepkom isto bison, posto ne planiram da skidam plocicu za gopro a i ako nekad budem hteo da skinem naci cu neko resenje valjda Sto se tice 3M VHB trake ima u BG 100% zvao sam 3M predstavnistvo (011 2209400) i rekli su mi da ima ovde. 3M Duplolepljive trake Archives | Enroll d.o.o. WWW.ENROLL.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Или за оне нестрпљиве алиекспрес, ја узео 5 метара и лепим све што стигнем са њим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 29, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam ga umesio brate . Jedva! Ne bas toliko pedantno kao ti.. ali kad ga izbrusim sa svih strana i ofarbam delovace pristojno ja mislim.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 30, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga! Nije tako lepa kao kolege Zenita ali zadovoljan sam. Hvala svima na savetima i lepu sezonu zelim!Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zenit 17 Napisano Mart 31, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad - Niš Motocikl: Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2019 at 7:31 PM, Marek1987 said: Eto ga! Nije tako lepa kao kolege Zenita ali zadovoljan sam. Hvala svima na savetima i lepu sezonu zelim! Odlicno je Jesi uzeo oni 3M VHB traku ili neku drugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 1, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @Zenit 3M VHB, nisam hteo da rizikujem. A čak ni njoj nisam verovao dok je nisam isprobao na dve plastične kockice. Sad sam se uverio da je to čudo jedno kako lepi. Alal mu ko god je osmislio. Danas mi stiže onaj dodatak kao lulica iliti "J hook", pa ću pomoću nje nakačiti i kamericu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 22, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zenit jel' to imaš EXO 510? To šta si uradio izgleda do jaja... Naklon do poda, i ja bih rado. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zenit 17 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad - Niš Motocikl: Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Hvala ... dabome, EXO 510 je u pitanju. Ako imas istu kacigu i zanima te nesto oko izrade pitaj slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 23, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zenit Zanima me koliko para hoćeš da napraviš i meni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, GuMi5 said: @Zenit Zanima me koliko para hoćeš da napraviš i meni? Nek računa još dva komada preko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zenit 17 Napisano April 24, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad - Niš Motocikl: Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 @vasa.93 rado ali za pravljenje je potrebna kaciga na licu mesta. Zaista je lako napraviti, mozda cu uskoro praviti bratu pa snimim video korak po korak sa materijalima koji su dostupni kod nas na trzistu. Sve sto je potrebno je: - BISON EPOXY REPAIR AQUA (ili neka druga dvokomponentna "plastelin" smola) izuzetno lako se smirgla nakon sto se osusi tako da nije bitno kako ispadne na pocetku dok je oblikujete na kacigi. - 3M VHB traka - Plocica za kameru - Krep molerska traka - Smirgla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 24, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zenit... Moja je prednost što imam isti šljem kao i ti... za @vasa.93 ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A samo jedno pitanje - što ste obojica odabrali krive pločice? Ja bih stavio ovu ravnu, kad već pravim 'kalup'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I tako i bi - ravna. Mislim da sam uspeo. Malo sam preterao sa šmirglanjem, pa nije baš toliko lepo, ali šta sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što je taj lufter na bradi sada blokiran. Mislio sam da probam nekako da izbegnem to, ali kaciga je takva da je sve nezgodno. Kako god, kamera stoji odlično. Napokon sam postigao ono što odavno želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 27, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! A ja sam krivu pločicu izabrao jer mi je ravna trebala za neku drugu namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 26, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo naleteh danas na nešto zanimljivo na Aliju. https://www.aliexpress.com/item/4000303590318.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4cf85c7fwN00yD&algo_pvid=5171cede-a539-4bcb-b284-810d18c0819a&algo_expid=5171cede-a539-4bcb-b284-810d18c0819a-31&btsid=0ab6f82315827192058008056e6eaa&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17160 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 5042 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/25/2019 at 10:27 PM, vasa.93 said: Jedino što je taj lufter na bradi sada blokiran. Mislio sam da probam nekako da izbegnem to, ali kaciga je takva da je sve nezgodno. Kako god, kamera stoji odlično. Napokon sam postigao ono što odavno želim. Samo zakrivljena ploca i to je to nema frke ;). Ti lufteri su uglavnom bezveze, duva vec ispod brade dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 26, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo može i ovako, nije velika budževina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 1, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zenit, jel' možeš da mi potvrdiš da li je traka kojom si pločicu lijepio za kacigu 3M VHB 4910F ?? Ima par verzija, da ne kupim pogrešnu... Ovdje na žalost nema tih Bison proizvoda ali nađoh neki dvokomponentni "plastelin" juče pa sam ga kupio... Vidjećemo na šta će da izađe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Maj 1, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan GuMi5 Ja ću praviti ovu varijantu što sam postavio iznad tvog posta. Imam tih elemenata i pločica za lepljenje pa ću se igrati malo. Do sada sam nosio na vrhu kacige pa sad da probam ovu varijantu.Mislim da ću imati pogled na signalnu lampicu kamere. Par puta mi se desilo da ne isključim kameru dok je bila na vrhu pa kad sam trebao da snimam ja tad gasio i obratno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 1, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Exo 510 Air, krivina na krivini, nema gdje da zalijepiš pločicu tako da sam odlučio da sebi napravim ovo ovako kao koleza @Zenit... Imam na N91 na vrhu glave, ali ta kaciga mi je ionako za skutera, motor sa njom ne vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Maj 1, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E to je onda druga priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 3, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle 3 investirana sata kroz dva dana, imamo i gotov proizvod... Naime, kao što nekada rekoh, ovdje gde sam ja nema Bison proizvoda da se kupe no međutim, našao sam neki ekvivalent dvokomponentnog "plastelina". 1."Plastelin" 2. Priprema kacige 3. Ovako 'oću da bidne, da mogu lufter da otvorim, i da mogu da dreknem "GoPro start recording" i da ono ide. 4. Sastojci 5. Umjesi i zalijepi. 6. Odsjeci višak, šmirglaj kao debil, beton jbt 7. Dupe-noša, reče Darko jedared 8. Teorija 9. Neloše 10. Trakica ovako, da ne smeta lufteru (posle će se ispostaviti da sve paše taman) 11. špric špric 12. Ovako izgleda posle prvog špricka 13. Uuuuuuuu 14. Ekipa 15. Može to bolj(š)e 16. Druga traka i novo prskanje 17. Pa doooobro 18. Zalijepljeno, čekao sam neka tri sata da ubacim kamericu dok se ljepilo uhvati. 19. može lufter, na prvi nivo otvoreno bez greške, na drugi taman dodiruje naljepnicu. 20. paše, nije 100% ali drži kao ludo 21. Bez išta je onako, ružnjikavo. Sreća ja iz kacige ne vidim to I naravno, majstor kvariš... Iz ovog iskustva sam naučio da se raznorazni oblici mogu napraviti od ovog materijala, u suštini možeš gdje god hoćeš i šta god hoćeš da napraviš. Da sam bio malo strpljiviji i nisam poletio da odlijepim krep sa materijalom sa kacige za 5 minuta možda bi bilo još bolje ali ok je... Iskustva u vožnji nemam, ali vidjećemo, za subotu se sprema nekih 300-tinjak kilometara ako vrijeme posluži. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucio ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...