N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ja cu pomoci ovako, izbaci NC iz price 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je drugar na viber, raspakivanje... Takodje uzeti u razmatranje, agregat za primer! Tiger 660. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2969 Napisano Septembar 27 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nc je dobar motor ali nije bas za dvoje i slabiji od ostalih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Septembar 27 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, N.F.S. said: Poslao mi je drugar na viber, raspakivanje... Jeee... će nas bude dvojica Sa nekim sam se dopisivao (mozda tvoj drugar), razmisljao je da ga uzima. Sad sto se tice agregata i snage da povuce dvoje, tu nece biti problema. Ako se bas ciljno uzima motor pretezno za voznju sa suvozacem, treba gledati ipak nesto drugacije. Samo iz razloga sto je gabaritno ipak manji motor, kraceg medjuosovinakog rastojanja. U voznji se suvozac bas 'oseti'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sa njim!Pisi molim te, deli informacije... Lepsu masku na motoru video nisam. Sent from my fontele using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Septembar 27 U prolazu, 75 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Uvaženi kolega N.F.S. hvala na kratkom i jasnom odgovoru. Pomoglo bi mi samo pošto je mali versus sada 8000e(crni- meni ne smeta)a tiger +1400 a tracer +1500e na versusovu cenu, da li ima nešto da me odvrati od kupovine….na koji “kompromis” u vezi versusa treba da pristanem ako bi ga uzeo. Hvala drugari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Septembar 27 U prolazu, 75 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Žena mi je “srećom” baš sitnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Versys je kompletan motor, dobra zastita od vetra, dobre kocnice, ekonomican... Meni malo smeta agregat (malo snage) ali to je licni utisak.Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano Septembar 27 Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam motor namenski za vise voznje sa suvozacem i onda sam i na probu motora isao sa zenom. Svratio do Trio motors, svratio do Barela... Pozovi i proveri da li imaju te motore za probu na stanju pa kreni redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Septembar 27 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da vožnju u dvoje planiram pre svega relaciju do 20km i nazad….tako da mi nije plan ni cilj neke duge rute, možda godišnje jednu ili dve. Znači u principu “gospođa” treba da “izdrži” 15min u jednom pravcu najčešće(95%vožnji) ako nešto u međuvremenu se ne promeni Promenio Septembar 27 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To menja situaciju! Vrati NC u izbor, voznja dzabe a sigurniji sto se tice dugovecnosti vrv od svih navedenih.Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Septembar 27 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Septembar 27 U prolazu, 75 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala N.F.S.! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Versys 650 je udobniji, komforniji i boljeg oslanjanja, kocnica od NC. I sa vise karaktera.Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Septembar 27 (promenjeno) Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Septembar 27 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1691 Napisano Septembar 27 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, DAR'C NS je napisao: Da napomenem da vožnju u dvoje planiram pre svega relaciju do 20km i nazad….tako da mi nije plan ni cilj neke duge rute, možda godišnje jednu ili dve. Znači u principu “gospođa” treba da “izdrži” 15min u jednom pravcu najčešće(95%vožnji) ako nešto u međuvremenu se ne promeni Za toliko mozes i na APNcu da je vozis. Letos moja gospodja i ja ubili 150 km po Itaki za popodne na Liberty-ju od 125 kuba iz rente. Bez problema. Jos se i lepo proveli. Tako da biraj motor za sebe onda. Versys mi je mnogo ruzan poslednji, inace bih ga uzeo bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Septembar 27 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da lep je ovako, izdaleka……i na slikama. Izvini ali meni lično ne “budi” emociju ni 1% (vstrom650XT) Promenio Septembar 27 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7340 Napisano Septembar 27 Drug član, 3053 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, DAR'C NS said: Da lep je ovako, izdaleka……i na slikama. Izvini ali meni lično ne “budi” emociju ni 1% (vstrom650XT) Tek da ga probaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Septembar 27 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta se izvinjavas. Nismo mi svi isti, logicno i da nam se ne svidjaju iste stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Septembar 27 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan O jbt, ovo na forumu izgleda sve profi moto gp vozaci, oderanih slajdera na kolenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 62 Napisano Septembar 27 U prolazu, 75 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17021 Napisano Septembar 27 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Strom 650 ok, nije prelep ali zadovoljavajuc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Rider000 je napisao: O jbt, ovo na forumu izgleda sve profi moto gp vozaci, oderanih slajdera na kolenima. ... slajderi su za zene! (Da se nasmejemo, ovo smo popadali trkajuci se el. trotinetima na karting stazi, ja sam se odrao ispod odela sa stitnicima, sin razbio glavu pod kacigom! Al" da vidis druge ... Vezao sam dve baterije redno, trotinetu treba traksn kontrol!) 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Septembar 27 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ojoj . Mene plasi pomisao na pad sa tog sokoćala, tacnije tockici od 2 zoll-a. Priznaj da ste obojica dobili po tamburi od majke i zene, kad ste dosli kuci tako podboli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1691 Napisano Septembar 27 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad vozite te slomovrate sto bi rekla moja pokojna baba. Ja burazeru dao jedan od mojih motora, ne vozi ga uopste, pre neki dan mi kaze da bi kupio el. trotinet da ide na posao. Nisam znao da li da se smejem ili lepo da ga nalupam na licu mesta. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...