malitomic 1641 Napisano Avgust 12 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Markone-Pegaz javlja da nema i neće uskoro dobijati nista od SW Motech-a, tako da jedino Burnout da vidimo, što i on predlozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Komotno smo ga oboje kontaktirali Markone moze da nam dobavi- Puig, Kappa Moto, SHAD, Touratech... Eto da i drugi znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Os da svracas u burnout ili ja da ih zovem, sajt ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Avgust 12 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, N.F.S. je napisao: Os da svracas u burnout ili ja da ih zovem, sajt ne radi... Svraticu ja danas pa javljam ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Avgust 12 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, malitomic je napisao: Svraticu ja danas pa javljam ovde @NFS Povučeno u Burnout-u. Komada dva po 6000din. Biće za oko tri nedelje u Bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da uplatim ja tebi na racun ili kako? P.S. Pokrenuli smo Ranko i ja pripremu za Grill, javim cim on odradi nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Avgust 12 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ništa sad, platicemo kad stigne. Ostavio sam 3000din depozit a ostalo posle. Izvini nisam mogao da ze pozovem i pitam da li se slažeš da to kupim, pa sam na svoju ruku poručio. Znam da si mi jednom pustio broj na Viber ali jednostavno nisam mogao da ga nadjem, u gužvi u radnji. Pokušavam i sad ali ne ide Pošalji mi poruku na Viber0604421566 pa ćemo tamo dogovarati sve detalje oko ovoga i grila, da ne gusimo temu ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok! da nisam zeleo taj podizac ja ga ni trazio ne bih! Platim kako kazes a broj sam ti odmah na PP poslao (evo ide i na viber). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, malitomic je napisao: dogovarati sve detalje oko ovoga i grila, da ne gusimo temu ovde Namerno kucam sve kroz teme, zatrebace jos nekome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2624 Napisano Avgust 12 Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da cu da nastradam ni kriv ni duzan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si okacio racun da se vidi sifra proizvoda, lakse za narucivanje. Zvacu ih da narucim i ja za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se vozimo kao Grofovi (mislim na nas koji guvernal podizemo) ! Sediste sam povisio za 30mm ovo ce taman da kompenzuje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2516 Napisano Avgust 12 Drug član, 1493 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 8. 2024. at 11:29, N.F.S. je napisao: Rukohvati suvozaca se spajaju u jednu celinu po sredini, nije se Marina zalila ali sam ipak reagovao! Mekana traka za biciklisticke guvernale, ne kliza i nije samolepljiva (nece ostetiti nista kada se skine). Ugodjaj pri drzanju dooosta bolji a ulaganje 1000din. Ostaje da narucim neke kvalitetne stitnike ruku (orig. kawasaki su bezobrazno skupi) i da se @RankoBg87 javi da stitnik hladnjaka osmislimo i izrezemo kod njega u firmi. Juce sam bio sa zenom na voznju i bas se zalila da joj "trnu" ruke. Eto ideje Ja danas kupih one sudjeraste rucice za bicikle, ali mi prodavac rece da je za bajs tanja cev nego za motor i da necu moci da navucem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako si kupio one sto preporucujem (planet bike) mogu se navuci i preko originalnih rucica! (samo se izvadi unutrasnji, gumeni ulozak.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2516 Napisano Avgust 12 Drug član, 1493 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fak. Nije planet bajk, vec sam bio u capriolo. Nista, necu ni da probam. Kupicu te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oko 500din kosta par, dva para guraju sezonu komotno.. Kod svih mojih drugara su na motorima... Gore i manje udobne sam do skoro placao vise nego duplo (ariete) dok nisam nasao ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 12 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2516 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Drug član, 1493 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam u Lidlu kupio onaj mali perac pod pritiskom. Da li bih smeo motor da perem njime? Juce sam i menjao ulje i filter ulja. Od kako ga imam (od juna prosle godine), nisam presao ni cca 5.000km, ovo mi je treca zamena. Dva puta sam sipao ipone 10w 40, a juce mannol 10w 40. Vidim, ono je crvene boje (ulje, ne posuda) Kada sam ispustio ulje, i pretocio u plasticnu bocu, nije izaslo cca 2l, koliko sam usuo. Istoceno je 1,5l i neka sam par cl prosuo Da li taj agregat sme da trosi ulje, ili sam ja nesto lose uradio. Ili mu mozda ipone ne odgovara. Kupio sam i bocicu estera ne znam da li da sipam i malo njega. Edit: Imam mnogo gradske voznje Promenio Avgust 13 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 13 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svakom agregatu je svojstveno da potrosi malo ulja ako se u obrtaje tera i odrzava tu. Na toj kilometrazi i pri tako cestim zamenama ne treba/sme potrosnje biti. Pisem uopsteno, jos sam "nov" i upoznajem ovaj agregat. Licno, motor perem u perionici, puskaram sa razumne daljine ali posle svakog pranja ima koje delove silikoniram/nauljim/voskiram... Na 2L ulja pola bocice estera taman! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5192 Napisano Avgust 13 Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS ostalo je sigurno 200 - 300 ml u filteru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjam na 6000km i nisam primetio neku potrosnju, sipam oko 2,2 litra i istocim slicno, tipa 2 do 2,1 litar presipam u flase i ostane u filteru sigurno jos 0,1 litar tako da tu je negde. Ako i trosi to je nesto bas mizerno i neprimetno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2516 Napisano Avgust 13 Drug član, 1493 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @nemanja2468 Koje ulje sipas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Silkolene pro 10w-40, skoro sam odradio trecu zamenu sa ovim uljem, za sad sam prezadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 13 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan u filter ide ispod 2 deci,ponekom sa raznim motorima ipon ne prija što se tiče potrošnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče cena centralnog rukohvata za er5 je iznad 200 evra bez propratnih sitnica Promenio Avgust 13 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...