Sveti Atila 653 Napisano Jun 6, 2024 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Добар дан, добар дан, Неша крај телефона. Изволите Нешо, имате ли версис на стању, имамо Нешо. Молим вас запакујте ми један. Довођења, пријатно 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22442 Napisano Jun 6, 2024 Integrisan, 9626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma jos krace je bilo! Evo... 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 6, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam nekako i ja ovoga gore kupio. Sjeo u auto, odvezao se u susjedni grad, pogledao ga onako iz daljeg i izbrojao novce. Naravno da je moja bolesna glava nasla jos 100 stvari na njemu koje sam jos sredio i prepravio, ali to je bilo neizbjezno svakako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3275 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, pusti mi tvoju adresu u pp. Kad budem rešio moj motor da prodajem, samo ću da pozovem Aks, dam im tvoju adresu i pošaljem na otkup. Da preskočimo ovaj dosadni deo prepiske... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22442 Napisano Jun 6, 2024 Integrisan, 9626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, wragg je napisao: pogledao ga onako iz daljeg Niti sam video niti cuo ovaj motor... Ovo slika sto ima na oglasima i tol"ko Kaze covek da je dobar, ne lici na razvalinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Jun 6, 2024 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Taj covek iz Sajkasa se godinama bavi uvozom. Poznati su njegovi oglasi. Svi motori se slikaju na istom mesti,nasminkani,uglancani. Ako je takvo i stanje 'iznutra' i km se poklapa ,to je win win kombinacija. Misljenja sam da jeste,jer godinama opstaje,da je neki prevarant davno bi ga provalili. Neso nisam ispratio,jer si prodao NC ili uzimas i kawu pride? Kako god,zazivece i ova tema kad motor stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22442 Napisano Jun 6, 2024 Integrisan, 9626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honda je krenula put Beograda, covek me je kontaktirao sa zeljom da je kupi... Javice se vec Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7493 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 3107 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, wragg said: Nisam zabavniji motor u zivotu vozio. Bas mi nekad zao bude sto sam svoga prodao, ali ogibljenje mu nije bilo bas za nas tezu kategoriju. Ja to pričam od kad sam ga kupio, ljudi me gledaju kao da sam lud. Ni jedan motor me nije tako brzo osvojio kao ovaj. Ludilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3275 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ali kolika je razlika u karakteru 650 i 1000 kubika... Veze s vezom nemaju, osim zajedničkog imena i što oba imaju 2 točka. Nedostaje mi moj 650... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Jun 6, 2024 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan moj mali Strom je kupljen u Sajkasu kod gorepomenutog gospodina. mogu samo da kazem da osim mijenjanja ulja nikad nista na tom motoru uradio nisam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9516 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 1951 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Немања je napisao: Добар дан, добар дан, Неша крај телефона. Изволите Нешо, имате ли версис на стању, имамо Нешо. Молим вас запакујте ми један. Довођења, пријатно Ova kupovina znači samo jedno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 138 Napisano Jun 6, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan ... Promenio Jun 6, 2024 član Elmilorad Greškom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 138 Napisano Jun 6, 2024 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, grafigo je napisao: Ali kolika je razlika u karakteru 650 i 1000 kubika... Veze s vezom nemaju, osim zajedničkog imena i što oba imaju 2 točka. Nedostaje mi moj 650... Ja imam 650,2007.g.Koja je razlika sa drugom generacijom 2010-2014g. osim izgleda maske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22442 Napisano Jun 6, 2024 Integrisan, 9626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, ProMaster je napisao: Ova kupovina znači samo jedno... Znam sta je i prihvatam! Organizujemo vreme (neki vikend) i rostiljam (Samo da mi ne stigne koska od motora mada jesti se mora ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, ProMaster je napisao: Ova kupovina znači samo jedno... ево ја ћу да понесем винце из мог краја, подрум Радовановић-селекцију, да се почастимо сви… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3275 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Elmilorad said: Ja imam 650,2007.g.Koja je razlika sa drugom generacijom 2010-2014g. osim izgleda maske? Vrlo mala. Mislim da su nosaci motora dobili malo vise gume kako bi se jos malo smanjile vibracije i da je to ono bitno. Ne secam se da li prva generacija ima ABS? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7493 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 3107 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... A kako da unaprede savršenstvo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 6, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, grafigo je napisao: Ali kolika je razlika u karakteru 650 i 1000 kubika... Veze s vezom nemaju, osim zajedničkog imena i što oba imaju 2 točka. Nedostaje mi moj 650... Znaci i ti si vec skuzio? Ma super je veliki Versys, prava putna masina. Udoban, dobro povuce i sve to, al brate dosadan. Nema mi dusu nikako. Versys 650 sa druge strane moze i za duze putovanje posluziti, a u dusi skoro pa supermoto. Sta god ne moze snagom, nadoknadi pokretnoscu po kratkim brzim krivinama. Pricam naravno o ovom redizajniranom MK1. MK2 nisam vozio, ali kazu da su ga dosta pripitomili i na touring stranu okrenuli. I sada se sjecam kako sam isao na voznju sa dva "brza" frenda. Jedan na SRAD 600, drugi na Versys 1000. Najprije je bila prica da ce oni polako da ih mogu pratiti, pa kad smo dosli do okuka oni nisu mene mogli pratiti 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3275 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Bas nemaju zajednickih karakteristika. Veliki V je i pored velike zapremine i dosta snage u sustini jedna dobroćudna, staložena i pitoma mašina. Ozbiljan motor za prelaženje velikih razdaljina. Lepo se on vozi u dvoje, još lakse se vrše preticanja sa njim, stabilan je na putu, a ide i lepo u krivine. Ali... Nema tu razigranost, tu blagu nervozu, brzinu prebacivanja iz krivine u krivinu i uopšte to nešto dečačko za nas koji smo ostali deca u duši i kojima motor služi za igru. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7493 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 3107 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... Taj klik klak u brzim promenama pravca.. Sed kao Multistrada za siromašne... Mwaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 6, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, upravo to! Nije igracka kao 650. Nesto slicno sam osjetio kad sam vozio Dorsoduro 750, ali puuuno izrazenije, nervoznije, agresivnije sto mi opet nije bas previse odgovaralo. Edit: Pere brat R-ove k'o Leviske Promenio Jun 6, 2024 član wragg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3275 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam se vozio samo sa suvozacem, a sutra odoh solo na motoru, za Trebinje, u subotu Jadranku da vozim, a u nedelju se mozda vratim preko Durmitora. Idem u drustvu malog Stroma i GSA 1250 pa će da vidimo čija majka švarcen vunen štriken. Ili ti po našem slengu, čija muter vozi crni skuter. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Jun 6, 2024 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Немања je napisao: Добар дан, добар дан, Неша крај телефона. Изволите Нешо, имате ли версис на стању, имамо Нешо. Молим вас запакујте ми један. Довођења, пријатно Nc... -Dobar dan, -Dobar dan. -Neša kraj telefo... -Reci adresu... Što se radujem sto cemo imati slicne motore... Sad' cemo da gledamo kako on "opravlja" i budzi njegov, a kako ja pokusavam da prepisem i preyeboojem moj! Hahahah. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22442 Napisano Jun 6, 2024 Integrisan, 9626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nije ni posao ka meni a vec kosta Za one koji misle da je ovaj nas sport jeftin... 45000din bez da gledam! Nisam plocice porucio posto pojma nemam kakve su, trebace i gume. (Lanac ce preko Branka stici i eventualno plocice kocione) Mogu misliti kako je onima koji majstora jos placaju, cekaju... Elem, jedna pikanterija Svecica Denso IU27 je ista po karakteristikama, dimenzijama kao i ona sa oznakom IU27D. Ova bez sufiksa "D" kosta 1860 dinara/kom a razlikuje se jedino sto uz nju dolazi kapica na navoju koji u bobinu upada, ova druga (IU27D) dolazi bez te kapice i u istoj radnji kosta 2700din/kom! Znaci, poruciti ove bez D i odviti kapice pre montaze! Logike bez... Za danas sam ovo "iskliktao", racunam da sigurno treba! Kofer i plocu imam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...