Elmilorad 128 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Onda,da li neko ima iskustva da postavljanjem centralnog štendera na Versys 650 2008,da bih lakše vršio podmazivanje lanca ručno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2148 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја могу да бирам, ком ћу царству да се приклоном, овом са линковима или овом са крутом везом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9130 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Elmilorad je napisao: Onda,da li neko ima iskustva da postavljanjem centralnog štendera na Versys 650 2008,da bih lakše vršio podmazivanje lanca ručno... Ima nekih resenja, ali su sva diskutabilna zbog lonca auspuha, bar je tako kod mk2 (10-14). Našao sam svojevremeno 2 modela, oba su zahtevala neku gimnastiku i odustao sam.. Mada sam vidjao (na internetu) slike gde su na centralnom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio centralni za 2018. godiste, ali sam prodao motor pre nego sto sam stigao da se pozabavim ugradnjom. Po slikama nije izgledalo da je potrebna neka gimnastika da bi se ugradio. Ako nekoga zanima centralni stender, jos uvek ga imam, nisam ga oglasavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 128 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima,samo ne znam da li odgovara za moj model iz 2008.g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima naš Nišlija prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj uzeo. Centralni stender Versys 650 Na stranici na koju te vodi link imas i opciju da skines pdf fajl sa uputstvom, pa ti mozda pomogne da vidis da li moze i kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 128 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, grafigo je napisao: Ja sam ovaj uzeo. Centralni stender Versys 650 Na stranici na koju te vodi link imas i opciju da skines pdf fajl sa uputstvom, pa ti mozda pomogne da vidis da li moze i kod tebe. Hvala,ali ne odgovara. Imaju na sajtu ponudu i za 2006-2011,ali je cena previsoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 128 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, MaxiS je napisao: Ima naš Nišlija prodaje. Može neki kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Elmilorad said: Hvala,ali ne odgovara. Imaju na sajtu ponudu i za 2006-2011,ali je cena previsoka Ne znam koja ti je cena izasla, ali ako je u rangu 160 - 180 eur, ne ocekuj da ces moci nesto jeftinije da nadjes. Makar je takav slucaj bio kada sam ja trazio za Mk3 model. Sw Motech, Hepco Becker i slicni (zvucni) su bili preko 230 eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 128 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam očekivao ovakvu cenu za parče gvožđa,tražiću nešto polovno i najverovatnije uzeti zadnji štender. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ma da. Od 2020. godine je sve ovo u vezi moto opreme poludelo. Bas sto kazes, parce gvozdja, a cene ga kao da je... Sad pogledah i SW Motech je 250e + postarina (na njihovom sajtu cena). Alu koferi su preko 1500e, tank torb(ice) od 120 pa na vise. Cega god se uhvatis, klepaju po usima. Bas postao skup sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9130 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je centralni bio 200-250e.. najjeftiniji je bio neki na nekom Poljskom sajtu, oko 160e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Motea. I kod njih je preko 250e, ali stalno se naleti na neki popust. Samo sto ne salju za Srb, pa sam morao da se snalazim kako da porucim, pa da prebacim ljudima pare, pa da mi dostave kad neko bude isao za Srb... Na kraju prodao motor kad je stigla roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7407 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, ja sa mog ne silazim, vreme je prelepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao centralni stender na prodaju ali je otisao prosle nedelje kolegi iz Smedereva. Meni licno se ne svidja kako to izgleda na motoru. Kupio sam ovaj motea i izaso je negde bio oko 180 eura sa nekim popustima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su vam boje migavci na prvoj generaciji Versys-a 650? Pukla mi je ona guma, ajde da je nazovem nosač od migavca i sada gledam nešto po internetu i vidim da je ona providna plastika uglavnom žuta a kod mene je providna. Na KP ima da se poruči žuti ali onda bih verovatno morao sva četiri da menjam da mi ne bi bili napred providni a nazad žuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9130 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, pilip88 je napisao: Koje su vam boje migavci na prvoj generaciji Versys-a 650? Pukla mi je ona guma, ajde da je nazovem nosač od migavca i sada gledam nešto po internetu i vidim da je ona providna plastika uglavnom žuta a kod mene je providna. Na KP ima da se poruči žuti ali onda bih verovatno morao sva četiri da menjam da mi ne bi bili napred providni a nazad žuti. Mislim da su mi ostali migavci sa mog, pogledaću večeras, pa ako nađem, tvoji su.. Sacekaj malo, ne porucuj, bar do večeras. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Hvala Nije mi to hitno, migavac radi samo izgleda malo impotentno Registracija mi je u maju tako da ima vremena ali sam hteo na vreme da krenem to da rešavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene zu migavci "zuti" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 128 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Mandžarasta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su moji neki aftermarket, nisam ni obraćao pažnju dok nisam počeo da ih tražim po internetu. Definitivno su fabrički žuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9130 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio 2010, jedina slika koju sad imam kod sebe je ova, ali su beli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7407 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje.. Na kolko štelujete lanac? Kad sam ga stavio na 35mm slack, sa dvoje na njemu lanac pretegnut. Sad sam ga mrvu popustio, sad sam osetim blagi slack na puštanje i davanja gasa a to me jako nervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2148 Napisano Februar 28, 2024 (promenjeno) Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Pitanje.. Na kolko štelujete lanac? Kad sam ga stavio na 35mm slack, sa dvoje na njemu lanac pretegnut. Sad sam ga mrvu popustio, sad sam osetim blagi slack na puštanje i davanja gasa a to me jako nervira Јеси ли нашао тачку на којој је ланац најзатегнутији? Promenio Februar 28, 2024 član Немања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...