ProMaster 9048 Napisano April 1, 2023 Drug član, 1908 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, shlem je napisao: Dobio sam od njega novu sajlu, predpostavljam da je kupio drugu, kaže da je uvek i koferu nosio rezervnu sajlu kvačila. Dao sam mu ja novu org sajlu, kupljenu kod Culeta u fabričkom pakovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8488 Napisano April 2, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Tu mi negde sajla u pakovanju od nove, baš ću kasnije da proverim, možda je i nije on menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8111 Napisano April 2, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Šta ako je prethodni vlasnik već promenio sajlu a sačuvao staru za rezervu, pa je ti vratio nazad? Šalu na stranu, proveri da li je sprovedena kako treba, što kaže Neša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данашњих 120-150км, нисам поништио км. Пошто су данас били најавили више облачно него сунчано а испаде обрнуто тура је испала до Манастира Витовница-Кучево-Пожаревац-дома Пошто је то близи мене, релативно сам чест гост Хомоља, што са породицом и децом што сам. Одлична природа са пуно Манастира и Цркви почевши од Тумана па до Манасије Предео и природа одмор за срце и душу а има и гушу Promenio April 2, 2023 član Немања 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8111 Napisano April 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja, ovo zaslužuje da staviš u Kratke vožnje. Rotiraj poslednju fotku, dok još možeš da edituješ. Promenio April 2, 2023 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 2, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, DraganNS je napisao: Nemanja, ovo zaslužuje da staviš u Kratke vožnje. Rotiraj poslednju fotku, dok još možeš da edituješ. Неће да се учита како треба, код мене је у галерији нармална, а овде две фитографије учитава наопако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8111 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam odradio zamenu ulja i filtera, ali bez zamene filtera vazduha - kaže majstor da niko nema na stanju i da probam da se snađem pa ćemo naknadno zameniti. Gledao sam na KP ali nisam našao. Ima kod LOUIS -a ali je poštarina skuplja od filtera tj. preko 20 evra, pa filter izađe 45 evra. Ima i na Aliju za 15-tak evra (najpovoljnije) ali ne znam kakvog su kvaliteta? Da li neko ima neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, DraganNS said: Nedavno sam odradio zamenu ulja i filtera, ali bez zamene filtera vazduha - kaže majstor da niko nema na stanju i da probam da se snađem pa ćemo naknadno zameniti. Gledao sam na KP ali nisam našao. Ima kod LOUIS -a ali je poštarina skuplja od filtera tj. preko 20 evra, pa filter izađe 45 evra. Ima i na Aliju za 15-tak evra (najpovoljnije) ali ne znam kakvog su kvaliteta? Da li neko ima neku ideju? Ja sam uzeo u motobike,doduse za 650,mozda da proveris da li mogu da poruce,jedan su od vecih uvoznika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Filteri vazduha za sve motocikle AGROMOTO.RS HifloFiltro filteri vazduha za motocikle svih poznatijih modela. Probaj ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 7, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Javi se porukom i napiši koje je godište u pitanju. Mogu nabaviti, mislim da mi može stići do sledećeg vikenda svakako.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 7, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам исто тако тражио и звао све живо и на крају Цуле мото. Стигло за 2 недеље. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8111 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @Patriota ko ne zna za MOTOBIKE, tamo sam prvo proverio - nemaju i ne znaju kada će imati. Mnoge prodavnice (i pojedinci sa KP) se kod njih snabdevaju, pa kad nema kod njih niko nema. @Baniša koje brendove imaš u ponudi? Pun je Internet droppshiping-a sa Ali ekspresa koji nude iste proizvode po istoj ili većoj ceni, a to bih da izbegnem. @Немања koliko te je koštao OEM filter? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mogu nabaviti originalni, hiflo, mogu dosta toga nabaviti. Proveriću da li preko rade danas. Ako ne, onda u utorak javljam jer je preko praznik uoči Uskrsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano April 8, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNShoces da se svadjamo? Ajde PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 8, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Baniša je napisao: Mogu nabaviti originalni, hiflo, mogu dosta toga nabaviti. Proveriću da li preko rade danas. Ako ne, onda u utorak javljam jer je preko praznik uoči Uskrsa. А знаш ли можда зашто на Хифло сајту када тражим филтере не избацује уопште филтер ваздуха за Версис, само за уља? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 8, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Оем ме изашао 60е код -Цулета Оем са сајта са ког ја поручујем 30е+10е шипинг+10е(царина и достава до тебе) тако да ти све то дође на исто. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Немања je napisao: А знаш ли можда зашто на Хифло сајту када тражим филтере не избацује уопште филтер ваздуха за Версис, само за уља? Ne znam to, stvarno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8488 Napisano April 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster ovo je originalno pakovanje sajle, možda je i tvoje, a sajla je inače ovako izgledala... Promenio April 8, 2023 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9048 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1908 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan To sam mu dao, sećam se kese. Ništa meni sad tu nije jasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, DraganNS je napisao: @Patriota ko ne zna za MOTOBIKE, tamo sam prvo proverio - nemaju i ne znaju kada će imati. Mnoge prodavnice (i pojedinci sa KP) se kod njih snabdevaju, pa kad nema kod njih niko nema. @Baniša koje brendove imaš u ponudi? Pun je Internet droppshiping-a sa Ali ekspresa koji nude iste proizvode po istoj ili većoj ceni, a to bih da izbegnem. @Немања koliko te je koštao OEM filter? hi-flo ne pravi filter vazduha za versysa 1000 ,ima neki drugi proizvođaći ali ih nema po srbiji ,postoji japanski MIW proizvode filtere već 50 godina i versysov ima i oem broj znači da može diler da ga koristi u ovlaštenom servisu kao kvalitet iz prve ugradnje .Cena je 37 evra u srbiji Promenio April 8, 2023 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мало скретање са теме... Мењао бих ауто за Versys-а уз моју доплату. Renault Megane WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Megane , 2010. godište, Karavan, Dizel 1461 cm3, vozilo prešlo 218000 km, Užice. Putnička vozila -... Можда некоме одговара опција па да понудим. Ваља све пробати. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti ozbiljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, gebee&co je napisao: Jesi li ti ozbiljan? Ако мене питаш, апсолутно сам озбиљан. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano April 11, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege treba mi savet ili pomoc, elem probili mi namotaji. Srecom na vreme uoceno pa je steta cela za sada samo prazan akumulator. Pogledah cene Deki moto ima na stanju i cena je kaze oko 150e, iz kataloga original deo preko 500e pa sam malo zbunjen sta mi je ciniti. Jel neko slucajo imao slicnu muku, da li znate da neko moze to da premota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9048 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1908 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, madjija je napisao: Kolege treba mi savet ili pomoc, elem probili mi namotaji. Srecom na vreme uoceno pa je steta cela za sada samo prazan akumulator. Pogledah cene Deki moto ima na stanju i cena je kaze oko 150e, iz kataloga original deo preko 500e pa sam malo zbunjen sta mi je ciniti. Jel neko slucajo imao slicnu muku, da li znate da neko moze to da premota? @Arakis ili tebi možda bliži @zika56, ako ne grešim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...