Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Drug član, 3417 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Šta god radili nemojte voziti S1000XR.. 

Ja malo malo provozam drugarov...

Idejno je versys, ali je verovatno najbolji motor za realnu upotrebu koji trenutno postoji na tržištu. 🫣

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: R1200GS Exclusive
Pre 3 sati, grafigo je napisao:

Jesi, jesi... i ja sam u sebi to govorio, da ovaj ne zna šta priča.  😁

GSA 1250 sam vozio nekih 3000km i ipak jeste uzbudljiviji za vožnju. Ima tog osećaja siline pri ubrzavanju i strahovito se lako vozi za tako veliki motor. Voli pravac, voli krivine... može se reći da sam pečen. 🫣  samo ne mogu sebi da opravdam toliki novac da dam za motor.

Da, krivo sam se izrazio: jeste uzbudljiviji za voznju radi krivulje snage i okretnog momenta te vrhunskog ovjesa, ali isto kao i veliki Versys  ne budi mi neku emociju. Mislim da cu morati neku Hayabusu ili ZZR1400, eventualno neki power naked kupiti jer me ovi putni enduro motori ne "diraju" :D

Promenio član wragg

• Drug član, 2811 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400
10 hours ago, wragg said:

Da, krivo sam se izrazio: jeste uzbudljiviji za voznju radi krivulje snage i okretnog momenta te vrhunskog ovjesa, ali isto kao i veliki Versys  ne budi mi neku emociju. Mislim da cu morati neku Hayabusu ili ZZR1400, eventualno neki power naked kupiti jer me ovi putni enduro motori ne "diraju" :D

Kupio ZZR pre mesec dana i to je to. Kaze zena smejem se non stop.

• Sviđa mi se 3

• Integrisan, 10424 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Koja razlika u upravljanju i kontroli! Odusevljen sam oslanjanjem... Trimovano je za dvoje i stvari(cca 160/170kg) pa kada sam solo osecam da je za nijansu tvrdje, tada "varam" pa za tri klika odvijem rebound (ubrzam ga).

Na asvaltu ram i ja mirujemo dok pod nama tockovi i oslanjanje rade svoje, osecam i vecu sigurnost van puta, izadjem iz brazde koju traktor ostavi za sobom cas (sve mi se vise svidja voznja kroz prirodu ali me bas (bas) zamara, nemam ni kondiciju za tako nesto, sav se preznojim ).

555.jpg

556.jpg

• Sviđa mi se 8

... cep za brzo ispustanje ulja me je preporodio! Zamena za 5 min i ni kap ne ode van posude.

Prethodna zamena na 18169km, sada 19402, dosta je vozeno :D 

Motul 7100 naravno 🥰

1.jpg

2.jpg

• Sviđa mi se 4

Taman jos da mi agregat prlja ulje, u sraf bih ga rasturio!
Narucio sam i auspuh za ovaj model, jeeeedva ga cekam, ni pesaci me ne cuju po gradu ovako...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

• Drug član, 1335 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Uskoro se vracam sa novim Versysom:takoje:. Plan je bio da prvo prodam drugi manji motor koji imam, a I jedan veliki koji sam planirao da registrujem i vozim,i  da sve to stavim u jedan 'all in one', a to može biti samo Versys treće generacije. Sve se kao i obično dogodilo brze od očekivanog pa će uskoro i jedan zelenko u garazu. 2019.godiste, skoro 5000km predjenih. Nema mnogo slika, licitacija je u pitanju bila, pobedio.. čekam da stigne:jee1:

IMG-24a38bc50e67b699cf35223b6b444548-V.jpg

IMG-ca165a18c5c619b2a31d8cd9e0ddccfb-V.jpg

• Sviđa mi se 6
  • Hvala 1

Mmmmmm lep li je druze!

Stvarno svestran motor... Gledam skoro video o gumama, mc garage kanal, toliko realni, primer objektivnosti. Elem, paznju mi je privukao poster na zidu, krenem da trazim i na stranom forumu nadjem casopis gde opisuju bas tu laganu voznju, precizno i upravljanje bez truda.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 185 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
pre 21 minuta, malitomic je napisao:

Uskoro se vracam sa novim Versysom:takoje:. Plan je bio da prvo prodam drugi manji motor koji imam, a I jedan veliki koji sam planirao da registrujem i vozim,i  da sve to stavim u jedan 'all in one', a to može biti samo Versys treće generacije. Sve se kao i obično dogodilo brze od očekivanog pa će uskoro i jedan zelenko u garazu. 2019.godiste, skoro 5000km predjenih. Nema mnogo slika, licitacija je u pitanju bila, pobedio.. čekam da stigne:jee1:

Cestitam kolega.... 💪💪💪💪Moj je potpuno isti iz 21 god stim sto je kod tebe rezervoar zeleni a kod mene crn. Ali ta njihova zelena je ludacki lepa. Top... Jos jednom cestitam. 

Po granama bih rekao da 650🤔

• Sviđa mi se 2

pre 1 minut, N.F.S. je napisao:

Mmmmmm lep li je druze!

Stvarno svestran motor... Gledam skoro video o gumama, mc garage kanal, toliko realni, primer objektivnosti. Elem, paznju mi je privukao poster na zidu, krenem da trazim i na stranom forumu nadjem casopis gde opisuju bas tu laganu voznju, precizno i upravljanje bez truda.

Hvala za video Neso 

Ovaj tekst je poenta videa :D 

Nego dok sam slike nasao.... Svake godine kada je izasao nov model versys-a neku je nagradu pokupio, obicno za ono sto u imenu ima "versatility" (u prevodu- svestran)

1.jpg

2.jpg

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 30 minuta, Vujka je napisao:

Cestitam kolega.... 💪💪💪💪Moj je potpuno isti iz 21 god stim sto je kod tebe rezervoar zeleni a kod mene crn. Ali ta njihova zelena je ludacki lepa. Top... Jos jednom cestitam. 

Po granama bih rekao da 650🤔

Hvala drug, jeste V650, to je jedino što me intresuje, sa hiljadarkom ne bi ni mogao da se rvem. Ja volim vesele boje na motorima, kod Versysa žutu,zelenu, video sam čak i beli, tako da ce ovaj biti top:takoje:. Imao sam prethodnu generaciju tako da je ovaj noviji logičan nastavak proverene price

IMG-9f89e61030ed65ef794b9d23a8ebc0aa-V.jpg

• Sviđa mi se 3

1 hour ago, N.F.S. said:

Ovaj tekst je poenta videa :D 

Nego dok sam slike nasao.... Svake godine kada je izasao nov model versys-a neku je nagradu pokupio, obicno za ono sto u imenu ima "versatility" (u prevodu- svestran)

1.jpg

2.jpg

Bukvalno ono što mene oduševljava kod versysa. 

Promenio član Andrej_Hotstepper

Pre sat vremena, malitomic je napisao:

Hvala drug, jeste V650, to je jedino što me intresuje, sa hiljadarkom ne bi ni mogao da se rvem. Ja volim vesele boje na motorima, kod Versysa žutu,zelenu, video sam čak i beli, tako da ce ovaj biti top:takoje:. Imao sam prethodnu generaciju tako da je ovaj noviji logičan nastavak proverene price

IMG-9f89e61030ed65ef794b9d23a8ebc0aa-V.jpg

Bicu iskren vise mi se svidja ovaj tvoj sa zelenim rezervoarem nego moj sa crnim... Ekstra

• Sviđa mi se 1

2 hours ago, malitomic said:

5000km... Smejurija 😁

@Andrej_Hotstepper4666km tacnije.:takoje:

Videcemo kakav ce biti, trebalo bi da sve bude ok, sa slika(ove tri sa oglasa) ne mogu nesto mnogo da zakljucim. 

U tekstu oglasa čovek pominje malu km, da je uvek pedantno odrzavan, da ima nekakav originalni sistem za spuštanje od 25mm, mislim da reče i centralni stender, to je bas retkost.

Ja vidim i preradjeno sediste, jedina neresena stvar na mom starom Versysu, bas mi je probleme pravilo..

Tekst odlasa-google prevod

Na prodaju: Kavasaki Versis 650 iz 2019. godine sa samo 4.666 km na satu! Ovaj svestrani motocikl nudi 69 KS sa zapreminom od 649 kubika i savršen je za turneje, gradsku vožnju ili krivudave planinske prevoje.

- Poslednji tehnički pregled 14. januara 2025.

- Zvanični komplet za snižavanje (-25 mm) za bolju stabilnost i udobnost

- Dobro održavano stanje, uvek pažljivo tretiran

- Odlična vožnja, savršen za početnike i iskusne vozače
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

...baaaš dobar ulov onda, još ako je cifra korektna - nema bolje. 

PS... 

Ja sad lomim glavu, hoću skuter neki, baaš mi se ne da da prelomim, ali versys ne ide nigde 😉

• Sviđa mi se 1

4200 chf je izlicitiran, to je oko 4500e. Carina i ostale dažbine biće oko 1000e jos. To se svakako odlicna cena, ako je motor stvarno dobar i nema skrivenih mana.

Umeju oni I da prećute bitne stvari i svaka kupovina na neviđeno nosi neku dozu rizika. Nadam se da ce sve biti ok

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja