Astrea 43 Napisano juče u 20:12 U prolazu, 49 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je farbanje najtrajnije. Ono zarđalo je baš ružno … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13914 Napisano juče u 20:36 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Valja li ovako? 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 43 Napisano juče u 20:45 U prolazu, 49 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam majstore! Još kad bi tako moglo i da ostane … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13914 Napisano juče u 20:55 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek tako izgleda izduvna grana zadnjih pet godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3826 Napisano juče u 20:55 Drug član, 943 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jest Vojo dobro tako, al verovatno više vremena utrošiš da bi tako izgledale grane nego što provedeš u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13914 Napisano juče u 20:56 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15320 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8082 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dođem na kurs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2334 Napisano pre 22 sati Drug član, 1381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se spremam da se uhvatim u koštac sa granama jednog Bonevila. Ne bi trebalo da bude velikih problema. Slična je situacija kao kod onog Bmw-a iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 255 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uvek tako izgleda izduvna grana zadnjih pet godina... Kako, čime?!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13914 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam o tome, postavljao slike ali i kolege @Žaksi i @N.F.S. u više navrata, uglavnom u temi "Šta sam danas uradio na svom motociklu". Nemam više snage... Promenio pre 14 sati član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9206 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Vojkan moram da te razočaram.Što reče @bajker71 više puta je pisano o tome.Zašto razočarenje?Svi noviji motorcikli imaju takve izduvne grane,da su dobre dok su nove.Stariji motorcikli su imali niklovane ili hromirane cevi,pa je moguċe zadržati sjaj.Na novim.....sjaja neċe biti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 255 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, neka drži koliko drži pa ponovo Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9206 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da,održavati ih čistim,i uvek ċe imati blago žuċkastu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 43 Napisano pre 12 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Žaksi je napisao: @Vojkan moram da te razočaram.Što reče @bajker71 više puta je pisano o tome.Zašto razočarenje?Svi noviji motorcikli imaju takve izduvne grane,da su dobre dok su nove.Stariji motorcikli su imali niklovane ili hromirane cevi,pa je moguċe zadržati sjaj.Na novim.....sjaja neċe biti. To nešto liči kao one upolovačene ... bolje od novih?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2334 Napisano pre 11 sati Drug član, 1381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ostanimo na temi, moj Versys ima samo 5k km predjenih i vec zute i musave grane. Lep je to i dobar motor, ali je plastikaner i bas me zabole kako grane izgledaju na njemu. Kod motora poput koleginog Bandita, Starijih Bmw-a, Triumpha, Harleya.. potpuno je normalno i podrazumeva se da grane budi picnute na max, a za to je potrebno temeljno čišćenje uglavnom trajanjem kojekakvim abrazivnim sredstvima, a kasnije i redovno održavanje u vidu polir pasti, Antiblau kremica i ostalog. Ko ne može to da prihvati na taj nacin neka svoje grane prefarba ili ih umota u azbestnu traku ako su bas gadne. Moze posle i da priča kako je to nova metoda odavno prihvaćena preko bare, ali evo polako dolazi i do nas 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 911 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to radio u toku sezone, ali vec nakon par voznji su pocele da zute... I ovo je maksimum koji sam uspeo bez skidanja grani. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2334 Napisano pre 3 sati Drug član, 1381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Na Mk2 Versysu grane se odvajaju od lonca i nije problem skinuti ih pa sa njima tako malenim može se raditi šta god. Na Mk3 su izjedna i ako bih to ikad poželeo da radim nešto morao bih komplet auspuh na skidam, a verovatno i centralni stender. Naprasno mi se izgled i zvuk fabrickog auspuha neverovatno svideo tako da sigurno nista neću dirati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...