N.F.S. 23065 Napisano Nedelja u 20:26 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako to ne "upali" (posto klapne dobiju signal kada stisnes start) sledeci na redu je relej paljenja, onaj deo gde je glavni osigurac, tamo gde "plus" sa akumulatora ide. Ciscenje/kontrola a po potrebi i zamena. (Podrazumeva se dobar/cist/cvrst kontakt na klemama!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 200 Napisano Nedelja u 20:27 Svrati ponekad, 66 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Aha... To mi nije palo na pamet... Prvo sto sam pomislio je da je baterija gotova... Hvala Neso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7786 Napisano Nedelja u 21:47 Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj klemne kakve su, moraju biti čiste, dobro stegnute. Kill switch i ostalo se ne čisti WD sprejom, već sprejem za čišćenje kontakta, wd aj što masti, već kad ispari ostvlja prašinu i glib. Tvoj motor je nov ako se sećam? Jedino mi ima smisla da je prekidač navukao nešto od pranja. Ponoviću, ako ga i pereš izbegavaj pušku, izbegavaj pene i šampone, voda i to bez pritiska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 200 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 66 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Andrej_Hotstepper. Motor nije bas da je nov ali jos je u granciji i ima 24.000 na satu. Kleme proverene i dobre su.. To za "od pranja" ima smisla, jesam ga prao, ali onog dana po povratku iz servisa, kad je i zadnji put vozen bila je takva kisa, da smo bili mokri i ja samo tako. Inace znam za wd da nije za te stvari... No ono sto me malo buni, je to sto prvi start na hladno, to uradi...zatim ga upalim i odmah ugasim, probam ponovo i bez problema upali. Videcu danas sta kaze. Hvala puno Promenio pre 23 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano pre 23 sati Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hej Andrej, doteran je sinoc 'vamo jos jedan versys iz tvog kraja!Hvala za asistenciju Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1951 Napisano pre 20 sati Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Hej Andrej, doteran je sinoc 'vamo jos jedan versys iz tvog kraja! Hvala za asistenciju Sent from my EML-L29 using Tapatalk Jel to pazario drugar što se i za moj motor intresovao. Lep je ovaj crveni ima sve što mu treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano pre 19 sati Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam i Andreju juce rekao da je moja preporuka tvoj motor (plus da ja uzmem rollbar) ! Ovaj crveni mi nije poznat (ni motor niti vlasnik) ali on (kupac) ima neku politiku sto se boje motora tice. Njegov novac/njegov izbor! Srecu zelim... Trazi bocne kofere i nosace, prosledio sam tvoj i Giletov oglas sa foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...