RankoBg87 2716 Napisano Avgust 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je dosadno mozda bi bilo nesto bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vrh, evo uneli smo tacne mere i crtez doveden u proporciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4421 Napisano Avgust 29 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas ovo kao gotov proizvod bre...skoro mi iskoci u tel za moj motor... Jedino ako ti merak da ga ti napravis , ili ako ne volis da mirise na kinu Onda razumem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Video sam.. Ovo ce biti unikat! Ranko crtao, ja biram materijal, dezen, tip kacenja... To vredi sacekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2716 Napisano Avgust 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Pa imas ovo kao gotov proizvod bre...skoro mi iskoci u tel za moj motor... Jedino ako ti merak da ga ti napravis , ili ako ne volis da mirise na kinu Onda razumem Kaze vidim da ti dosadno pa da mi napravi posao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4421 Napisano Avgust 29 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi brat u unikat!Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2716 Napisano Avgust 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto najgore njemu resim a sebi kupim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj, aj ne kukaj! "cu ti ispoliram nesto na motoru kada dodjes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, N.F.S. said: ...iiiii tri minuta po stizanju montirano! Odradjeno kvalitetno, uklapa se savrseno, duzi srafovi dolaze uz podizac. Koristimo lepak za srafove srednje cvrstoce (po preporuci proizvodjaca), pritezanje na 2.3kg. Posle 50-ak km provera zategnutosti. Guvernal podignut za 18mm! P.S. Kablovi/sajle sve ostaje u fabrickoj poziciji, bez rerutiranja. Bas fino izgleda. Jedva cekam da meni stigne da isprobam kako ce biti u voznji. Ako kod tebe na mk2 sve radi sto se tice sajli nadam se da ce i kod mene mk1 da bude sve ok, trebalo bi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dohvatilo bez mrdanja ikakvog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Avgust 29 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Unesite i mene u kalkulaciju kad budete sekli taj grill, da se troškovi izrade malo ublaze 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mrezu neku imas da postavis? Koji ces materijal, ja sam hteo inox... Cifru mi nije javio, to da se iznenadim/ mo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Avgust 29 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Mrezu neku imas da postavis? Koji ces materijal, ja sam hteo inox... Cifru mi nije javio, to da se iznenadim/ mo Inox na moj skroz crn motor će mnogo da bljesti, naci cu neku crnu mrezicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za ram te pitam, inox mat ili alu mat da bude za oboje? Mrezicu sam isekao od filtera za vazduh nekog velikog kamiona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Avgust 29 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Sto najgore njemu resim a sebi kupim У обућара увек поцепане ципеле 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2716 Napisano Avgust 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 1mm alu, kao sace i ok je sve. Vama bi bilo ok 1.5 alu, lagano, moze da se savija a farbanje kako kome volja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti kazes Ranko! Neka bude mat... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 29 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 29 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, N.F.S. je napisao: Meni je majka rekla da imam teske kosti, eto.... Sto bi rekli,nemam ja puno kila,nego nisam dovoljno visok. Sala mala, versys je bombona! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Avgust 29 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Kako ti kazes Ranko! Neka bude mat... Ma naravno, slažem se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2716 Napisano Avgust 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Usvojeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Avgust 30 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh jutros koji minut vremena i reko da probam da stavim distancer volana. Pošto je kolega @N.F.S. sve izdetaljisao oko ovog posla, uputstvo za montažu ni ne otvaram Kao što sam I pretpostavio zbog nosača navigacije srafovi koji su došli u paketu nisu dovoljno dugački, pa čak ni neki koje sam nasao u garazi. Ipak sam sve sklopio, pa cu naknadno, danas sutra, promeniti srafove za 5-10mm duze Osećaj za upravljačem je bas dobar, ruke mi nisu potpuno 'zakljucane' u laktovima kao ranije kad se skroz uspravim. Bas sam zadovoljan. Uz kit za spuštanje zadnjeg kraja koji stiže od Alije, biće bomba 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Avgust 30 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 8. 2024. at 12:09, N.F.S. je napisao: Neka @malucko dodje do kilometraze moje kawice (14000km) pa da se zamenimo kada se izvoza! Da vidimo sta to ima unutra P.S. Istog trena zaboravljam na ovlasceni servis i njihove "servise", garancija na motor mi nije potrebna... I za manje sam menjao motore Neso brate moj ako ti ne resis koji se to srafovi cuju u CFu da melju, ne znam ko ce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 31 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta sme da "melje" na novome motoru covece! Bas sam posle tvog poziva malo gledao snimke o tom modelu, deluje robusno i kvalitetno po recenzijama sudeci (nemam licnih iskustava ic!). Opet, posle 12godina starog triumph tigra 1050 sigurno pod zadnjicom deluje kao umorno magare, ti ga tuces a ono nece da moze (pa ispusta razne zvuke). Znaci, ko ti je kriv sto si pre toga vozio pravi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...