Milan3250 20 Napisano Februar 10, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Užice - Beograd Motocikl: Honda XL600V TRANSALP 99', BMW R1150GS 01' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio bih Transalp-a XL600V model PD10 1997-1999. (sa dva diska), da je u pristojnom stanju i cenom u skladu sa stanjem, pa ako neko prodaje ili zna nekoga ko prodaje neka se javi. Hvala i pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Milan3250 je napisao: Drugari, kupio bih Transalp-a XL600V model PD10 1997-1999. (sa dva diska), da je u pristojnom stanju i cenom u skladu sa stanjem, pa ako neko prodaje ili zna nekoga ko prodaje neka se javi. Hvala i pozdrav Ajde kupuj, ceka nas Transalpina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan3250 20 Napisano Februar 18, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Užice - Beograd Motocikl: Honda XL600V TRANSALP 99', BMW R1150GS 01' Prijavi odgovor kao problematičan Transalp pronađen i kupljen Konzerviran do aprila 7 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Puno lepih i bezbriznih kilometara da predjete! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 19, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Slatko ćeš da se navozaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 19, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je jedan dobar motoric 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1934 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na uspesnoj potrazi, svidja mi se Transalp u svakom pogledu, i konkretni primerak i generalno kao motor. U zdravlju se vozio druze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17024 Napisano Februar 19, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan UU zdravlje da se sa njim voziš. Transalp je odličan motor (sa mojim bivšim prešao sam blizu 60.000km i obišao mnogo toga). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, al sto ga konzervira ja mog samo sto sam isterao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan3250 20 Napisano Februar 19, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Užice - Beograd Motocikl: Honda XL600V TRANSALP 99', BMW R1150GS 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala narode a posebno @Simon69 na prosleđenom kontaktu ka prodavcu. Ovo mi je prvi motor i jedini koji bih kupio, sa stanjem motora, izgledom, opremom sam više nego zadovoljan. Konzerviran je jer radim do aprila, pa sam uvhatio slobodno popodne i celu noć da ga doteram jer na planini gde sam trenutno ima metar snega. Sad sledi pretraga i odabir opreme jer sam nov u priči, pa kad siđem s brda ko je raspoložen (i vozi Transalpa) možemo se sresti il po BG-u il negde po zapadnoj Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dziber 11 Napisano Februar 20, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: B.Palanka Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bila kupovina u pola dva ujutru sto ne bi nikom savetovao al je kupljen odlican motor mene je doticni motor vise nego odlicno sluzio 10god.nadam se da ce i tebe. Milane zelim ti svu srecu u saobracaju i sa motorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Jedino si se zajeb'o oko parkinga. Trebao si je parkirati pored bandita da joj pravi drustvo. A i ja malo da je "snimim". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan3250 20 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Užice - Beograd Motocikl: Honda XL600V TRANSALP 99', BMW R1150GS 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za sve @dziber , znam da nije pametno kupovati u pola dva ujutru ali je to bila jedina opcija zbog slobodnog vremena. Motor je baš onakav kakav sam tražio, pa nisam želeo da mi promakne, iz tog razloga je sve bilo kako je bilo - brzo. Rema @Marko05 iskreno nisam imao vremena inače bih je smestio u rodni kraj, nego sam žurio da stignem da radim, od 10 h imao obaveze, a stigli smo u 9.30 na brdo, bilo je veselo ali isplatilo se. Kad stignem zovem te da ti sve detaljno ispričam brzo će april pa će se družiti i oni i mi . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...