eduardo 210 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Continental ContitrailAtack 2 Nije mlada, dot je 2213, mislim da može da posluži bar jednu sezonu nekome da premosti neki period. Ja sam obuo moju Afriku s nove opanke, zadnju sam bacio jer je bila trula. Ako nekome treba nek se javi i šaljem, samo poštarina će mu biti trošak. Aj uzdravlje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam napisao dimenzije 90 90 21. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, ja plaćam poštarinu ako je to problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...