shoyyka 10923 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam fabrički automat migavaca i automat led migavaca,sa Aliexpress-a sa podešavanjem brzine blinkanja,dvopinski...za Kawasaki ZR 7-ZR 7S...da li može za još neke modele Kawe ne bih znao... ...i nosač mobilnog,imam par komada pa mi ovaj ne treba...jeste ružan dok se ne stavi mobilni ali jako dobro drži,bio mi na Freewindu,vozio i offroad,nikad mrdnuo tel. nije,jaka mu opruga...ako nekom treba... 8 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 29, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da se zapljunem za nosac mobilnog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, scorpija je napisao: Ako mogu da se zapljunem za nosac mobilnog Tvoj je,šalji adresu na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23835 Napisano Januar 29, 2019 Integrisan, 10016 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaaako je lepo kada izmedju sebe nesto delimo! Svaka cast za gest... Imam i ja nesto za tebe Shoyka... Kupio za rezervu ali posto TDM ode prosledjujem tebi! (mislim da sam ti vec rekao) ne znam sta sam za koga izdvojio. P.S. Ipak sam denso obecao, tebi idu NGK 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, N.F.S. je napisao: Kaaako je lepo kada izmedju sebe nesto delimo! Svaka cast za gest... Imam i ja nesto za tebe Shoyka... Kupio za rezervu ali posto TDM ode prosledjujem tebi! (mislim da sam ti vec rekao) ne znam sta sam za koga izdvojio. P.S. Ipak sam denso obecao, tebi idu NGK Hvala druže,sačuvaj ih dok ne ogreje pa kad budemo menjali ulje u vilama da zamenimo i svećke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Januar 29, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nosac mobilnog koristim vec 3-4god. Odlican je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nosačHVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ga koristiš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 31, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za poklone.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 3, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam na TDM-u LED zmigavce, tako kupio motor. Vrlo su slabog svetla, neki anemicni, po danu se tesko vide. Kompletirao bih starinske zmigavce sa Volfram sijalicama od 21W, moze li za mene automat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Daj adresu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @marshall da nisi odustao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 6, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, nego nemam internet u stanu, evo saljem adresu na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 7, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Inace taj nosac za mobilni, izgleda bezveze ali neverovatno dobro drzi telefon. Ima neobicno jaku oprugu, ne znam ni sam koliko sam km prevezao, ali telefon se nije ni milimetar pomerio u nosacu... a cena nije bila ni 10e ako se dobro secam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ode kolegi fabrički...ostao još za led migavce...univerzalan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6582 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1483 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze za led migavce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji address... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6582 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1483 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao adresu na privatno. Crko mi na atv relej led... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 15, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao automat za normane (stare) sijalice, zahvaljujem kolega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 15, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3990 Napisano Februar 16, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da okaci link s alija za taj hvaljeni nosac. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo druže: € 2,22 25%OFF | Motorcycle Bicycle MTB Bike Phone Holder Support cellular phone Adjustable Handlebar Mount Holder Shockproof For Cell Phone GPShttps://s.click.aliexpress.com/e/O0gbfoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10923 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 3492 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo sve... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...