Баштован 21. века 1 Napisano Januar 29, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion '93 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, Тридесета ми је година и након пар година возикања на мопеду се поклопише коцкице да положим за А и купим и први мотор, Jinlun jl250 V па се отуд и регистровах овде. Налаже правило да се представимо, па тако и ја. Немам слика мотора јер ми није нешто изглед битан, више ми је до уживања и вожње, а и не бих могао да побегнем од девојке која ме и овако стално апаратом јури. Још када би ме видела да сликам мотор, а са њом да нећу... Ако ико и чита ово, јер ја, признајем, туђе читао нисам, помогло би ми да знам где могу да нађем делове, будући да је Мастехник затворен. Толико од мене, свима сув пут желим! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао!За неповеровати, али читају људи И ја сам се само офрље "представио" да обавим ту дужност, па се јавише да ми пожеле добродошлицу.Тако и ја сада теби, не могу помоћи око делова, али могу да се осетиш као део заједнице Постоји посебан подфорум за кинеске мотоцикле, пробај ту да затражиш помоћ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10462 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 1080 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da je za ne poverovati ali čitaju ljudi...pozz i dobro došao.Što se delova tiče mislim da se na KP mogu naći prodavci.Ja prošle nedelje za ćerkinog Sprint Max uzimao set za reparaciju karburatora i još neke delove od čoveka iz Sombora ako se ne varam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...