Jump to content

Moto Zajednica

Баштован 21. века

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha XJ 600 Diversion '93

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Баштован 21. века's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Поздрав свима! Будући да нема теме о овом мотору, реших да је покренем из личног интересовања према њему. Занима ме има ли неко да га је возио ко би могао да подели искуства. Градска вожња, ванградска, тежина возача самог, са сувозачем, пртљагом, количина снаге у односу на све то, потрошња... Знате како већ то иде = )
  2. Знам, али нови за Вирага кошта око 1к евра, а половни једнако не могу да нађем...
  3. Здраво, народе! Купио сам челенџера половног, па кренуо у сређивање, међутим, испоставило се да је карбуратор потпуно отишао. Да ли знате некога да има нов или полован да га продаје? Знам да је ознака 2V49FMM, односно да паше и на Вирага и још пар кинеза.
  4. Поздрав свима, Тридесета ми је година и након пар година возикања на мопеду се поклопише коцкице да положим за А и купим и први мотор, Jinlun jl250 V па се отуд и регистровах овде. Налаже правило да се представимо, па тако и ја. Немам слика мотора јер ми није нешто изглед битан, више ми је до уживања и вожње, а и не бих могао да побегнем од девојке која ме и овако стално апаратом јури. Још када би ме видела да сликам мотор, а са њом да нећу... Ако ико и чита ово, јер ја, признајем, туђе читао нисам, помогло би ми да знам где могу да нађем делове, будући да је Мастехник затворен. Толико од мене, свима сув пут желим!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja