Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Potreban nosac kofera za FZS600S Fazer (Foxeye model) mislim da je oznaka 5DMF i 5RT1. Kolega @m.milivojevic bi kupio da kompletira svog lepotana. Ako neko ima viska,neka ponudi. Za sva pitanja, Miki je tu,prati situaciju i vase ponude. Srecna kupoprodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Astral, ali izgleda da i ja imam mogućnost da okačim oglas Da, potreban mi je nosac, da bih zamenio postojeći, pravljeni. Imam ploču, samo mi treba nosač E da, kofer je Krauser K5. Ploču imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, odustajem od kupovine. @Astral možeš zakljičati temu. Takođe, hteo bih da ti se zahvalim, jer sam danas kontaktirao @seba011 i kod njega ću da uraditi nosače. Hvala mnogo na postu, i @seba011vidimo se na proleće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...