dvlns 14162 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze prodajem GSXR 600 K6 t.j. 2006 godiste. Motor je registrovan do aprila 2019 na mom imenu. Kod mene je od avgusta 2018 i presao sam sa njim oko 150 km u saobracaju i oko 250 na Navaku. Na satu je nesto preko 23.000 km a koliko je zapravo nemam pojma ali je u odlicnom stanju. Diskovi su kao novi, ravni ne tresu, kada sam skidao plastike da bih prepakovao u race oklope video sam da nisu nigde varene, krpljene... Na motoru su nova Hel creva napred, nov lanac i novi lancanici sa skracenim prenosom -1 +2. Gume su d213 PRO iz avgusta 2018 ali su sa strane potrosene (pogotovo desna) sredina je kao nova. Najradije bih prodao full paket odnosno motor, race oklope pravljene u Sloveniji i tek ofarbane i na njih stavljen nov Puig double buble vizir, Accossato kocionu pumpu 19x20 stavljena nova, HM superlite quickshifter, Scorpion auspuh (slip on) jos ne montiran. Cena za ceo paket je 4500 EUR. Naravno uz ceo paket idu i fabricka kociona pumpa, fabricki prenos... Accossato 19 x 20 Radial Front Brake Master Cylinder Fixed Lever - UK Stock WWW.EBAY.CO.UK Click here to see description. | eBay! HM Quickshifter – Quickshifter Super Lite HMQUICKSHIFTER.COM 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trazis za fabricku kocionu pumpu sa rucicom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 8, 2019 (promenjeno) Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je! Sorry kolega, morao sam. Al ti bar drzimo oglas u vrhu. P.S. odustajes od Navaka ili uzimas nesto drugo za tu namenu, nisam upratio? Promenio Januar 8, 2019 član abarth_maniac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, abarth_maniac je napisao: Pocelo je! Sorry kolega, morao sam. Al ti bar drzimo oglas u vrhu. P.S. odustajes od Navaka ili uzimas nesto drugo za tu namenu, nisam upratio? Trenutno sam u fazonu da se penzionisem mada ko zna kako ce u aprilu to izgledati Kuriozitet je da su danas oglasena i dva moja bivsa motora (lako ces skapirati koji su jer su najlepsi ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To sam upratio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno juce je malo falilo da kupim Wilbers zadnji za Suzuki a danas sam ipak prelomio da pokudam da prodam sve Razlog je sto mi trenutno treba lova za auto i drugi razlog sto mi trenutno izgleda da ce biti tesno da se ide u Madjarsku i na druge staze a nisam siguran koliko zelim da ostanem samo na Navaku. Po ulici se ne vozim i eto to me lomi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 11, 2019 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan idemo zimska drama pocinje jel ide uz motor i ona cudotvorina zbog koje akrapovic ne spava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Januar 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, to je otislo u Sloveniju da pokusaju da iskopiraju pa da se od 2020 vozi u MotoGP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Januar 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2019. at 17:21, dvlns je napisao: Nesto sam zeznuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Januar 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ovako samo motor sa Hel crevima i lancanicima koje naravno necu skidati 3800 EUR. U te pare ne ulaze kociona pumpa i quickshifter kao ni oklopi i auspuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 11, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno juce je malo falilo da kupim Wilbers zadnji za Suzuki a danas sam ipak prelomio da pokudam da prodam sve Razlog je sto mi trenutno treba lova za auto i drugi razlog sto mi trenutno izgleda da ce biti tesno da se ide u Madjarsku i na druge staze a nisam siguran koliko zelim da ostanem samo na Navaku. Po ulici se ne vozim i eto to me lomiIz iskustva: ako prodaš budi spreman da kupujes ponovo kroz neko vreme. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 10, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat ostali oklopi ako neko planira da vozi stazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 11, 2019 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li možda sliku sa namontiranim oklopima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, PROFILER je napisao: Imaš li možda sliku sa namontiranim oklopima? Nemam jer od kada su ofarbani nisam nikada montirao. Imam sliku sa namontiranim oklopima dok su bili beli ako ti znaci zbog uklapanja oklopa a ako je zbog boje naci cu sliku sa neta koja je bila ideja vodilja pa ne znam koliko smo uspeli da prepisemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo smo pokusali da kopiramo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledalo u beloj boji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam uz oklope ide original Puig blago zatamnjen Double Bubble vizir kupljen u avgustu prosle godine neogreban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14978 Napisano Mart 11, 2019 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znamo da gotivis Rosija ali ... zadnja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada nisam skapirao a ne bih da propustim dobru foru na moj racun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14978 Napisano Mart 11, 2019 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lici na sutanje Rosi-MarkeS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Mart 11, 2019 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja nekako ne verujem da si ti odustao od motora i sve čekam da vidim šta će da bane novo na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bdada je napisao: Lici na sutanje Rosi-MarkeS A to, ma samo lici zapravo sam bio u wc malo pre fotke pa da sklizne onih par kapi u cizmu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je farbao oklope , koliko je kostalo ako nije tajna i kako si zadovoljan sa farbanjem na slici izgledaju odlicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14978 Napisano Mart 11, 2019 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da ih je provozao bio bi prezadovoljan, lice sa naslovnice 100% ovako utesno zadnja strana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ekspert za farbanje ali farbao mi je drugar Srba iz Vrsca mogu ti dati kontakt znam da ih je radio kao za sebe a cenu mi je glupo da kazem jer mi je on rekao da je drugaraski a zapravo me odrao kao majmuna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...