Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam otkud mi to da trosi malo...sad kad sam razmislio...skontao sam da trosi malo...eh to ucenje...ubi me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I moj ti je savet da nikako ne uzimaš kineza (iz iskustva) jer će te brzo zasititi, a i kvalitet izrade im nije baš na nekom nivou. U principu postoji tema za vlasnike kineza pa tu možeš pročitati koji se sve problemi kod njih javljaju. Moj savet bi ti bio kao što Grof kaže u zavisnosti koji tip motora želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan fala na savetu,ali ima tu jedan problem...IMAM 14 GODINA.doduse skoro 15 za koji mesec....i mislim da nije higijenski da vozim motor ok 500-750ccm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan fala na savetu,ali ima tu jedan problem...IMAM 14 GODINA.doduse skoro 15 za koji mesec....i mislim da nije higijenski da vozim motor ok 500-750ccm..... E pa to nisi napisao u prvom postu ccc Onda prvo skuter od 50 ccm, polaganje za PSP pa od sledeće godine razmišljaj o nekoj 125ici i polaganju za A Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan fala na savetu,ali ima tu jedan problem...IMAM 14 GODINA.doduse skoro 15 za koji mesec....i mislim da nije higijenski da vozim motor ok 500-750ccm..... Haha, pa ti nisi normalan. Nemam ni ja mnogo vise (16god) ali imam motor od 50ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan fala na savetu,ali ima tu jedan problem...IMAM 14 GODINA.doduse skoro 15 za koji mesec....i mislim da nije higijenski da vozim motor ok 500-750ccm..... E pa to nisi napisao u prvom postu ccc Onda prvo skuter od 50 ccm, polaganje za PSP pa od sledeće godine razmišljaj o nekoj 125ici i polaganju za A Pozdrav! ma imam 50ccm ,cak i psp :)sad radim na 125...ne moram ni da imam polozeno...vazno da motor ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ma imam 50ccm ,cak i psp :)sad radim na 125...ne moram ni da imam polozeno...vazno da motor ide... Ova rečenica te može koštati oko 30000 din. kada te zaustave čika plavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa vozio sam i ovaj bez dozvole...i puste mi lizalicu i ja umesto da stanem,propicim dalje...vozim ja i auto,al dva tocka su va tocka ....upoznat sam sa takvim stvarima....samo opusteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi... eh kad bih ja mogao tako da odem negde kolima ili motorom od +500ccm... gde bi mi bio kraj, uzmem tatinu afriku i pravac around the world... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ne svidjaju skuteri mozes da uzmes neki tomos BT da se uhodas sa brzinama, ili predji odma na neki kinez 125, 150, 200, vozi se 2 sezone (toliko ce izdrzati 100%), pa posle prodaj i kupi sta ti je volja... Ja sam poceo sa BT elektronik, jedino si nonstop usvinjen od mesavine, drugih zamerki nemam, ili nekog kineza da te zanima do kupovine veceg motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari prvi cu samom sebi da cestitam: Dogovor je pao! Ako Bog da i sreca junacka, sutra ce se u mom posedu naci Thelord-ov Exceed. Motor je sjajno odrzavan i super izgleda i mislim da je bas ono sto meni treba. Ostaje mi jos samo da kupim kacigu, opremu i polozim za A i necu sici sa motora u narednih godinu dana ;D. Necu moci ni veceras da spavam, ali to sve ide u rok sluzbe, kao sto vec rekoh - slatke muke :) Tako da bih iskoristio ovu priliku da cestitam i pozelim sebi puno srecnih kilometara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srecom, video sam slike i motor stvarno dobro izgleda. Zelim ti mnoooogo bezbednih kilometara i da sto pre polozis za A. A na opremi nemoj da stedis jer se ne kupuje svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nimalo nisi pogresio, bio je sa nama na Gocu i mogu ti reci da se pokazao odlicno. Vracali smo se zajedno autoputem i drzao ga je 80-90 non stop. Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari prvi cu samom sebi da cestitam: Dogovor je pao! Ako Bog da i sreca junacka, sutra ce se u mom posedu naci Thelord-ov Exceed. Motor je sjajno odrzavan i super izgleda i mislim da je bas ono sto meni treba. Cestitam drugar Pravi izbor si napravio, da je 200-tka bilo bi jos bolje, ali i 125-ica je odlicna Ako budes zainteresovan za neke od onih silnih prepravki sto sam ja radio na mom exceed-u 200, javi se slobodno, znace puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to i mene da cestitam...iako mi je zao sto ga ja nisam uzeo...razlog:j$%ene ocene...ali mi je ipak na neki nacin drago sto ce neko biti zadovoljan...puno predjenih kilometara i izvozaj koji i za mene :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ne svidjaju skuteri mozes da uzmes neki tomos BT da se uhodas sa brzinama, ili predji odma na neki kinez 125, 150, 200, vozi se 2 sezone (toliko ce izdrzati 100%), pa posle prodaj i kupi sta ti je volja... Ja sam poceo sa BT elektronik, jedino si nonstop usvinjen od mesavine, drugih zamerki nemam, ili nekog kineza da te zanima do kupovine veceg motora. znam ja odavno da saltam...to mi nije problem...najbolji drug mi ima dva motora,tako da sam vise na njegovom nego na mom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i chestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 5, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da ti ovde pozelim puno lepih i bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...