VukMar 464 Napisano Decembar 20, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: I posle se " protiv mog misljenja ne sme"... Sent from my SM-A500H using Tapatalk E, neka si mi rekao! Bravo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22054 Napisano Decembar 20, 2018 Integrisan, 9509 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16959 Napisano Decembar 20, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Danke kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar objavio oglas na fejsu: Yamaha yzf600r thundercat, 2001 god . bez ulaganja . 1300e FIXNO !! 065 8 938 108 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znam za ovaj, ima na forumu oglas, i na polovnim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Peic Branko,nekada Subotican, nadji ga Faceboku,u nekoj je nevolji ,prodaje sve ispod cene,pored ostalog Yamaha XJ 600S 96g 750 eu 064-146-22-57 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto pise na prvoj strani, XJ mi nije na spisku zelja ali ipak hvala na trudu kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Decembar 20, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Branislav i Dejan su braca. Majka im zivi u Svici, pa idu tamo i dovoze motore. Skidaju opremu i prodaju posebno. To je sve sto znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 21, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E sto bi voleo da mi mama u Svici.. Ali ne vidim zasto je tolki zlocin to skidanje opreme i prodavanje posebno? Siguran sam, a i logicno je da kupcu motor ponude sa opremom koju ima, pa ako kupac nece, ne treba mu, nema para, on kupi bez opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Decembar 21, 2018 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Njegov motor moze da ga prodaje sa opremom ili bez, njegova stvar. Može da skine i zadnji točak pa da ga i tako prodaje. Što se ljutite zbog toga. Svako kad prodaje hoće što više da dobije. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Decembar 21, 2018 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je znatno skuplja kada se prodaje pojedinačno. Na motociklu svi vole opremu ali ne mogu baš svi da je plate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 21.12.2018. at 18:07, srbac je napisao: Njegov motor moze da ga prodaje sa opremom ili bez, njegova stvar. Može da skine i zadnji točak pa da ga i tako prodaje. Što se ljutite zbog toga. Svako kad prodaje hoće što više da dobije. Slazem se u potpunosti. Dok ne izvlaci svajcarsko ulje iz masine i ne uliva preradjeno, i ne menja gume i delove dotrajalima, to je sasvim uobicajena pojava vecine prodavaca. Koliko puta smo imali situaciju da ovde medju nama neko prodaje motor napucan opremom po visoj ceni od proseka ocerupanih primeraka, pa se taj kolega razapinje na krst, jer nije dovoljno kolegijalan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Decembar 24, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Oni motor u svici kupe sa opremom i plate ga koliko ga plate. Nisu mu oni stavljali auspuh,navigaciju,rol barove. U svici razlika izmedju opremljenog i neoprenljenog nije velika , opremljen se samo lakse proda. oni imaju novca i skoro svaki motor opreme necim. A onda nasi preprodavci skidaju i prodaju odvojeno ako smatraju da nisu dobro prosli u transakciji,kao da su ga oni placali i stavljali. Eto to nije uredu. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Decembar 24, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno mi je razumljivo skidanje opreme. I ja ako resim da prodajem motor vidim da cu isto da uradim jer nisam voljan da dam gomilu dodataka koje sam skupo platio u bescenje. U cenu motora opremu niko nece da uracuna, a tek kada je skines kupac shvati koliko gubi kada mora sam da je kupuje. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Decembar 25, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si tvoju opermu kupio za sebe i placao. To i mogu da razumem donekle. Ja govorim o prodavcima polovnih motora iz inostranstva. To su ljudi koji nisu vozaci tih motora nego od toga zaradjuju,sto uopste nije lak posao i nepodcenjujem ga. smatram da to sto je sa motorom doslo treba i da ode sa motorom za pare za koje prodavac smatra da motor treba da ode, a ne da trazi extra zaradu na opremi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan "Novac iznad svega" , pa tako i bajkerske solidarsnosti itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 25, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan O kakvoj vi solidarnosti pricate?? Pa to je biznis, kao i svaki drugi, znaci ljudi uvoze motore i prodaju ih za profit, i ako ce vise zaraditi skidanjem opreme, pa NARAVNO da ce da je skinu i prodaju posebno. Nego, dajte bre nadjite mi neki dobar motor da pazarim 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Decembar 25, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Glupost.... Meni kad bi neko ponudio motor sa bočnim koferima, prvo bih tražio da skine cenu jer mi ti koferi ne trebaju. To je samo jedan primer.... A kada sam prodavao svoj prošli, kupac mi je rekao da mu ne treba ni Skottoiler ni Top Case. Ima nas raznih, ljudi žele da kupe što bolji motor za što manje para. To povlači skidanje opreme i to je potpuno u redu. Ko nije prodavao, nema pojma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16959 Napisano Decembar 26, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Biker-Boy je napisao: O kakvoj vi solidarnosti pricate?? Pa to je biznis, kao i svaki drugi, znaci ljudi uvoze motore i prodaju ih za profit, i ako ce vise zaraditi skidanjem opreme, pa NARAVNO da ce da je skinu i prodaju posebno. Tako je, podrzavam misljenje... mada, kod mene uvek ista cena motora, I sa opremom i bez... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Biker-Boy je napisao: O kakvoj vi solidarnosti pricate?? Pa to je biznis, kao i svaki drugi, znaci ljudi uvoze motore i prodaju ih za profit, i ako ce vise zaraditi skidanjem opreme, pa NARAVNO da ce da je skinu i prodaju posebno. Nego, dajte bre nadjite mi neki dobar motor da pazarim Hoces Kawu z750, pola "S", pola "N"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 26, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Njet u prvom postu ima spisak trazenih modela, naravno, ako mi neko ponudi dobru XX-aru, Busu, ZZR1400... za soma i po, uzimam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Biker-Boy je napisao: Njet u prvom postu ima spisak trazenih modela, naravno, ako mi neko ponudi dobru XX-aru, Busu, ZZR1400... za soma i po, uzimam Ne daj da te zeznu sa tim xx, Busama i zzr 1,4. Za te novce uzimaj samo ako su bas-bas dobre, inace su mnogo jeftinije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znam, al ajd, nek obrnu ljudi koji dinar, nek ide zivot 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4676 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan eee , kad kupujes motor , obavezno gledaj da bude amerikanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...