severian 17526 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sumnjam da će sada da odustane. Iznenadio bih se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Neće taj odustati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 64 stepena, MM pre neki dan oborio na 66. 2019 MotoGP German Grand Prix — Márquez's latest record: 66 degrees of lean! | Motor Sport Magazine WWW.MOTORSPORTMAGAZINE.COM How Marc Márquez swept to his tenth consecutive German GP win on Sunday, using the craziest lean angles ever seen, plus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže neće Honda da skreće pa zato mora da ga obori toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 9, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ipak treba skrenuti pažnju da je to ugao u odnosu na vertikalnu ravan a većina krivina je blago ovalna ka unutrašnjosti pa te cifre treba uzeti sa rezervom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Petruċi položio! Od danas može da vozi i u saobraċaju 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, to crank said: Ima u džepu ugovor sa Monster-om. Ima.... džepni bilijar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Jul 9, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Robin Hood je napisao: Dobro, ipak treba skrenuti pažnju da je to ugao u odnosu na vertikalnu ravan a većina krivina je blago ovalna ka unutrašnjosti pa te cifre treba uzeti sa rezervom Tako je, u nekim ima i 15° nagib asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 9, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima ovde ima bas interesantnih i sa dosta objasnjenja/detalja tekstova, intervjui sa vozacima o njihovim nacinima voznje(klik na ime vozaca vodi vas na tekst). Bilo mi je npr interesantno sto Lorenzo kaze za Dukati da posle jedne tacke sto vise oboris motor, on onda sve manje skrece, i to je samo za njih svi ostali motori sto ih vise oboris vise skrecu How do the MotoGP riders do it? | Motor Sport Magazine WWW.MOTORSPORTMAGAZINE.COM Read how the top MotoGP riders, including Marc Márquez, Andrea Dovizioso and Jorge Lorenzo, ride their top-tier Grand Prix machines in Mat Oxley's 'How I ride' series 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na Lorenzovom mestu odavno bih pecao negde sa Stonerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Robin Hood je napisao: Dobro, ipak treba skrenuti pažnju da je to ugao u odnosu na vertikalnu ravan a većina krivina je blago ovalna ka unutrašnjosti pa te cifre treba uzeti sa rezervom Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Jovan Ristic je napisao: Petruċi položio! Od danas može da vozi i u saobraċaju Ne razumem.. Zar nije on saobraćajni policajac i to aktivni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SBK, Marco Melandri announces his retirement: "All fairy tales come WWW.GPONE.COM SBK: LIVE FROM MILAN - The Italian confirms his retirement from racing come the end of the season: " I realise I don't... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 9, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovu sliku na Twitter-u. Baš je on izbacio i napisao da od danas može da vozi i na putu. Uostalom evo linka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je dobio dozvolu nazad, kad se onomad skrsio na caletovom skuteru iduci na šišanje... A možda sam ja nešto ucitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: Ne razumem.. Zar nije on saobraćajni policajac i to aktivni? Ne to je Piro ako ne gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan After the first MotoE race, it’s not the present that really matters — it’s the future | Motor Sport Magazine WWW.MOTORSPORTMAGAZINE.COM Sunday’s historic electric first MotoE race at a grand prix event was only the very... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Piro, al jeste valjda I Danilo. Deo su onog sportskog dela policija... Meni nekako to islo uz dozvolu svih kategorija... A i znam kad je omlatio pre koju god na tom skuteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16188 Napisano Jul 9, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @polemika ko je brži, MM ili JL ; biti brz kada si sam na stazi i trkanje koje podrazumeva još mnogo toga sem sirove brzine su dve različite stvari. MM ima neku organsku vezu sa metalom na kome sedi i to ga čini posebnim. JL je vrhunski pilot ali samo ako je avion onakav kakvim on zna da upravlja. Da li bi MM imao tu specijalnu konekciju sa mašinom i da jaše Yamahu/Suzuki/KTM/ ... - ostaje da saznamo (možda) u nekoj od budućih sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 9, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, drs je napisao: MM ima neku organsku vezu sa metalom na kome sedi i to ga čini posebnim Stoner je bio poseban, MM je najbolji u okolnostima kakve su sada. Bar moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16188 Napisano Jul 9, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Stoner .... nikada nećemo saznati šta bi se sve događalo na trkama tekućih godina da CS nije pametniji (ili veći papučar ) od ostalih; došao, pobedio, uzeo lovu i otišao da peca. Zanimljiv isečak iz jednog njegovog intervjua od pre godinu dana, komentar o VR: "He is like me: if it weren’t for all these electronics that manage the bike, if the power was controlled only by the rider’s right wrist, Rossi would still be number 1 on the track.” A te okolnosti koje pominješ traju već 7 godina. Ako je i do okolnosti, mnogo je kume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 9, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drs je napisao: @polemika ko je brži, MM ili JL ; biti brz kada si sam na stazi i trkanje koje podrazumeva još mnogo toga sem sirove brzine su dve različite stvari. Neozbiljno je izjavljivati da Lorenco vozi brzo samo kad je sam na stazi. Obnovi gradivo samo sa trka od prošle sezone kad je savladao Dukca, o ranijim radovima iz Yamahe neću ni da govorim. Evo ovaj video npr je sjajan Ima mnogo dobrih poteza ali izdvojio bih onaj na 1:28 kad je prošao između Markeza i Dovija. Da je tu kojim slučajem zadržao poziciju, bio bi jedan od najboljih poteza svih vremena Jbt šta bi sada gledali da je JLo ostao u Dukatiju... tuga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dovizoso, ako je istina, kritikuje DUCATI da nije dovoljno dobar da parira Marquezu i da DUCATI nema strategiju... U najboljem slučaju se može reći da je "prosečan" vozač i da mnogo laje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 9, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta će da kaže, nisam dovoljno dobar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Jul 9, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da bude svestan toga. Imao je dobre šanse i odličnu mašinu da osvoji titulu. Bolje da ćuti... Pitanje je koliko je uticao da isteraju Lorenza, ne bi me začudilo da nije buškao. Jedva čekam da ga pretiču Mir, Rins, Vinales, Quartar, redovno na svakoj trci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...