Luckygsxr 691 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo ni dalje nije jasno od kud vama da uporedite TRK sa GS-om? Dva motora su nebo i zemlja razlika,nigde veze ni sa čim. TRK po meni može samo da se uporedi sa ostalom kineskom branšom gde je na vodećem mestu. Da ne ispada sada da pljujem tu marku i model.Motor je lep i i stiče se od ostalih.Kao što je neko već rekao,da sam sveže položeni vozač bez razmišljanja bi ga kupio da steknem neku rutinu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luckygsxr je napisao: Meni samo ni dalje nije jasno od kud vama da uporedite TRK sa GS-om? Dva motora su nebo i zemlja razlika,nigde veze ni sa čim. Dokoni ljudi...da ne idem dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Luckygsxr said: Meni samo ni dalje nije jasno od kud vama da uporedite TRK sa GS-om? Ako si na mene mislio, ja nisam poredio, motori su razliciti univerzumi, i po kvalitetu, i po sposobnosti, i po ceni. Ja sam rekao, i stojim iza toga, ako si visok 195cm ili vise, a treba ti udoban komforan motor, a raspolazes sa max 7000, mozes da uzmes nov trk ili 15god star gs Promenio Jun 29, 2022 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero ima regler? Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Jesi već menjao regler na Varaderu? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno u servis, preventivno oba da ti zameni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetSUzecu jedan i u rezervi nek se nadje Ali opet bolje nego sa benelijem,napunis kofer rezervnih delova ako odes 200-300km od servisa jer moze mnogo sto-sta da strada Pumpa vode,diskovi da se iskrive,senzore komplet po dva komada,sprej silikonski da naprskas prekidace da ne smeta voda ako padne kisa,lepka za navoj vise komada,komplatan alat i dijagnostiku........ Promenio Jun 29, 2022 član Vampa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Vampa said: @nafetSUzecu jedan i u rezervi nek se nadje Ali opet bolje nego sa benelijem,napunis kofer rezervnih delova ako odes 200-300km od servisa jer moze mnogo sto-sta da strada Pumpa vode,diskovi da se iskrive,senzore komplet po dva komada,sprej silikonski da naprskas prekidace da ne smeta voda ako padne kisa,lepka za navoj vise komada,komplatan alat i dijagnostiku........ I sve to sto nosiš za Benelli sa sve koferom je upola cene jednog reglera za Hondu Promenio Jun 29, 2022 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Markone88 je napisao: Ako si na mene mislio, ja nisam poredio, motori su razliciti univerzumi, i po kvalitetu, i po sposobnosti, i po ceni. Ja sam rekao, i stojim iza toga, ako si visok 195cm ili vise, a treba ti udoban komforan motor, a raspolazes sa max 7000, mozes da uzmes nov trk ili 15god star gs Ti se ne računaš ni u jednu kategoriju....samo oni koji te poznaju mogu da ukapiraju tvoju teoriju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mick said: Ti se ne računaš ni u jednu kategoriju....samo oni koji te poznaju mogu da ukapiraju tvoju teoriju! Ja vozim Astru H 1.7d, nemacki auto sa Isuzu motorom. U sve kategorije sam zašao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Vampa said: @nafetSUzecu jedan i u rezervi nek se nadje Ali opet bolje nego sa benelijem,napunis kofer rezervnih delova ako odes 200-300km od servisa jer moze mnogo sto-sta da strada Pumpa vode,diskovi da se iskrive,senzore komplet po dva komada,sprej silikonski da naprskas prekidace da ne smeta voda ako padne kisa,lepka za navoj vise komada,komplatan alat i dijagnostiku........ pazi gde stavljas lepak, mozes da se naduvas Kako mislis da obidjes nekog Yuga posle kad napunis kofere takvoj zveri od 46 konja i 230+ kg? Nije ni to resenje, brate moj... Zato ga oni voze najdalje do Deliblatske pescare ili do Starbaksa na kaficu, 2000km godisnje, parkiraju i dodju na forum i postanu nase prepametne sveznalice <3 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, gavrela je napisao: Zato ga oni voze najdalje do Deliblatske pescare ili do Starbaksa na kaficu, 2000km godisnje ako ćemo za pravo, ovakvih ima i u nemačkom taboru, japanskom, čujem da neko ima i Apriliu pa je ne vozi.. što se odnosa snage i težine tiče, da, slažem se načelno, malo konja na mnogo kilograma, taj deo mi se ne sviđa, al isto tako maxi skuteri (burgman i ostala bratija), imaju 250 kila i 35-40 ks, al naputovaše se ljudi ko blesavi.. Vozi ko šta voli i šta ga radi. Ja apelujem da se ne šilje patke više, daj bre, vozimo ko šta ima, koliko hoće i koliko može, uživamo.. Ustvari.. ja ću ovo što sam rekao, a vi kako oćete. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, nafetS said: ako ćemo za pravo, ovakvih ima i u nemačkom taboru, japanskom, čujem da neko ima i Apriliu pa je ne vozi.. što se odnosa snage i težine tiče, da, slažem se načelno, malo konja na mnogo kilograma, taj deo mi se ne sviđa, al isto tako maxi skuteri (burgman i ostala bratija), imaju 250 kila i 35-40 ks, al naputovaše se ljudi ko blesavi.. Vozi ko šta voli i šta ga radi. Ja apelujem da se ne šilje patke više, daj bre, vozimo ko šta ima, koliko hoće i koliko može, uživamo.. Ustvari.. ja ću ovo što sam rekao, a vi kako oćete. Slazem se kolega, ali si izostavio drugi deo recenice, taj je najbitniji. Ako si spreman da sprdas, Svabe, Talijane i sve ostale, moras da budes spreman i da trpis malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Markone88 je napisao: I sve to sto nosiš za Benelli sa sve koferom je upola cene jednog reglera za Hondu Zasto tako mislis Mare pa regler je 45 nov. E sada vidi kako koji deo je crko na beneliju ja sam primetio u voznji ali se nijedna lampica nije palila i motor je radio nenormalno te slaba smesa,te jaka smesa..... teraj u servis delova nema,cekaj 3 nedelje da stignu....za hondu neznam jos hvala bogu evo 8k presao nista joj ne fali, a ako je samo regler problem kao sto sam napisao 45 u dzep i 5 minuta hoda da ga uzmem pa 10 minuta da zamenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, nafetS je napisao: ako ćemo za pravo, ovakvih ima i u nemačkom taboru, japanskom, čujem da neko ima i Apriliu pa je ne vozi.. što se odnosa snage i težine tiče, da, slažem se načelno, malo konja na mnogo kilograma, taj deo mi se ne sviđa, al isto tako maxi skuteri (burgman i ostala bratija), imaju 250 kila i 35-40 ks, al naputovaše se ljudi ko blesavi.. Vozi ko šta voli i šta ga radi. Ja apelujem da se ne šilje patke više, daj bre, vozimo ko šta ima, koliko hoće i koliko može, uživamo.. Ustvari.. ja ću ovo što sam rekao, a vi kako oćete. Ja ne siljim nista,jednostavno covek prevrce moje reci i pise da nisam u pravu kao da se nisam napatio sa tim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Vampa said: Zasto tako mislis Mare pa regler je 45 nov. Ma sprdam se, ne znam cene. @nafetS e imam ja na brdu mod mojih Aprilu RS125 extrema, ide kao nevreme. 2t masina, 35ks. Al je ne vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se.. Samo što ni ja ne trpim, nego lepo preuzmem inicijativu i sam sebe zajebavam, autogol Ima nas raznih i u životu i ovde na internetima, zato rekoh, ne znam ni tebe ni Micka sem forumskog pisanija, batalite, ni ko je počeo ni šta, nije bitno više. Ili vam je bitno, ondak se odjavljujem Edit: napisah Mick, sorry.. jebote Gavrela, kad tebe vidim u Kineskim temama, Mick "najebe" ni kriv ni dužan... Ne, jesi se napatio, slažem se i potpuno mi je jasan taj gorak osećaj, uzmeš nešto novo i pocrkava sve, zato sam i ja mišljenja da si mogao da vratiš pod garancijom motor, al sad je nebitno. Bukvalno sad samo bitno pitanje: Jesi zadovoljan Varom? A tema, neko je zadovoljan i služi ga bez greške. Na tvom modelu se mali Lee učio, došao na praksu, jebiga. QC moraju još da nauče, to stoji.. Opet, da se izvinim svima koje sam spomenuo (i greškom), jednim okom sam na nekom užasno dosadnom sastanku, koji je mogao da bude email, pa mi promaklo kome pišem. Poenta, aj ko god (da opet ne imenujem i pogrešim), spuštajte ćope i na pivo u neke bašte, lepo je vreme, gledajte curice u suknjama, ili ko šta voli. Promenio Jun 29, 2022 član nafetS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, gavrela je napisao: Zato ga oni voze najdalje do Deliblatske pescare ili do Starbaksa na kaficu, 2000km godisnje, parkiraju i dodju na forum i postanu nase prepametne sveznalice <3 Heheh vidi čoveka...pa Deliblatska je za poštovanje jer se TAMO VOZI! Neću sigurno da vozim Alpe bez i jednog prijatelja i da postavljam selfi slike zamišljene dušice koja gleda u daljinu i razmišlja o kupusu a u ruci drži KINESKI okidač za slikanje i posle na forumu da se svima zahvaljujem na pohvalama u napisanom tekstu koji je onako naokolo pa na ćoše urgentni povik HEJ GLEDAJTE MENE! Ja sam mislio da su bmv vozači kreativniji...oh da naglasak je na vozačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Vampa said: Ja ne siljim nista,jednostavno covek prevrce moje reci i pise da nisam u pravu kao da se nisam napatio sa tim motorom. Ja sam zapravo rekao da se ti jesi napatio Imao sam jednom davno skuter Yamaha Majesty 125. Svi pricali to je najbolje na svetu, ja se napatio sa njim, oko 1000e mi je pojeo za godinu dana. Onda ga prodao, i uzeo nov CFmoto echarm 125 za samo 700e, usralo me da nadjem. Nikad sladja voznja na njemu, za 2 godine 0 din ulaganja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 29, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vampa je napisao: Tacno sam se zeznuo sto nisam hteo ni iz servisa da ga uzmem nazad koliko mi se ogadio Za mene je bio i ostace kinesko g...o A ko voli nek izvoli. Bice mi drago da posle mojih pisanih priblema bar jedan odustane od kupovine neceg sto neznas kada ce da te izda. И сад ти из своје личне фрустрације са тим мотором хоћеш да докажеш да је то правило за све примерке тог мотора и да шириш јеванђеље о ужасном Бенелију по форуму? Мислим имао си пех, али да је генерално тако, више хиљада Италијана би имало сличне проблеме и брзо би им опала продаја, а пошто се тамо купује највише, за те паре се не жале. А освета мотору за то што те је разочарао... хммм можда да не примаш то превише к срцу. Сад имаш други и вози мајсторе, уживај за све паре. Изнео си своје искуство, примљено к знању ко чита ову тему, али брате бибериш га свако мало, да "само подсетиш друге". 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mick said: Heheh vidi čoveka...pa Deliblatska je za poštovanje jer se TAMO VOZI! Neću sigurno da vozim Alpe bez i jednog prijatelja i da postavljam selfi slike zamišljene dušice koja gleda u daljinu i razmišlja o kupusu a u ruci drži KINESKI okidač za slikanje i posle na forumu da se svima zahvaljujem na pohvalama u napisanom tekstu koji je onako naokolo pa na ćoše urgentni povik HEJ GLEDAJTE MENE! Ja sam mislio da su bmv vozači kreativniji...oh da naglasak je na vozačima. opet si se upecao Zao mi je da zagovnavam forum tobom vec ko zna koji put, svaki put u benelli temi si ti champ koji brani boje. Zamisli u 32k km za nesto vise od god dana koliko sam presao bilo i vise solo tura! Kme kme, nema prijatelje kmeee axxaxaxa Zato ti imas mnogo mnogo ortaka pa prelazis 2k km godisnje, zauzeti dok gledate kite jedan drugom po toaletima Prestani da se sramotis, admin brise postove po 10x zbog tebe. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Vampa je napisao: Ja ne siljim nista,jednostavno covek prevrce moje reci i pise da nisam u pravu kao da se nisam napatio sa tim motorom. Ti si sve samo se nisi napatio sa tim motorom...svi ostali koji su učestvovali u konverzacijama su se napatili sa tobom pokušavajući da ti pomognu i @otolePG-MNE i @Satelis i @Markone88 i @mrmiki i td. Sve što si radio u celoj priči je bilo laganica i lako ćemo. To vrlo dobro znaš a ovde predstavljaš priču potpuno drugačije. Nije u redu realno...postavljaš potpuno drugu priču ljudima koji nisu upućeni. Znaš vrlo dobro kad smo te savetovali da se obratiš direktno proizvođaču na šta si ti odgovorio opuštenim tonom tipa ''paaa možda to uradim ako me ne bude mrzelo''. Sećaš se cele priče oko primoravanja dilera da ti zameni motor? Ni tu nisi bio nešto zainteresovan...agonija oko pumpe za vodu je trajala samo zbog toga što si hteo prvo da se izvozaš pa onda na servis ili deo sa usijanjem jedne izduvne grane dok si turirao motor na leru. Ako već pričaš pričaj kako jeste...da se ne uvrediš ne napadam te već pokušavam da ti skrenem pažnju na te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, gavrela je napisao: opet si se upecao Zao mi je da zagovnavam forum tobom vec ko zna koji put, svaki put u benelli temi si ti champ koji brani boje. Zamisli u 32k km za nesto vise od god dana koliko sam presao bilo i vise solo tura! Kme kme, nema prijatelje kmeee axxaxaxa Zato ti imas mnogo mnogo ortaka pa prelazis 2k km godisnje, zauzeti dok gledate kite jedan drugom po toaletima Prestani da se sramotis, admin brise postove po 10x zbog tebe. Ej a vidi ovo kad si počeo da se opisuješ po netu??? Narcisoidni poremećaj ličnosti WWW.PSIHOCENTRALA.COM Narcisoidni poremećaj ličnosti karakteriše uvećano osećanje samouvažavanja i jedinstvenosti uz nedostatak empatije i "zaljubljenosti u samog sebe" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS vara je ok,nekada mi padne na pamet da je prodam pa da dodjem do kraja igrice da uzmem nekog boksera ili afriku pa onda odem da napravim krug, pa odustanem @Markone88 eto vidis da me razumes,i sada ja ne mogu da ocekujem od tebe da ces da hvalis mayesti ako si se napatio sa njom. Ja ne eksperimentisem vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Vampa said: @nafetS vara je ok,nekada mi padne na pamet da je prodam pa da dodjem do kraja igrice da uzmem nekog boksera ili afriku pa onda odem da napravim krug, pa odustanem @Markone88 eto vidis da me razumes,i sada ja ne mogu da ocekujem od tebe da ces da hvalis mayesti ako si se napatio sa njom. Ja ne eksperimentisem vise Ma ja te razumem da si se napatio, nego ne razumes sto ne pustis sirotilju (gde mislim i ma sebe i na svakog kome je najvise sto mozemo da damo za nov motor 7000e) da se raduje Beneliju. Ja da sam na tvom mestu, ja bih pustio druge da osete na svojoj kakav je Benelli, neki se mozda zajebu ko ti, neki mozda budu prezadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...