keš 617 Napisano Nedelja u 18:42 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan DraganNS Masina ti je prelepa, srecno i puno kilometara sa uzivanjem presao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3195 Napisano pre 8 sati Drug član, 769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS motor ti je lepota od života. Jedan od retkih u toj klasi koji me radi i koji ću možda juriti za sledeći. Još mu ova crno-bela boja mila stoji savršeno. U zdravlju da te služi i nasmejanog vraća kući. PS - najmanje što očekujem je pravo preče kupovine kada dođe vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3962 Napisano pre 6 sati Malinar u pokusaju, 1816 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 11. 2025. at 8:44, CroFazer je napisao: Da se nadovežem na neke komentare "ima malo konja" Hhahaha ako si konj i skuter sa 5ks ti je puno.. Ljudi pa ako očekujete da enduro ili sport touring motor treba imati performanse jednog RR motora.. Pa kupite ond 2 motora.. Jedan RR 200ks+ i jedna po želji smirenije i ugodne vožnje.. Jbt ne kužim sta radite sa tih 200ks.. Sta ce vam kada nemate gdje to voziti osim na trkaćoj stazi. Specifičan je motor u tom smislu što nema eksploziju snage ni u jednom delu čitavog opsega obrtaja (gotovo isto poteže na 3000 i na 8000 obrtaja). Linearniji agregat u životu nisam probao, a vozio sam brdo motora. Meni lično se to ne svidja, naročito zbog preticanja, mada 99% vozača mu to neće zameriti, ja volim kada motor "izuje iz cipela" na dodavanje gasa. Govorim o modelu versys 1000 iz 2017. koji ima moj dobar drug. Sem te jedne, za moj pojam mane, motor je preudoban, ima odličnu ciklistiku, solidno koči i zaista se ne muči ni kada ideš 50 km/h šestom. I nije spor, daleko od toga, jako brzo može da se potera, samo mu silovitije ubrzanje fali. Ko ne sili u vožnji, motor će mu sigurno "leći". Npr. triumph tiger 1050 koji ja imam sa 115ks ga šije u preticanjima, kao i ovi vodeni gs-ovi (125 i 136ks). @DraganNSda lepo služi nova, lepa mašina i uvek te kući nasmejanog vrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...