Nikola Honda 954 173 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poceo da volim Rosija. Majke mi, jos jedno 20 godina da vozi... Bori se da osvoji titulu , sanja je ... a sanse 0.1 % Ove godine gledao Q2 sa svojim navijacima... Poceo da se tuce sa redarima..... Sve mu nesto smeta... Plasi se Markezove voznje... Problemi sa yamahom .... Prodaje Rosi makarone u svojoj piceriji... Cajne kobasice,papriku u pavlaci.... Naterao Yamahu da pljuje sama sebe... Pola Italijana mu polubraca... Svi milioneri nasli neke ribetine ,manekenke,modele on seta devojku iz padoka sto drzi kisobran 3 dana za 50e CAR CAR , svaki sport bi trebao da ima nekog takvog cara. Zamislite da Maradona jos igra i hoce da bude fudbaler godine. 1 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Novembar 5, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nikola Honda 954 je napisao: Pola Italijana mu polubraca... Svi milioneri nasli neke ribetine ,manekenke,modele on seta devojku iz padoka sto drzi kisobran 3 dana za 50e CAR CAR , svaki sport bi trebao da ima nekog takvog cara. Zamislite da Maradona jos igra i hoce da bude fudbaler godine. Prilicno drasticna razlika u odnosu na nekog kome je ceo brat u moto 2, kao brat u moto gp (tako oni sami kazu za Rabata) i seta tatu sa ukrstenim prstima po svetu (cak ni mame nema da ne kvari musko drustvo) 2 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja razumem da je neko fan i da bodri nekoga ali da neko ne voli ljude na forumu zato sto navijaju za nekog drugog a izasli su iz puberteta....neobjasnjivo 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nikola Honda 954 je napisao: Ja sam poceo da volim Rosija. Majke mi, jos jedno 20 godina da vozi... Bori se da osvoji titulu , sanja je ... a sanse 0.1 % Ove godine gledao Q2 sa svojim navijacima... Poceo da se tuce sa redarima..... Sve mu nesto smeta... Plasi se Markezove voznje... Problemi sa yamahom .... Prodaje Rosi makarone u svojoj piceriji... Cajne kobasice,papriku u pavlaci.... Naterao Yamahu da pljuje sama sebe... Pola Italijana mu polubraca... Svi milioneri nasli neke ribetine ,manekenke,modele on seta devojku iz padoka sto drzi kisobran 3 dana za 50e CAR CAR , svaki sport bi trebao da ima nekog takvog cara. Zamislite da Maradona jos igra i hoce da bude fudbaler godine. Koji si ti meni kralj!!!! Pohvalih te onomad, sve mi postalo smor sto si objektivan, ali poceo si da se vracas staroj slavi! Jeeeej!!!!!!!! Ja onanisao na Sandru Bulok, jes nije neka riba ali meni nesto uvek bila privlacna... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Novembar 5, 2018 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan De nije neka riba, jes ti normalan??!?! Extra je, cak i sad kao matorka sa 50 je do jaja riba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Novembar 6, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Zasto nisi kupio majcu ??? Trasss.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Novembar 6, 2018 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Novembar 6, 2018 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan https://bjbikers.com/motogp-sepang-rosi-predao-pobedu-markezu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 7, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, štampar said: Кад оно - победи Маркез зато што су испали Ианоне и Роси Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...