Krokodilo 2764 Napisano Decembar 11, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. To je zamajac grebao o poklopac kaisa. U medjuvremenu se sraf opet odvio tokom voznje pa sam besnu masinu gurao do kuce Pjadjo sam danas oterao kod majstora Joce u Barajevo. Zbog labavog srafa je opet stradao zamajac. Dogovor je da zamenimo radilicu kako bih trajno ili bar na duze vreme resio problem Ако замајац и радилица нису узубљени НЕМА ШРАФА који че то да држи фиксирано, и то да знаш.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 11, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad majstor zna. Motor je rastavljen,a danas sam narucio drugu radilicu,varijator i zamajac. Kad stigne odnecu mu pa polako da sastavlja. Ostali delovi motora su dobri,sve je detaljno pregledano. Za to vreme ce da remontuje karburator jer nije odavno ciscen i da otkloni uzroke zbog kojih svetli lampica od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 11, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Narucili smo polovnu radilicu jer se nikako ne bi isplatilo da stavljam novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 11, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucili smo polovnu radilicu jer se nikako ne bi isplatilo da stavljam novu.Радилица код зуба које улазе у замајац и није тако страшна(судечи по слици).DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 11, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slika radilice koju sam narucio u kompletu sa varijatorom i zamajcem. A na mojoj je otisao navoj za sraf a ni nutovi nisu mnogo bolji. Kad je skine majstor slikacu da vidite. Ova izgleda kao nova u odnosu na moju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 12, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slika radilice koju sam narucio u kompletu sa varijatorom i zamajcem. A na mojoj je otisao navoj za sraf a ni nutovi nisu mnogo bolji. Kad je skine majstor slikacu da vidite. Ova izgleda kao nova u odnosu na moju.Аааааа то је друга причаDJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra mi stize radilica pa cu kad je odnesem majstoru da uslikam staru da vidis nasta lici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Krokodilo said: Аааааа то је друга прича DJ - MP Da li znas,ovaj zupcanik na radilici sto okrece lanac od uljne pumpe,da li treba da se okrece istovremeno kad i radilica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16206 Napisano Decembar 12, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @ADMINISTRATORI Korigujte naslov teme, duše vam. Dobiću kataraktu od ovog AlNasera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 12, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas,ovaj zupcanik na radilici sto okrece lanac od uljne pumpe,da li treba da se okrece istovremeno kad i radilica? Јесте, треба да се окрече а то се постиже тиме што добро притегнеш варијатор. Тачније задњи део варијатора притишче на њега, он притишче на зубчаник за брегасту и држи га на кајлу и све се окрече ко што ваља. Зато сам предочио у неком бившем посту да лабави варијатор код ових машина је велико срање.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,tako sam i ja mislio jer sam video da taj zupcanik nema nutove da ga uzupce na osovinu radilice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan I dosta je glupo odradjen taj sistem,ne znam da li je isto i kod ostalih skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 12, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dosta je glupo odradjen taj sistem,ne znam da li je isto i kod ostalih skutera.НијеDJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,verovatno znaju zasto su tako konstruisali. Nadam se da ce sutra da stigne komplet radilica pa da odnesem majstoru da namesti i da konacno resim problem. Sreca da je sad zima,bar ne gubim dane za voznju. A do proleca ce da bude tip top sredjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1975 Napisano Decembar 12, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, drs said: @ADMINISTRATORI Korigujte naslov teme, duše vam. Dobiću kataraktu od ovog AlNasera 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,verovatno znaju zasto su tako konstruisali. Nadam se da ce sutra da stigne komplet radilica pa da odnesem majstoru da namesti i da konacno resim problem. Sreca da je sad zima,bar ne gubim dane za voznju. A do proleca ce da bude tip top sredjen.Пјаџови агрегати пролазе много километара, сервиси су најчешче "кривци" за кречење њиховог рока трајања. Мада како и да је, када агрегат доџе до до краја треба много новца за да ради као нов ИАКО постоји БУЏАЊЕ које може много да заштедиDJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Решава се и твоја стара радилица, професионално наношење новог слоја UTP електродом, обрада назубљивање и навој. Функиоише као нова, али нормално то не би могао да уради локални вариоц који крпи ауспухе у гаражиDJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan ово је увечана твоја поручена радилица, по ономе што могу да видим ЈЕДАН ПРЕМА ОКО не допада ми се тај део. Дај боже да је само лоша фотка. DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo,sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Krokodilo said: Решава се и твоја стара радилица, професионално наношење новог слоја UTP електродом, обрада назубљивање и навој. Функиоише као нова, али нормално то не би могао да уради локални вариоц који крпи ауспухе у гаражи DJ - MP Sad sam video da postoje firme koje remontuju radilice,da sam znao ranije prvo bih to odradio. To mi ostaje kao rezervna varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video da postoje firme koje remontuju radilice,da sam znao ranije prvo bih to odradio. To mi ostaje kao rezervna varijanta.Ја такве ствари носим код алатничара, раскаљивање, обрада поновно каљење.....итд.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,ukoliko se utvrdi da nova nije dobra onda cu da kontaktiram neki servis za remont. Ali se nadam da ce da posluzi. Treba danas da mi stigne preko kurirske sluzbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,ukoliko se utvrdi da nova nije dobra onda cu da kontaktiram neki servis za remont. Ali se nadam da ce da posluzi. Treba danas da mi stigne preko kurirske sluzbeПод ремонтовање радилице се подразумева избијање старе и потрошене клипњаче са новом и њено прецизно центрирање(у твом случају), тешко да осим алатничара неко пристане да уради оно што код тебе је упропашчено. Пошто код твоје машине лежечи лагери су сами блокови, а њих има у три изведбе(разлике у димензијама од по неколико стота) потребно је да се угради одговарајуча радилица. Толеранција више од дозвољеног није у реду а ни толеранција мање. DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan пажљиво прочитајDJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan пажљиво прочитајDJ - MPгрешкаDJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...