JevtaNS 1881 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je pitao hoćemo sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jul 28, 2019 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo se vratili... bilo je veoma zanimljivo i uskoro krećem da pišem putopis. Mnoge stvari su se ispostavile potpuno drugačijim od onoga što sam očekivao ali ipak nisam razočaran... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Jul 28, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, grof said: Juče smo se vratili... bilo je veoma zanimljivo i uskoro krećem da pišem putopis. Mnoge stvari su se ispostavile potpuno drugačijim od onoga što sam očekivao ali ipak nisam razočaran... Kad zavrsis putopis posalji i malom veseljaku da prepise od tebe posto sam nece zavrsiti do sledece godine. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3089 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I ? Putopisi ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽUVI 31 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa putopisom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koji prvi od njih dvojice prestane da svetli u mraku napisace ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Octobar 19, 2019 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ne stižem da pišem nažalost... povrh svega mi je klinac sjebao i tastaturu pa sam tek posle mesec dana stigao da nabavim drugu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Octobar 19, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, LuckyVladano said: Koji prvi od njih dvojice prestane da svetli u mraku napisace ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, LuckyVladano said: Koji prvi od njih dvojice prestane da svetli u mraku napisace ga Ja sam zavrsio a jos svijetlim :p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 14, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam sa jednim Nemcem bajkerom koji je obisao Rumuniju,Moldaviu pa preko Ukraine nazad za Nemacku pa mi je uvek pricao Ukrinu zaobilazi u sirokom luku putevi losi malo malo pa te murija zaustavi pa traze pare njega kaze vise nece videti tamo ,pa mu ja kazem pa sta si ocekivao istocna zemlja to je reko tamo normalno on me gleda naravno zezao sam ga voleo bih cuti Grofovo iskustvo .Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvih problema u Ukrajini nismo imali. Policija nas je bukvalno ignorisala. Putevi kojima smo isli su vecinom odlicni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4618 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 1/14/2020 at 9:36 AM, AArnold said: Radio sam sa jednim Nemcem bajkerom koji je obisao Rumuniju,Moldaviu pa preko Ukraine nazad za Nemacku pa mi je uvek pricao Ukrinu zaobilazi u sirokom luku putevi losi malo malo pa te murija zaustavi pa traze pare njega kaze vise nece videti tamo ,pa mu ja kazem pa sta si ocekivao istocna zemlja to je reko tamo normalno on me gleda naravno zezao sam ga voleo bih cuti Grofovo iskustvo .Pozdrav Moje iskustvo iz 2013. i puta u Lavov je da je policija maksimalno korumpirana i da nema šanse da prođeš, a da ne podmitiš nekoga negde. Ovo smo čitali i na jednom forumu pre toga. Doduše, mi smo išli kolima. Dakle, išli smo sa troja kola. Jedna kola već na ulazu u Ukrajinu su platila 50e mito da im ne bi pisali kaznu što nisu imali PP aparta. Naravno, pre toga su im pretresli sve što su mogli. Drugi auto je isto nešto platio u povratku samo da bi ih pustili da nastave. Navodno nije poštovao ograničenje brzine jer se spušta 70-50-30km/h u nekom suludo malom intervalu pre kontrolni punkt ili tako nešto. I kao prekoračio za 1-2km/h i bolje da plati to nešto sitno nego da mu pišu. Ajde, platio je. Dva km dalje, pokušali isto to. Pa mu rekli da duva i da je pijan (ni kap alkohola niko nije imao). Onda je taj drugar pobesneo i tražio da mu vade krv i rekao da je već platio 2km iznad. Tad su ga pustili. Auto u kom sam ja bio isto je platio, ali mi bar znamo zašto. Preticanje kamiona koji vozi 30 na sat u Karpatima preko duple pune i prekoračenje brzine. Msm da smo mu dali 60e da nas pusti, naravno, tražio je 150e na početku. Ponavljam, ovo je 2013. godina i tada su putevi bili kriminalno loši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ili se Ukrajina dobro promijenila ili nismo bili u istoj Ukrajini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Januar 19, 2020 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan .....ne znam... mi smo na putu Lviv - Kijev vozili motore kao da smo ih pokrali i u jednom momentu kada sam obilazio kolonu preko pune sa jedno 150/160 izlece policajac i zaustavlja nas... počinje priču kao jel znaš zašto sam te zaustavio? ja se pravim nevešt jer Ruski koji mi je ponudjen kao jezi komunikacije zaista teško razumem a on engleski ne govori. Objašnjava čova i rukama i nogama punu liniju, ja kapiram i u to prilazi Matko. Nudi liku valjda 200 grivni (toliko su nam rekli savetnici da im dajemo) policajajc maše i rukama i nogama i viče kriminal i odbija lovu.... mi u čudu ... kapiram znajući količinu sranja koju sam napravio i da sam stranac da će da me hapse i streljaju pored puta. Spremim se na sve to i pitam na čistom srpskom: ok, kako da ovo rešimo? Policajac kaže morate plaiti kaznu od oko 8eura (kada smo preračunali). Ja pitam naivno ništa zabrana vožnje, ništa zatvor? Kaže policajac ne, pristajem da pltim kaznu i vadim pare a on opet Kriminal! Pa reko kako da ti platim kada nećeš pare? Nije valjda da sada moram u neku poštu kao u bratskoj Crnoj Gori da idem da platim pa da se vraćam po dokumenta? ... kapiram već ode dan u očin.... kaže Policajac Ne platiš karticom kod nas, imaš karticu ? Reko naravno da i lik ispisa kaznu , provuče karticu kroz pos terminal i gotova stvar. Najlepše od svega njegova lepa koleginica mi kada sam se spakovao (kaciga, rukavice itd) maše za sretan put sa osmehom od milion dolara. U svakom slučaju Ukrajna je mesto gde bih se vraćao samo u Kijev i Lavov. Ostao sam sebi dužan da se okupam u Dnjepru..... Vajda ću uhvatiti jednom vremena da napišem i taj čuveni putopis o svom krugu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 15, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan I.....ima li tog putopisa kolega @grof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Novembar 29, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/19/2020 at 11:23 PM, grof said: Nudi liku valjda 200 grivni (toliko su nam rekli savetnici da im dajemo) policajajc maše i rukama i nogama i viče kriminal i odbija lovu.... 200 grivni = 6 evra kad na mito dodaš PDV dobiješ zvanični iznos kazne od 8 moj kolega španac, znao da je u Bugarskoj tarifa za mito 20 leva. Nije imao sitno pa je dao 50. I dan danas se čudi što mu je policajac uredno vratio kusur od 30 leva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...