BRACO 3330 Napisano Octobar 21, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jeftin scenario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14361 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 6122 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BRACO je napisao: Jeftin scenario Mislis da je oduzio dug Hondi kada nije hteo da napusti tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18797 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 8494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dovi, Dovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1711 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Dovi... Brate!!! Sve cekam peglanje u zadnjem krugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14361 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 6122 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da navijm za Dovicioza pa to ti je. Nakasuga pobedio Nakagamija u Japanskom dvoboju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14361 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 6122 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka fabricka Jamaha zameni Vinjalesa Nakasugom pa da imaju skoro stogodisnji grid sledece godine 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim Gigia I kažem sebi evo ga BRACO, potpuno su mi se morfovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta za zadnja dva kruga a i za sledeću trku. Mada... s obzirom da je Ducati tamo odličan i da obojica nemaju šta da kalkulišu može da se izridi u ludnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18797 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 8494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije pogledao moto3 obavezno da pogleda. Fantastična trka!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za 93, na pravoj stazi na "domaćem" Honda terenu je uzeo titulu. Ima sve karaketristike pravog šampiona i dobre i loše a total summary iz toga se vidi. Svaka čast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, GixxerK6 said: Čestitke za 93, na pravoj stazi na "domaćem" Honda terenu je uzeo titulu. Čini mi se da mu je ovo treći put da je overio titulu u Motegiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, MOTOM said: Čini mi se da mu je ovo treći put da je overio titulu u Motegiju. jeste treci put, honda ce mu podici spomenik u montegiju kad se povuce. treci put u japanu, na hondinoj stazi, hondin vozac uzima titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kal je sedeo pored njega u avionu na letu za Japan. Pitao ga je koliko još namerava da vozi, prema njegovim rečima MM je rekao 10-15 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18797 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 8494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno sledeće 2 sezone ima čist put... Za posle, videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako, polako, ne bih ja baš tako olako otpisao Lorenca. I ko zna šta se kod drugih valja iza brda. Drugari iz Dukatija su bar zadržali Dovicioza ako nisu bili pametni sa Petrućijem, pa od njih ne očekujem mnogo. Polovično, rekap bih. Jamaha? KTM? Ko zna šta se s njima zbiva. Suzuki? Slično k'o Dukati. Da nema Janonea pa još i pomozi bože. Iskreno se već sada nadam neizvesnostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je neizvesno. Radi se o šansama. Sledećih par godina ima (od svih koje si pomenuo) najveće šanse. To je to. Nije samo veština u pitanju nego i emotivna/mentalna stabilnost, samouverenost, bratska atmosfera u timu (stalno su zajedno, spavaju svi u istom hotelu, izlaze zajedno, prave žurke kod MM redovno)... Uz kvalitet, uslove, iskustvo ima i veliki zalet u željenom smeru. Trenutno ne postoji niko ko mu je u ovom zbiru karakteristika na puškomet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 21, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Doviciozo još jednom pokazao da prosto nije ta liga. Ne bi me uopšte iznenadilo da ga sledeće godine Petrući sašije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18797 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 8494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako to crank. Trenutno, tj u sledećih par godina, 93 treba da se boji jedino samog sebe (povrede). A ne vidim ni da dolazi neki sličan kalibar, najviše sam očekivao od BiBa, ali posle one moto kros povrede izgubio je momentum... Stvarno ne vidim ko čak ni iz moto3, možda neki talenat koji nije još ni u moto3, tipa oni klinci turci... Najveća šansa za neizvesnost, bar neka mala, je bio 99 na Dukatiju, a to se rešilo samo od sebe, dobro malo i sv. Puig, svetski mega car... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nas je Ducatio bacio u očaj sa sa puštanjem Lorenca a Honda rešila problem. Mada ja kao verni navijač jednog dede mislim da će mu on stati na put, ako poprave klavijaturu da svira kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Jovan Ristic je napisao: Mislim da nas je Ducatio bacio u očaj sa sa puštanjem Lorenca a Honda rešila problem. Mada ja kao verni navijač jednog deda mislim da će mu on stati na put, ako poprave klavijaturu da svira kako treba Ja mislim da se i Rosi smeje kad procita ovakvo neko verovanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Nikola Honda 954 je napisao: Ja mislim da se i Rosi smeje kad procita ovakvo neko verovanje... Svako ima pravo da da navija za koga hoće. Sad ako neko navija recimo za Zvezdu i ona uđe u ligu šampiona on ne treba da se nada da će osvojiti ligu šampiona? Jedno je realnost a drugo je navijački optimizam. Mada Rosi ima više šanse da osvoji titulu u MotoGP nego zvezda ligu šampiona. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kvartararo diskvalifikovan zbog nižeg pritiska u gumama od dozvoljenog. Vozio je sa 0,02 manje pritiska od dozvoljenog! Digi nema povreda glave i biće zadržan u bolnici preko noći. Ne seća se pada. Markezu posle zagrljaja sa Redingom iskočilo rame iz mesta :D, naravučenije - ne prilaziti Redingu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Octobar 21, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Bendstajner zaradio otvorenu frakturu podkolenice. Eksplodiralo mu je nešto u agregat, probilo deklu i udarilo ga po nozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da su ga diskvalifikovali!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18797 Napisano Octobar 21, 2018 Integrisan, 8494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno!! Zaslužio je pobedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...