gixxer 386 Napisano Octobar 15, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z1000SX Sport-Touring,2011 god. Model sa ABS-om prednje i zadnje kocnice. Motor sam licno kupio prosle jeseni u Austriji, od prvog i jedinog vlasnika, i uvezao ga , platio carinu i ostale dazbine i proletos u Martu ga registrovao.posedujem kompletnu dokumentaciju o uvozu i dajem je na uvid. Prilikom uvoza je imao 26000km, a sada ima 31000 km. na pocetku sezone sam mu promenuo ulje i filter, rashladnu tecnost, i kociono ulje, gume su dobre, ne treba ih menjati, lanac i lancanici takodje, ima preklopivi nosac tablice i carbon lock stikere na rezervoaru, cepu, i mostu viljuske. Posedujem oba fabricka kontakt kljuca. Registrovan je do Marta 2019. motor nikada nije imao nikakve padove, havarije i slicno. odlican i vrlo udoban za duga kao i za kratka putovanja, stanje je takvo da nakon kupovine ne zahteva nikakve dodatne troskove sem naravno prenosa vlasnistva,cena je 6950 eu, tel 063-177-05-08, od 9-24 h 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1634 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1325 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, gde si nabavio tu preklopnu tablicu? Dobra stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nabavio,napravio sam svojerucno,jest da mi je trebalo 2 dana i mnogo strpljenja,ali se isplatilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1634 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1325 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Jel moze i jedna za mene da se napravi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A jel ručno se savija ili ima nekakav elektromotor pa na dugmence?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Rucno,moglo bi kad bi bilo vremena,a vremena nema,i iskreno nema ni volje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 9, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 10, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor... Ako je za pitati, zašto prodaja? Želiš drugi? @Gajo Sevojno smiješ li ikakav ne-homologovan dio staviti na motor? Ne bi te panduri, da prostiš, drkali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 10, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 11, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan A pa dobro ako je tako... Baš sam skoro gledao jedan 2016. sa fabričnim koferima, sivi... bajka. Fenomenalan motor. Udomiće se on nekome brzo... (mada si kao i sam što sam, počeo da prodaješ motor kada ljudi kupuju zimske gume) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 28, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Danas montiran nov zatamnjen plexi,odlicno mu stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 28, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 19, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 6900 eu,trenutno najjeftiniji od svih oglasenih ,sto ne znaci da je losiji od ovih sto su skuplji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Obustavljam prodaju do daljnjeg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...