slash018 3 Napisano Octobar 14, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Aleksinac,Srbija Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da preporuci nekog dobrog majstora u centralnoj i juznoj Srbiji koji radi italijane,konkretno mi treba za moj Monster 600,stelovanje ventila i pregled desmodromica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Octobar 14, 2018 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam 3t racing u Balosavi, Gruza, nadomak KG-a, utisci o ljudima su razliciti, nisu bas najjeftiniji, ali znam da rade ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slash018 3 Napisano Octobar 14, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Aleksinac,Srbija Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da ima neko u Paraćinu pa sad ne znam ili Niš eventualno ako zna neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Octobar 14, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kolega imas majstora tu u komsiluku, na putu preko sela za Nis, blizu kod Djane kafane, Mica. On i sam ima Monstera 600 koji je uzeo od drugara skasanog, rasturio u sraf, sredio i sklopio ponovo. Inace lik radi gradjevinu i drzi moto servis, ima i radnike s obzirom na kolicinu posla, nije da radi nesto amaterski, bas naprotiv. D&M moto, 060 654 35 61 i 061 136 34 76. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slash018 3 Napisano Octobar 14, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Aleksinac,Srbija Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno misliš na Mićka Isusa da i on ima Monstera, baš ću da pogledam sa njim ako može da ga sredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Octobar 14, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da na njega mislim, na Micka Isusa. Vidi sa njim, meni licno nije radio motor, ali znam ljude kojima jeste i svi su zadovoljni radom, nisam cuo da se bilo ko zalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Octobar 15, 2018 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Kraljevu imam drugara koji je serviser i vlasnika nekoliko Dukatija (ako se ne varam do skoro ih je bilo 7). Srđan 0641618049 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURNOUT MOTOCIKLI - OPREMA 62 Napisano Octobar 19, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ducati - Bimota Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno jedini Ducati ovlasceni servis van Beograda je 3T Racing iz Balosave kod Kraljeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Novembar 17, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto dižem temu iz mrtvih Ima li gde da se odradi kvalitetno stelovanje desma Znači neko ko zna sigurno da odradi kako valja Nazalos Dakića iz Rume više nema a za ovlašćeni znamo i ako ništa drugo nosicemo kod njih ali ko i svi gledamo da prodjemo što jeftinije ako je to moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanM600 0 Napisano Januar 23, 2022 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na zalost imam isti problem potreban mi je kvalitetan majstor da moze da mi odradi desmodrone na ducati monsteru 600 dakica iz rume vise nema i sad neznam ko moze kvalitetno da mi odrzava motor Promenio Januar 23, 2022 član DusanM600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5759 Napisano Januar 24, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li zvao Ducati ovlašćeni servis u Bg? https://ducatiserbia.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 24, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan poznati anti Dukatista ... ali reći ću vam jednu stvar ..... sve loše priče od Ducatiju kreću od njihovih vlasnika koji ih loše održavaju ... Imam nekoliko svojih mušterija kojima održavam Ducatije (ali ih moraju u radionu dovesti po mraku da ljudi ne vide, zamisli te sramote... ) i svi od njih se uredno voze ... Ducati traži drugačije održavanje, Ducati traži specijalne alate, Ducati traži drugačiji pristup poslu ... I vlasnik Ducatija koji prihvati te stvari i spreman je za to platiti, on će se i voziti... svi ostali će pričati kako Ducati ne valja i neće pogriješiti.... ali takvi vlasnici moraju znati da ne valja zbog vlasnika, a ne zato jer je Ducati ... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanM600 0 Napisano Januar 24, 2022 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Arakis je napisao: Jesi li zvao Ducati ovlašćeni servis u Bg? https://ducatiserbia.rs/ NISAM A NISAM IMAO PRIJATNO ISKUSTVO PA IH IZBEGAVAM AL AKO BAS BUDE GUSTO MORACU KOD NJIH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanM600 0 Napisano Januar 24, 2022 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, strasilo je napisao: Ja sam jedan poznati anti Dukatista ... ali reći ću vam jednu stvar ..... sve loše priče od Ducatiju kreću od njihovih vlasnika koji ih loše održavaju ... Imam nekoliko svojih mušterija kojima održavam Ducatije (ali ih moraju u radionu dovesti po mraku da ljudi ne vide, zamisli te sramote... ) i svi od njih se uredno voze ... Ducati traži drugačije održavanje, Ducati traži specijalne alate, Ducati traži drugačiji pristup poslu ... I vlasnik Ducatija koji prihvati te stvari i spreman je za to platiti, on će se i voziti... svi ostali će pričati kako Ducati ne valja i neće pogriješiti.... ali takvi vlasnici moraju znati da ne valja zbog vlasnika, a ne zato jer je Ducati ... TACNO TAKO JA GA VOZIM 11 GODINA I NIKAD ME NIJE IZNEVERIO DOSLO JE SAD JOS MALO RED NA DESMODRONE DA SE RADE PA MORAM DA SE PRIPREMIM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3354 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Da malo oživimo temu: preporuka za Ducati servis/servisera? Van Bg ili u Bg, nije toliko bitno, samo da je proverena priča. Konkretno potreban desmo servis na Monsteru 821, i još neke stvari. Kakva su iskustva sa 3T Balosava? Koje su još alternative? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Andrej na Dedinju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Octobar 1 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kažu mi drugari da je kod ovlašćenog u Skoplju, MK, znatno jeftinije... Ovo je samo rekla-kazala info i treba je proveriti, posebno ljudi sa juga naše zemlje kojima je SK i bliže nego BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3354 Napisano Octobar 2 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2024. at 12:48, doktor je napisao: Andrej na Dedinju. Je l može neka informacija više? Neki kontakt? Pre 23 sati, PremieRacing je napisao: Kažu mi drugari da je kod ovlašćenog u Skoplju, MK, znatno jeftinije... Ovo je samo rekla-kazala info i treba je proveriti, posebno ljudi sa juga naše zemlje kojima je SK i bliže nego BG. Daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, AndjeoPakla said: Je l može neka informacija više? Neki kontakt? +381644714118 Andrej 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 9 Napisano Octobar 18 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 3T racing Balosava, ja moju multistradu odrzavam kod Gagija i ne bi ga menjao ni za brdo karamela Bio je jedno vreme ovlasceni serviser za ducati, nema greske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...