drumskalisica 8741 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad pritisni policiju, traži od njih zaštitu za sebe i porodicu. Kad mogu da daju policajce da štite žene nekih kriminalaca nek daju i tebi da ti obezbeđuju ženu i decu ( prate ih na pijac, u školu ) - ili nek to reše nekako kako znaju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5533 Napisano Octobar 17, 2018 Pana, 534 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Sve svoje resurse upotrebi da se zaštitiš, porodicu , sebe , imovinu , motor. Sve ostalo ( naplata štete , odmazda ) dolazi posle, kada dođe vreme i samo po sebi. U granicama zakona i minimalnog nasilja. ( sa takvom reputacijom , život se već postarao za njega) Lopovi/narkomani su izvor prihoda i sigurica u uspešnim rezultatima rada kako dilerima , tako i policiji , soc radnicima , otkupljivačima kradenog , zaštitnika životinja , isterivača pravde... i kao takvi , zbog raznih interesa , zaštićeni su kao beli medvedi. Šta god da pomisliš, seti se Brane Peranovića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam kako neko pišu da nisu oni krivi, narkomani su. Da li je njih neko terao da se drogiraju i probaju drogu? Čisto sumnjam, normalnom detetu/čoveku to nikad ne pada na pamet. Ne podržavam nasilje, ali i meni su pre nekih 8-9 godina ukrali Tomosa na moto skupu. Radio sa celo leto i sam sa ga kupio. Da sam tad ili da danas nahvatam te koji su mi ukrali sigurno im ne bih oprostio! Pošten svet se muči danima, mesecima nekad i godinama da nešto kupi i neki narkoman mu upropasti i još ima drskoti da preti i kao treba ih pustiti i ne zamerati se. Zato što se takvi puštaju ''da im se ne zameriš'' zato su i silni. Da vidiš da ih svaki put policija porred tužbe i namlati, onako usput kako bi bili mnogo mirniji. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jedina opcija je lomljenje extremiteta,svaki put kada ukrade polomis,da vidim koliko moze da mu brzo zarasta kost 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Octobar 17, 2018 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ako je jači? Ili ima manje da izgubi? Manite se ćoravog posla i ne predlažite drugima ono što većina (na sreću!) ne bi smela u stvarnom životu. 1 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, severian je napisao: A ako je jači? Ili ima manje da izgubi? Manite se ćoravog posla i ne predlažite drugima ono što većina (na sreću!) ne bi smela u stvarnom životu. U pravi si, izvinjavam se zbog podsticanja na nasilje. Ponele me emocije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1631 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1324 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, severian je napisao: A ako je jači? Ili ima manje da izgubi? Manite se ćoravog posla i ne predlažite drugima ono što većina (na sreću!) ne bi smela u stvarnom životu. Svako za sebe odlučuje, niko nije malouman pa da postupa po savetima sa foruma. Meni su dva puta lomili staklo na autu u razmaku od mesec dana i to svaki put subotom vece, kada radi obližnja diskoteka. Šta misliš gde sam proveo sledećih 10-15 subota noći? U mraku sa motkom na 20 metara od auta.. Ja sam moj problem rešio, više mi nikada nije razbijen auto.. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Octobar 17, 2018 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam bio mlad i glup (sad sam samo glup ) dva puta sam jurio lopove koji su mi obijali Juga, a ja ih video na delu. Stojim iza toga da je materijalna šteta manja od svih mogućih problema kada i ako ih zaista stigneš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina dva narkomana... inače poznata u okolini , obiju vrata od garaže i odnesu mi nešto alata.... Elem ponude oni alat mom drugaru, on prepozna moj hilti i metabo cirkular... išamara ih i uzme moj alat..... E, ja ne budem lenj saznam gde im je jazbina... u nekoj napuštenoj kući... povedem moju kucu ( 60 kg glava ko televizor - preso canario) pustim ga u tu kuću .. i samo čujem kuknjavu kad su ga ugledali a moj Akica ne zna šta im je on bi da se igra , kad sam ušao oni su bukvalno srali i pišali u gaće od straha i molili me da ga sklonim. Elem zapalio sam im one prnje gde su ležali... i još tako hmm... i nikad više ih nismo videli u kraju. To što su oni narkomani..... ma jebo ih onaj ko ih štiti i neka ih vodi kući a ne da sad ja imam kao milosti za njih kao i za... bolje da ćutim na koga mislim!!! 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, severian je napisao: A ako je jači? Ili ima manje da izgubi? Manite se ćoravog posla i ne predlažite drugima ono što većina (na sreću!) ne bi smela u stvarnom životu. Seve,neka ih.Ja se srecom is.enjo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, dragan d je napisao: Pre par godina dva narkomana... inače poznata u okolini , obiju vrata od garaže i odnesu mi nešto alata.... Elem ponude oni alat mom drugaru, on prepozna moj hilti i metabo cirkular... išamara ih i uzme moj alat..... E, ja ne budem lenj saznam gde im je jazbina... u nekoj napuštenoj kući... povedem moju kucu ( 60 kg glava ko televizor - preso canario) pustim ga u tu kuću .. i samo čujem kuknjavu kad su ga ugledali a moj Akica ne zna šta im je on bi da se igra , kad sam ušao oni su bukvalno srali i pišali u gaće od straha i molili me da ga sklonim. Elem zapalio sam im one prnje gde su ležali... i još tako hmm... i nikad više ih nismo videli u kraju. To što su oni narkomani..... ma jebo ih onaj ko ih štiti i neka ih vodi kući a ne da sad ja imam kao milosti za njih kao i za... bolje da ćutim na koga mislim!!! Koji si baja.Evo najezio sam se.I sad bajo kojim slucajem da su imali oruzje?Ode korsa a i ti sa korsom-zbog alata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... malo sam to skratio, nema potrebe da detaljišem ali bilo je tu malo i pripreme, praćenja, skeniranje brloga i pretres dok su bili odsutni, skupljanja informacija itd. Tako da nisam baš tako naivno banuo a na prozoru te kuće je stajao moj drugar spreman na svaki njihov gest ili pokušaj bega... pa nisam ni ja od juče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve opasnici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Po toj tvojoj logici sad svi treba da budemo šta?....... pacifisti, deca cveća ili šta? Tipa: ".... znaš nije kul ako vidiš lika da ti siluje ženu ili ćerku a ti da ga biješ..... znaš treba da ga edukuje država i imaju ustanove za to..... " Ma pali bre... ja sam iz neke druge generacije... 3 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1631 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1324 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, dragan d je napisao: Po toj tvojoj logici sad svi treba da budemo šta?....... pacifisti, deca cveća ili šta? Tipa: ".... znaš nije kul ako vidiš lika da ti siluje ženu ili ćerku a ti da ga biješ..... znaš treba da ga edukuje država i imaju ustanove za to..... " Ma pali bre... ja sam iz neke druge generacije... Takodje... Ali i dalje poštujem mišljenja kolega koje ne bi ulazili u sukob zbog materijalnih stvari, ali mi smeta kada odlaze da kenjaju u sred rasprave.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 17, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Realno nisam za nasilje, ali ni za okretanje glave. Lopovi su uhvaćeni sa kradenom robom, postupak za naknadu štete dobijaš glad, a kad ćeš da se naplatiš... Nek bude to između njih i izvršitelja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dao Bog nikome da bude pokraden, a još više da se sa lopovom sretne. Jedan od njih dvoje strada. Da svesno ideš kod takvog u jazbinu, da ga presretaš na ulici, pa da dobiješ nož, metak, neki hepatitis i ako smatraš da je to odgovorno čoveku sa porodicom napravi agenciju pa juri lopurde po gradu. Pod uslovom da ste toliko fizički spremni i vispreni. Uostalom, pocepaj mu glavu motkom, izbi zube i pusti kera na njega pa ćeš da vidiš kako ćeš da se provedeš kada ti dođe policija i šta će sudija da ti kaže i kakvo ćeš pismo od poslodavca da dobiješ. Naravno, sve pod uslovom da narkoman ima 70kg, lepo je širiti perje po forumu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan e jadno ... i takvi će likovi da sutra brane zemlju, porodicu, da budu glava kuće, sa tako jajarskim stavom i bez i malo časti i muškosti... pa da najbolje zabiti glavu u pesak... "šta će poslodavac da kaže i policija....." pa najbolje otvori širom vrata i naguzi mu se još.... Ne želim više da polemišem... pogotovo sa.... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vređaj, jer srešćemo se na nekoj vožnji. 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih privatno tuzio a kolega kako god hoce. Zabole mene sto je narkoman i sto nece moci da plati i bilo koji fazoni. A to da se neko mora vuci po sudovima za nesto gde imas video snimak kradje, je samo odraz bedne drzave u sudstva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 17, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Sudstvo nam je bedno, nema spora, ali od Amera tek učimo da je pravda rezervisana za bogate. Probaj tamo i sa 3 snimka siroma' da odeš pred sud, ako su baja i četa advokata preko puta tebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Singularitet said: Sudstvo nam je bedno, nema spora, ali od Amera tek učimo da je pravda rezervisana za bogate. Probaj tamo i sa 3 snimka siroma' da odeš pred sud, ako su baja i četa advokata preko puta tebe A ova narkomancina je baja i ima cetu advokata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dragan d je napisao: e jadno ... i takvi će likovi da sutra brane zemlju, porodicu, da budu glava kuće, sa tako jajarskim stavom i bez i malo časti i muškosti... pa da najbolje zabiti glavu u pesak... "šta će poslodavac da kaže i policija....." pa najbolje otvori širom vrata i naguzi mu se još.... Ne želim više da polemišem... pogotovo sa.... Kolega,ja bio na ratistu(special forces),nosim metak u nozi,u borilackim vestiama ceo zivot,Glava kuce vec 25 godina,pa ne sirim silu preko tastature.Mnogo si jak na recima,i vredjanju,a da zagudi mozda bi prvi jurio sopstveno dupe.Hajde iskuliraj se malko.Kolega i bolje sto nije naleteo na njih u samom pokusaju kradje,jer je moglo svasta da se desi pod adrenalinom.Dobro se zavrsilo,jebo far.A te kju klux osvete krvlju,batalite.I osiguravajte te motocikle,a ne da samo sto ne pise "poklajam". 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 17, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, hard_rock said: A ova narkomancina je baja i ima cetu advokata? Ne, naravno! Tu dvojicu bih poterao sudski samo tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Ne vređaj, jer srešćemo se na nekoj vožnji. Pa? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...